Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - sommer 23

 • • Perfekt hotel for både voksne og børn
 • • Direkte på stranden
 • • Tilkøb All Inclusive

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras al Khaimah er et perfekt hotel for både voksne og børn. Her findes en 650 meter lang sandstrand og skønne pools. Få en ekstra nem og skøn ferie ved at tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Serviceniveauet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras al Khaimah tilbyder et skønt ophold og passer godt til både par som børnefamilier.

På hotellet der der totalt syv pools. For de yngste findes et stort piratskib med vandrutsjebaner (fra 4 år) og to børnepools. For de lidt ældre børn findes et hoppetårn ved stranden med trampoliner, vandrutsjebaner og reb (man skal være over 16 år for at benytte vandrutsjebanerne). Hvis man vil tage den mere med ro, findes der en infinity-pool og en indendørs pool for gæster over 16 år. Desuden er der også et flydende poolområde med havvand ca. 50 meter ude i havet (aldersgrænse 16 år). En flydende bro tager dig til dette poolområde, hvor der også findes solstole. Både ved poolområdet og den 650 meter lange sandstrand tilbydes solstole og parasoller.

I hotellets buffetrestaurant Al Marjan tilbydes international mad med lokale indslag til morgenmad, frokost og middag. Ydermere tilbydes flere restauranter med et godt udvalg, fx franske Brasserie og italienske Vespa. Benyt lejligheden til at spise aftensmad på en af a la carte-restauranterne Vespa, Brasserie, Meze, Sanchaya, Vespa eller Anchor Bar. Hvis du har tilkøbt All Inclusive, kan du benytte dig af en rabat på 60 AED/voksen og 30 AED/barn og har du tilkøbt All Inclusive Ultra indgår middage på alle a la carte-restauranter, reservation er nødvendigt. På 9. etage venter en lounge i arabisk stil med en fantastisk udsigt over omgivelserne.

Gratis børneklub i hotellets regi. For de lidt større børn findes en Teen Club mod betaling. Gratis wifi i lobbyen (hurtigere wifi mod betaling). Roomservice mod betaling. Gratis fitnesscenter, beachvolley og bordtennis. Padel mod betaling. Lille fodboldbane. Billard mod betaling. Underholdning hver aften. Lækker spa "Eforia" med spabehandlinger, sauna, dampbad, hamam, massage, manicure og pedicure mod betaling. Der er også par-rum, hvor man kan få behandlinger sammen. På hotellet er der også en ladies only-spa. Vandsport som SUP-board mod betaling. Gratis transport til shoppingcentrum i Al Hamra.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost-, og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 18.00-22.30. Vælger du at nyde middagen på en af a la carte-restauranterne Brasserie, Vespa, Meze, Sanchaya eller Anchor Bar i stedet, så kan man benytte en rabat på 60 AED pr. voksen (30 AED pr. barn)
 • Forfriskninger, øl, vin, drinks og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 15.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ras al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 22/23

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter dovne dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.