Derfor skal du rejse til Ras Al Khaimah

Solsikker, fantastiske strande, krystalklart vand, svajende palmer, overkommelige hoteller og spændende udflugter! Her har vi listet flere grunde til, hvorfor du bør tage til Ras Al Khaimah denne vinter.

Nyd kridhvidt sand, det glitrende hav og lev det skønne liv i Ras Al Khaimah

1. Smukke strande

Ras Al Khaimahs lange kyststribe byder ligesom resten af ​​emiratet på dejlige, kridhvide strande og krystalklart vand. Der er både populære strande og masser af uspolerede strande at udforske, så de passer både til soldyrkeren og den aktive feriegæst, der foretrækker snorkling eller vandsport.

2. Solsikkert

Ras Al Khaimah er solrigt, og det regner sjældent. Du kan rejse hertil hele året rundt, men somrene bliver ofte meget varme med temperaturer over 40 grader. Vidste du, at det er almindeligt, at pools i De Forenede Arabiske Emirater afkøles med is?

I Ras Al Khaimah kan du vælge blandt mange lækre hoteller med private sandstrande, skønne poolområder og gode restauranter.

3. Bo med stil

I Ras Al Khaimah har du mulighed for at bo både tæt på stranden og med dejlige poolområder, der passer til både børnefamilier og par. Her kan du virkelig forkæle dig selv og hele familien på et af vores hoteller! Hvorfor ikke starte dagen med en dukkert i poolen og slappe af et stykke tid i solstolen, og så bare traske direkte ned til den private sandstrand.

4. Aktiviteter med fart

Det smukke ørkenlandskab omkring Ras Al Khaimah er noget ud over det sædvanlige. At se sanddynerne er næsten et must, dette gøres bedst på en ørkensafari. Vælger du denne udflugt, bliver du kørt i jeep gennem det magiske ørkenlandskab, flere stop i ørkenen vil naturligvis blive gjort under turen. En sjov oplevelse og et minde for livet!

 

Book en kombinationsrejse og bliv en uge i Ras Al Khaimah med sol & strand og en uge i metropolen Dubai og oplev alle de fede seværdigheder.

5. Kombiner med mindeværdige oplevelser i Dubai

Få det bedste fra begge verdener ved at booke en kombinationsrejse! Bo en uge på et af vores hoteller i Ras Al Khaimah, skift derefter emirater og bliv en uge i metropolen Dubai. Du kan også vælge at bo på hotel midt i ørkenen. Læs mere om vores kombinationsrejser i De Forenede Arabiske Emirater.

Du kan også tage på en dagstur fra Ras Al Khaimah til Dubai og opleve alle de storslåede seværdigheder.

6. 7000 års spændende historie

Sammenlignet med både Dubai og Abu Dhabi kan ægte Ras Al Khaimah prale af en 7000 år gammel historie. Emiratet er et af de få, der har været beboet siden bronzealderen, hvilket betyder, at der er en masse interessante og historiske seværdigheder. Du kan blandt andet besøge Dhayah Fort, som blev bygget i det 16. århundrede.

Lad børnene have det sjovt med favoritterne Polly & Mino på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa.

7. Glade børn - glade forældre

Hvis du rejser med børn, så tjek vores Apollo Mondo Family hotel Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Her venter flere pools, et piratskib med vandrutsjebaner, restauranter fra alle verdenshjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino.

Børnene kan også lære at svømme i Svømmeskolen ved Apollo, vores egen svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

I Ras Al Khaimah får du familieferie med masser af sjove minder!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah, find og book en rejse til Ras Al Khaimah eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Ras Al Khaimah

Her finder du vores bedste tips til tempofyldte aktiviteter, smukke strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah - Rig på oplevelser

  • Direkte charterfly
  • Outdoor & eventyr
  • Kultur & historie
Læs mere om Ras Al Khaimah

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her