Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Strand og service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Hampton by Hilton Marjan Island ligger lige ved en 750 meter lang privat sandstrand. Solstole, parasoller og håndklæder kan lånes ved både stranden og poolen. Ved poolområdet er der pool, separat børnepool og poolbaren H2O. På stranden kører H2O beverage truck, en mobil strandbar, rundt.

Hotellet har en buffetrestaurant og to à la carte-restauranter, Karma Kafe by Buddha-Bar, som serverer asiatiske retter, og Claw BBQ Restaurant, som har specialiseret sig i grillet kød, fisk og skaldyrsretter. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Der er en lobbybar, der serverer drinks og lette retter samt en café.

Vil du holde dig i form under din ferie, er der fitnessrum og på stranden kan du spille beachvolley. For dit velvære er der en spa (mod betaling), der tilbyder forskellige behandlinger og en sauna. Aldersgrænsen i spaen er 16 år. For de yngre rejsende er der en børneklub for børn i alderen 4-11 år med engelsktalende personale fra hotellet. Unge fra 12 år har deres egen klub, hvor de kan hænge ud, møde venner og hygge sig.

Omkring 8,5 kilometer til Al Hamra Mall og omkring 30 kilometer til det centrale Ras Al Khaimah. Der er omkring 90 kilometer til Dubai.

Aldersgrænse
For at kunne checke ind på dette hotel skal mindst én person pr. værelse være over 21 år.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 06.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum fra kl. 12.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive starter med frokost på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen. (Ved sen ankomst kan frokosten indtages på afrejsedagen i stedet.)

Værd at vide

Ras Al Khaimah er i stor ekspansion, og der foregår mange byggerier rundt omkring i emiratet. I området uden for hotellet foregår der i øjeblikket byggearbejder, som af og til kan opfattes som forstyrrende.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Mövenpick Resort Al Marjan Island - vinter 23/24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter afslappende dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Mövenpick Resort Al Marjan Island - sommer 24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.