Bedømmelse af Stamatia

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,1 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,1 / 10
Rengøring
 
6,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
6,6 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Beliggenheden og det rare personale
-
Utrolig dårlig morgenmad!!!! Dårlig oplysning fra guider. Sene udmeldinger især

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Mere udskiftning af håndklæder og sengetøj. 1 gang om ugen er ikke nok i den varme

Bekræftet køb : 2019-05-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

235 bedømmelser
Meget godt
 
134
Godt
 
59
Middel
 
27
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

21-02-2019

Indlæg af tibbe86

Dejlig ferie

Skønt hotel tæt på byen, stranden og havnen. Værelserne var lækre. Maden på hotellet var fantastisk altid noget man kunne lide. Poolområdet var skønt og rent. Personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales!

 
25-07-2017

Indlæg af sbirkelyng København, Danmark

Ganske okay, dog flere justeringer.

Der er dog et par minuser ved at bo på Stamatia Hotel. Flere af personalet misforstod flere gange vores forespørgsler (spurgte på engelsk). Det er virkelig et minus, når det er et forholdsvis stort hotel med mange gæster. Meget af aften underholdningen var på Russisk, fordi der var mange russere i den uge vi boede der, og det gjorde at vi (engelsktalende) ikke rigtigt kunne være med i f.eks. musikquiz eller andre underholdningsaktiviteter. Det er ærgerligt! Sengene på værelserne hænger ikke sammen, det er upraktisk hvis man som par, vil sove tæt, da man ryger ned i revnen og sengene skilles. Fitness-faciliteterne er EKSTREMT ringe, og bør ikke eksistere. Der lugter af mug, og aircondition virker ikke. De muligheder der er for at træne er ikke værd at bruge. Flere af maskinerne virkede ikke optimalt dernede. De burde lukke rummet, og enten lave et helt nyt eller slet ikke have det. Ligeledes så står der i reglementet at man SKAL have lange bukser på (som mand) og at der er dresscode til aftensmaden. Dette er IKKE gældende! Folk sad i hotpants, shorts, toppe, bikini med en gennemsigtig trøje over også. Det er ikke i orden. Det er fair om dagen, men om aftenen bør de virkelig holde fast i reglerne. Det er virkelig noget der trækker ned! Jeg gider ikke kigge på bikinier og hotpants til aftensmaden! ūüėě Selvom det er et 3 stjernes hotel, er der nogle basis ting som bare BØR være i orden. Dog var der også et par plusser, som er værd at fremhæve: - All inclusive prisen er rigtig god. - De laver gode drinks - især Gin & Tonic! - De har lækre salater til både frokost og aftensmad (dog ville jeg ønske at der var flere vegetariske / veganske muligheder) - Og især flere af tjenerne her i blandt Marian og Denis, gjorde dagen god med spas og humor. Der var en anden mandlig tjener med briller, som jeg ikke kan huske navnet på. Han var også sød, og meget venlig mod os. Personalet er for det meste søde og venlige. ūüôā - Daglig rengøring af værelset, og det var ganske okay. Kun lidt små justeringer i forhold til vedligeholdelse af badeværelset. (mug / fugt mm.) I det hele taget ganske okay, og især den Cypriotiske buffet var SKØN!

 
17-09-2020

Indlæg af charlezc Blackpool, Storbritannien

Excellent holiday

We enjoyed our stay the staff were very friendly the restaurant manager Mike superb bar staff, excellent cocktails and helpful nothing to much trouble, The room, that we were in was suitable for us and had all amenities fridge shower room tv and nice but small balcony. The outside pool was excellent the only problem access a bit difficult to get out on little ladder especially our age, but plenty of beds to go around

 
18-08-2020

Indlæg af panayiotisg1 Larnaca, Cypern

Relaxing vacations

We stayed at Stamatia Hotel with our kids. We enjoyed everything. Our excellent family room with amazing balcony view, the excellent location near beach and Limanaki, their delicious food. Apart of that we enjoyed the hospitality of all of the members of staff. It is the ideally hotel to... Relax!!!

 
17-08-2020

Indlæg af Eleni-Chris-14

The right place to be!

Spent a lovely weekend at Stamatia Hotel. I can describe my stay with the best words. Great place, beautiful and modern hotel and very kind people ready to help you with everything you need. Very clean rooms, rich buffet with a very big variety to satisfy everyone. Special thanks to Marian, Tatiana and Panikos for being so friendly with us, we felt like home.