Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 47 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Mad og service
-

Bekræftet køb : 2023-10-30


9 ud af 10

+
Renligheden og plads og ro ved poolen
-
Receptionen var ikke så serviceminded uanset hvad vi kom med og bad til gengæld om drikkepenge ved afgang, hvilket er lidt upassende, hvis vi skal være ærlige. Vi gav masser af drikkepenge på hotellet, men det er ikke et billigt hotel, og man må gå ud fra, at i det mindste receptionen er en del af pakken. Derudover fik vi et værelse med en balkon, der på ingen måde lignede dem på billederne. Det var en lille hjørnebalkon. Det ville også have været på sin plads fra Apollos side at nævne af flere af tingene på hotellet ikke var åbne her sidst på sæsonen, som fx Cliff Bar som ellers hypes i omtalen af hotellet. Den var lukket, hvilket betød at man ingen steder kunne spise udendørs.

Bekræftet køb : 2023-10-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-24


10 ud af 10

+
Det utrolig venlige og servicemindede personale på alle måder.
-
??

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Alt, virkelig lækkert hotel.
-
At spisestedet ved poolen var åben til kl 19. De lukkede kl 17.

Bekræftet køb : 2023-07-22


10 ud af 10

+
Alt
-
At spisestedet ved poolen først lukkede kl 19

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Standen vedligeholdelsen områderne og et fint gym / fitness
-
Fitness det kunne godt være lidt større / flere maskiner tungere vægte. Men jeg træner også en del og var der 6 gange på en uge. Samt den restaurant over for hotellet Raviolis, tam restaurant med store TV skærme ucharmerende og så italiensk. Vi er i Grækenland så hvad med en græsk restaurant med kvalitets mad. Det mangler der åbenbart på alle de “græske” restauranter vi besøgte KVALITET. Ikke en eneste gang kunne de servere andet end klam købt Tzatziki med mayonnaise i. SERIØST ? Har rejst i Grækenland siden jeg var 5 år til nu, og kun oplevet at de ødelægger deres egen mad kultur . Selv ikke engang et 5 stjernet hotel lever op til at servere græsk mad / restaurant. Rejser sku ikke til Grækenland for at få hverken Sushi eller italiensk pepperoni pizza .

Bekræftet køb : 2023-07-22


9 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2023-07-15


10 ud af 10

+
Virkelig lækkert! Ikke en finger at sætte på hotellet!
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1527 bedømmelser
Meget godt
 
939
Godt
 
388
Middel
 
140
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

26-10-2021

af 963camillad Hørsholm, Danmark

Skønt hotel

Grecian Park Hotel er et virkelig dejligt hotel. Dejlige værelser, vores var ud mod poolen, hvor der var liv uden at det blev larmende. Spa området er lidt slidt, men massagen var dejlig. Der er den skønneste udsigt ud over Konnos Bay, hvor vandet er helt fantastisk. Der er flere gode restauranter på hotellet bla. japansk og italiensk. Personalet er i en liga for sig. Jeg fik brug for hjælp i forbindelse med, at min datter blev syg, og der var personalet helt fantastisk. De ringede endda dagen efter for at høre, om de kunne være behjælpelige med noget og for at høre hvordan hun havde det. Top karakter herfra :)

 
15-10-2019

af Michelle P Kolding, Danmark

Lækkert hotel med super god placering.

Min kæreste og besøgte i sidste uge hotellet for første gang. Det var dog ikke vores første gang på cypern, her er vi kommet de sidste 3 år. Men hotellet er dog et af de bedste vi her har prøvet. Placeringen er super god, og ligger tæt på en af de lækreste strande nemlig Konnos Bay - derudover ligger det tæt på andre rigtig gode strande som øen har at byde på - blandt andet Fig Tree Bay som ligger 6 minutter i bil derfra. Vi lejer altid en bil og kører lidt rundt mellem strandende, derfor en oplagt placering for os. Selve hotellet har en masse at byde på - lækker moderne indretning på værelserne, venligt personale, god stemning. Hotellet har en skøn japansk restaurant som helt sikkert er et besøg værd, og har en fantastisk udsigt! Golfvogn service til og fra stranden er top lækkert, da der er mange trapper ned mod Konnos Bay. Alt i alt en meget positiv oplevelse med dette hotel!

 
21-07-2019

af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Super dejligt hotel

Skønt hotel som ligger lige oven for dejlige Konnos Bay, som har det mest fantastiske badevand. Hotellet er flot, lever fuldt ud op til sine 5 stjerner. Alt er smukt indrettet, der er pænt og rent overalt. Værelserne er store og pænt indrettede. Poolen dejlig med mange solvogne, ingen problemer med at finde en plads. Morgenmaden er fantastisk, vi har aldrig oplevet noget lignende. Der er flere restauranter ved hotellet bla. en japansk og en Italiensk. Ved klippen til stranden ligger Chill bar som er rigtig hyggelig til en drink om aftenen. Fitness faciliteterne er rigtig gode, der er også indendørs pool og spa. Der kører golf bil til stranden, hvis man ikke har lyst til at tage de 199 trappetrin som der er til stranden. Vi kommer meget gerne igen.

 
24-04-2024

af dragonvert2 Schweiz

Soleil Calme et plage

Très bon séjour hors saison pour fuir le retour du froid. Hotel magnifique sur la hauteur, avec grande piscine et transats. Personnel attentionné et souriant. 200 marches pour descendre à la plage ... ou navette. Très peu fréquentée en cette saison, eau bleu turquoise. Petit déjeuner au top, omelettes fruits viennoiseries machines à jus d orange etc. Yoga 3 x par sem, aqua gym ,si non pas d animation et isolé en cette période. Navette pour aya napa ou ils ont 2 hôtels et où nous avons dîne en rooftop. Grecian sans. Lit super confortable et chambre rénovée.

 
17-10-2023

af 678hilda Køln, Tyskland

Wunderschönes Hotel inmitten der Natur

Das Hotel liegt zwischen zwei sehr lebhaften Städten Protaras und Agia Napa. Beide sind aber sehr leicht mit Bus oder Taxi zu erreichen. Vom Hotel, das oberhalb der Konnos Bucht liegt, hat man einen wunderschönen Ausblick auf das Meer und das angrenzende Naturschutzgebiet. Zum Strand geht man über eine Treppe und einen Weg nach unten. Wer nicht gut zu Fuß ist, kann problemlos den Shuttlebus des Hotels kostenfrei benutzen. Der Strand ist wunderschön, mit Liegen zum Mieten und einer Snackbar. Wer gerne schnorchelt sieht hier mehr als an anderen Stellen im Mittelmeer. Das Hotel selber ist nahezu perfekt. Sehr freundliches Personal, sehr guter Service, sehr sauber. Der Poolbereich ist großzügig und man findet immer eine freie Liege. Ein fantastisches Frühstücksbuffet lässt einen am Morgen schon gleich den Tag lieben. Abends haben wir oft den sehr guten Zimmerservice genutzt oder sind in eines der umliegenden Restaurants gegangen. Einen Urlaub in diesem Hotel können wir zu 100% empfehlen. Für unsere Wünsche wurde immer eine Möglichkeit gefunden. Im besonderen möchten wir Andri von der Rezeption danken, die uns bei Wechsel zu einem (noch) perfekterem Zimmer sehr nett geholfen hat. Die einzige Anmerkung zur Verbesserung, die wir machen können, ist das auf den Balkonen keine Möglichkeit zum Trocknen der Badesachen besteht. Da wir sehr viel Schwimmen, mussten wir immer die Balkonstühle verwenden. Alles in allem verbringt man hier einen perfekten Urlaub in der Natur und wenn man zur Abwechslung Rummel braucht, ist der nicht weit.