Bedømmelse af Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

5770 bedømmelser
Meget godt
 
3990
Godt
 
1209
Middel
 
339
Mindre godt
 
125
Dårligt
 
107

5 nyeste bedømmelser

01-12-2019

af 172ciliab

Great but noisy

God service, gode pools, overdådig morgenmad, flotte værelser. Dog må nævnes at der er meget lydt på værelserne. Man kan høre alt, og da det er et lufthavnshotel kommer og går folk hele natten. Det var til stor gene for os!

 
03-03-2018

af IngeEklund Fredensborg, Danmark

Den mest fantastiske lounge bar - er du på forretningsrejse vil du føle ro her

Vi har kommet her i ca 15 år - til Dubai Open i tennis ūüéĺ- men, kombineret det med ferie. Hvert år har vi nydt at være SPG-Membership , og nydt morgenmaden, afternoon-tee og Happy-hour i loungen hvor Mr. Pillai og hans team har ydet den bedst tænkelige service. De kender os efterhånden, selvom vi kun kommer en gang om året. De er yderst professionelle, lægger mærke til alt , hvilken the jeg kan lide og at jeg ikke vil have rosiner i mine scoones.. de små detaljer. Og, jeg nyder at de alle er her hvert år, ingen har forladt hans team. Musikken skal der dog gøres lidt ved, et sted som dette skal der være det bedste af det bedste behagelige musik. Warehouse er lige om hjørnet med 200 restauranter. 5 pools - ( hvis du er SPG medlem) bla en med smuk udsigt på 5.etage. Lobbyen er ny renoveret , så smuk. Metroen 2 min herfra ( dog 47 min til Jumeirah Beach og der er mange mennesker ) men det er ok ūüėä

 
01-08-2017

af maikenf2017 Århus, Danmark

Fantastiske faciliteter og god service

Virkelig et lækkert sted med fantastiske faciliteter og god service. Dog manglede der lidt informationer ved ankomst, idet det er et stort sted kan man nemt rende forvirret rundt. Derudover er personalet dygtige og imødekommende til at hjælpe med diverse turer og gode råd.

 
18-11-2016

af IngeEklund Fredensborg, Danmark

Har valgt dette hotel de sidste 14 år

Vi føler os så velkommende, og meget af personalet har været her i mange år. Fantastisk personale som på en elegant måde yder fin service og forstår at man ønsker ro. Vi bor på Meridienne Club afdelingen, hvor værelserne er lækre og moderne. Ink. i prisen er daglig int. avis, frugt hver 2.dag( husk at bestille) og masser af vand på værelset ( skønt at ha begge dele med til poolen), afthernoon Tee ( check tid) m/ sandwich & kager , Happy Hours ( check tid) m/ tappas , vin etc. Så, vi spiste ofte kun en gang ude på restaurant pga vi benyttede disse ting. Morgenmaden er delikat ( prøv deres musli / kolde havregrød) i rolige omgivelser hvor værelserne også er. Hotellet har 4 haver med pools ( og mange skønne fugle) hvor en kun er for Club gæster ( her må der ikke komme børn) og her kan man nyde en skøn frokost. En have har en motions-pool, super lækker. Hotellet har en kæmpe hall hvor man kan sidde og hygge. Der er lækre restauranter omkring hotellet ( prøv Seafood bistro). Man kan booke shuttlebus til sister-hotellet ved havet. Lidt dyrt, men skønt at være en dag ved havet og fantastisk hotel ved havet) Skønt shoppingcenter ( Deira mall) 5-10 min fra hotellet, det opfylder alt, bestil en taxa. Glæder mig allerede til jeg skal bo her igen i februar, hvor vi skal se en tennis-turnering.

 
26-12-2012

af nicowendicke Tønder, Danmark

fornuftigt

meget fornuftigt hotel til pengene! ligger kun 5 min. fra lufthavn. gennemsnitlig betjening. god restaurant på hotellet. et sted du kan tage hen vis du vil bo til en fornuftig pris! alt i alt pænt og rent hotel, med ok standard.