Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 133 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-06


7 ud af 10

+
Personaler var virkelig søde
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Kun en elevator, lange ventetider.

Bekræftet køb : 2023-10-09


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


8 ud af 10

+
Placeringen tæt på strand og by, og Og der var hyggeligt at sidde ved pool området/ baren om aften.
-
Nogle bedre senge, og hver sin dyne, ikke alle er god til at dele dyne, heldigvis var det så varmt at jeg godt kunne undvære dyne det meste af natten. Og hvis man nu var 2 veninder der var på tur, så det ikke sikker man vil dele dyne.

Bekræftet køb : 2023-10-02


8 ud af 10

+
Personalet var søde Gode til engelsk Placeringen ift by og strand
-
Tjenerne var meget hurtige om at få ryddede dit bord, så nogle gange følte man at man skulle spise hurtigt fordi de bare stod og ventede på du havde taget den sidste bid så de kunne tage tallerknen. Drikkelse under aftensmaden var meget langsomt, da det er kun 1 mand der går rundt og spørger hvilket gør at mange ender med ikke at få noget at drikke mens de spiser eller først får det til sidst når de er ved at være færdig og det var desværre også det vi oplevede. Derfor kunne de godt have flere mennesker på til at tage imod ordre så man ikke spiser uden at have noget at drikke. Poolen skal også være rengjort noget oftere, selve vandet var meget beskidt.

Bekræftet køb : 2023-09-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
Den er tæt på strand🥰
-
Service skulle være bedre og mere organiseret 🙏

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
Dejlige hotelværelser, god seng og rummeligt.
-
Hotellets personale var utroligt ubehøvlede over for os. De snerede, kom med kommentarer om os osv. - Hertil var de også bare virkelig langsomme.

Bekræftet køb : 2023-08-21


3 ud af 10

+
Det var solvognen da det ikke var en af plastik, og istedet en af træ, samt madrasserne var tykkere og gode at ligge på.
-
Maden skal se og smage sig bedre ud. Hotellet så meget brugt ud, og meget af personalet, var tvære og sure. Rengøringen er virkelig dårlig, næsten ikke eksisterende.

Bekræftet køb : 2023-08-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

285 bedømmelser
Meget godt
 
162
Godt
 
66
Middel
 
33
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

03-04-2023

af Connector25569784733

FALSK MARKEDSFØRING !!!

FALSK MARKEDSFØRING !!! DER ER ABSOLUT INGEN HAVUDSIGT FRA DETTE HOTEL!!! Vi vandt en reklamationssag over Apollorejser sidste år i juli da vi havde betalt for en havudsigt der slet ikke eksisterer på Stamia Hotel på Cypern. Personalet på hotellet grinte af Apollos billeder og sagde at de slet ikke var taget fra dette hotel!!! Apollo lovede at slette de falske havudsigt billeder men billederne lægger gudhjælpelig stadig under hotellet på Apollos hjemmeside selvom Apollo SELV VED at de er falske. Jeg har igen i dag skriftligt bedt Apollo om at fjerne dem så en anden børnefamilie ikke skal udsættes for den samme FALSKE MARKEDSFØRING!!!. Hilsen en uforstående og snydt børnefamilie.

 
14-11-2021

af susannebjerres

Fint 3 stjernet hotel

Super god beliggenhed. Pænt hotel med dejlige værelser. Dog med en meget lille altan. Maden smager godt, men er ikke særlig varieret fra dag til dag. Dejligt pool område, men det er meget dårlige liggestole- de burde virkelig skiftes ud allesammen.

 
21-02-2019

af tibbe86

Dejlig ferie

Skønt hotel tæt på byen, stranden og havnen. Værelserne var lækre. Maden på hotellet var fantastisk altid noget man kunne lide. Poolområdet var skønt og rent. Personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales!

 
25-07-2017

af sbirkelyng København, Danmark

Ganske okay, dog flere justeringer.

Der er dog et par minuser ved at bo på Stamatia Hotel. Flere af personalet misforstod flere gange vores forespørgsler (spurgte på engelsk). Det er virkelig et minus, når det er et forholdsvis stort hotel med mange gæster. Meget af aften underholdningen var på Russisk, fordi der var mange russere i den uge vi boede der, og det gjorde at vi (engelsktalende) ikke rigtigt kunne være med i f.eks. musikquiz eller andre underholdningsaktiviteter. Det er ærgerligt! Sengene på værelserne hænger ikke sammen, det er upraktisk hvis man som par, vil sove tæt, da man ryger ned i revnen og sengene skilles. Fitness-faciliteterne er EKSTREMT ringe, og bør ikke eksistere. Der lugter af mug, og aircondition virker ikke. De muligheder der er for at træne er ikke værd at bruge. Flere af maskinerne virkede ikke optimalt dernede. De burde lukke rummet, og enten lave et helt nyt eller slet ikke have det. Ligeledes så står der i reglementet at man SKAL have lange bukser på (som mand) og at der er dresscode til aftensmaden. Dette er IKKE gældende! Folk sad i hotpants, shorts, toppe, bikini med en gennemsigtig trøje over også. Det er ikke i orden. Det er fair om dagen, men om aftenen bør de virkelig holde fast i reglerne. Det er virkelig noget der trækker ned! Jeg gider ikke kigge på bikinier og hotpants til aftensmaden! 😞 Selvom det er et 3 stjernes hotel, er der nogle basis ting som bare BØR være i orden. Dog var der også et par plusser, som er værd at fremhæve: - All inclusive prisen er rigtig god. - De laver gode drinks - især Gin & Tonic! - De har lækre salater til både frokost og aftensmad (dog ville jeg ønske at der var flere vegetariske / veganske muligheder) - Og især flere af tjenerne her i blandt Marian og Denis, gjorde dagen god med spas og humor. Der var en anden mandlig tjener med briller, som jeg ikke kan huske navnet på. Han var også sød, og meget venlig mod os. Personalet er for det meste søde og venlige. 🙂 - Daglig rengøring af værelset, og det var ganske okay. Kun lidt små justeringer i forhold til vedligeholdelse af badeværelset. (mug / fugt mm.) I det hele taget ganske okay, og især den Cypriotiske buffet var SKØN!

 
24-10-2023

af Thelocationcrew London, Storbritannien

Stamatia Hotel Excellent

The Stamatia Hotel, Excellent!!! Very clean and the room was spacious, the bathroom was very nice too and we had a balcony overlooking the sea and town centre. We had two single beds which was a bit hard and needed a mattress topper to make the two single beds a double bed and the reception asked what type we would like and when we got back to the room everything was done. Perfect!!! The staff at the hotel are warm, welcoming and the following members of staff are amazing!!!! Mariah Josh Eleni Lefteris poolman We had a very good time staying at the Stamatia Hotel and would definitely will return in the future!