Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 57 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Mad og service
-

Bekræftet køb : 2023-10-30


9 ud af 10

+
Renligheden og plads og ro ved poolen
-
Receptionen var ikke så serviceminded uanset hvad vi kom med og bad til gengæld om drikkepenge ved afgang, hvilket er lidt upassende, hvis vi skal være ærlige. Vi gav masser af drikkepenge på hotellet, men det er ikke et billigt hotel, og man må gå ud fra, at i det mindste receptionen er en del af pakken. Derudover fik vi et værelse med en balkon, der på ingen måde lignede dem på billederne. Det var en lille hjørnebalkon. Det ville også have været på sin plads fra Apollos side at nævne af flere af tingene på hotellet ikke var åbne her sidst på sæsonen, som fx Cliff Bar som ellers hypes i omtalen af hotellet. Den var lukket, hvilket betød at man ingen steder kunne spise udendørs.

Bekræftet køb : 2023-10-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-24


10 ud af 10

+
Det utrolig venlige og servicemindede personale på alle måder.
-
??

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Alt, virkelig lækkert hotel.
-
At spisestedet ved poolen var åben til kl 19. De lukkede kl 17.

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Alt
-
At spisestedet ved poolen først lukkede kl 19

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Standen vedligeholdelsen områderne og et fint gym / fitness
-
Fitness det kunne godt være lidt større / flere maskiner tungere vægte. Men jeg træner også en del og var der 6 gange på en uge. Samt den restaurant over for hotellet Raviolis, tam restaurant med store TV skærme ucharmerende og så italiensk. Vi er i Grækenland så hvad med en græsk restaurant med kvalitets mad. Det mangler der åbenbart på alle de “græske” restauranter vi besøgte KVALITET. Ikke en eneste gang kunne de servere andet end klam købt Tzatziki med mayonnaise i. SERIØST ? Har rejst i Grækenland siden jeg var 5 år til nu, og kun oplevet at de ødelægger deres egen mad kultur . Selv ikke engang et 5 stjernet hotel lever op til at servere græsk mad / restaurant. Rejser sku ikke til Grækenland for at få hverken Sushi eller italiensk pepperoni pizza .

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2023-07-15


10 ud af 10

+
Virkelig lækkert! Ikke en finger at sætte på hotellet!
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1520 bedømmelser
Meget godt
 
933
Godt
 
387
Middel
 
140
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

26-10-2021

af 963camillad Hørsholm, Danmark

Skønt hotel

Grecian Park Hotel er et virkelig dejligt hotel. Dejlige værelser, vores var ud mod poolen, hvor der var liv uden at det blev larmende. Spa området er lidt slidt, men massagen var dejlig. Der er den skønneste udsigt ud over Konnos Bay, hvor vandet er helt fantastisk. Der er flere gode restauranter på hotellet bla. japansk og italiensk. Personalet er i en liga for sig. Jeg fik brug for hjælp i forbindelse med, at min datter blev syg, og der var personalet helt fantastisk. De ringede endda dagen efter for at høre, om de kunne være behjælpelige med noget og for at høre hvordan hun havde det. Top karakter herfra :)

 
15-10-2019

af Michelle P Kolding, Danmark

Lækkert hotel med super god placering.

Min kæreste og besøgte i sidste uge hotellet for første gang. Det var dog ikke vores første gang på cypern, her er vi kommet de sidste 3 år. Men hotellet er dog et af de bedste vi her har prøvet. Placeringen er super god, og ligger tæt på en af de lækreste strande nemlig Konnos Bay - derudover ligger det tæt på andre rigtig gode strande som øen har at byde på - blandt andet Fig Tree Bay som ligger 6 minutter i bil derfra. Vi lejer altid en bil og kører lidt rundt mellem strandende, derfor en oplagt placering for os. Selve hotellet har en masse at byde på - lækker moderne indretning på værelserne, venligt personale, god stemning. Hotellet har en skøn japansk restaurant som helt sikkert er et besøg værd, og har en fantastisk udsigt! Golfvogn service til og fra stranden er top lækkert, da der er mange trapper ned mod Konnos Bay. Alt i alt en meget positiv oplevelse med dette hotel!

 
21-07-2019

af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Super dejligt hotel

Skønt hotel som ligger lige oven for dejlige Konnos Bay, som har det mest fantastiske badevand. Hotellet er flot, lever fuldt ud op til sine 5 stjerner. Alt er smukt indrettet, der er pænt og rent overalt. Værelserne er store og pænt indrettede. Poolen dejlig med mange solvogne, ingen problemer med at finde en plads. Morgenmaden er fantastisk, vi har aldrig oplevet noget lignende. Der er flere restauranter ved hotellet bla. en japansk og en Italiensk. Ved klippen til stranden ligger Chill bar som er rigtig hyggelig til en drink om aftenen. Fitness faciliteterne er rigtig gode, der er også indendørs pool og spa. Der kører golf bil til stranden, hvis man ikke har lyst til at tage de 199 trappetrin som der er til stranden. Vi kommer meget gerne igen.

 
26-11-2023

af jeastockholm Stockholm, Sverige

5-star stay

Amazing views due to the hotel located a top a cliff. Great service! Spotlessly clean rooms. Breakfast was very nice and had plenty of variety. Can highly recommend anyone visiting cyprus and protaras.

 
19-11-2023

af Marcokx Genova, Italien

Dream wedding at Grecian park hotel

We were married in Protaras on the 16/09 and for our pre wedding and wedding reception we have chosen Grecian Park! This is the best choice we could have ever made as the hotel is found in an excellent location with a great view at the sea,the staff were amazing and so helpful ( they were organising everything from months before to the detail).special thanx to Mrs Koulla who has made us realize our dream leaving us and our guests with the best impressions. The wedding dinner was spectacular ,our compliments to the Chef,not only in terms of quantity but the quality of the food was spectacular ( our guests still talk about it). For the evening we were given a suite which was not only huge , clean and comfortable but also had an amazing view to the sea which created the best atmosphere to relax after an intense day. We want to thank all of the staff and say that this will be repeated in a year's time as we would like to return and live the dream again!