Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
6,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
5,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
6,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
Sprut og mad
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


6 ud af 10

+
Beliggenheden og det rare personale
-
Utrolig dårlig morgenmad!!!! Dårlig oplysning fra guider. Sene udmeldinger især

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Mere udskiftning af håndklæder og sengetøj. 1 gang om ugen er ikke nok i den varme

Bekræftet køb : 2019-05-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

243 bedømmelser
Meget godt
 
135
Godt
 
61
Middel
 
29
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

21-02-2019

af tibbe86

Dejlig ferie

Skønt hotel tæt på byen, stranden og havnen. Værelserne var lækre. Maden på hotellet var fantastisk altid noget man kunne lide. Poolområdet var skønt og rent. Personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales!

 
25-07-2017

af sbirkelyng København, Danmark

Ganske okay, dog flere justeringer.

Der er dog et par minuser ved at bo på Stamatia Hotel. Flere af personalet misforstod flere gange vores forespørgsler (spurgte på engelsk). Det er virkelig et minus, når det er et forholdsvis stort hotel med mange gæster. Meget af aften underholdningen var på Russisk, fordi der var mange russere i den uge vi boede der, og det gjorde at vi (engelsktalende) ikke rigtigt kunne være med i f.eks. musikquiz eller andre underholdningsaktiviteter. Det er ærgerligt! Sengene på værelserne hænger ikke sammen, det er upraktisk hvis man som par, vil sove tæt, da man ryger ned i revnen og sengene skilles. Fitness-faciliteterne er EKSTREMT ringe, og bør ikke eksistere. Der lugter af mug, og aircondition virker ikke. De muligheder der er for at træne er ikke værd at bruge. Flere af maskinerne virkede ikke optimalt dernede. De burde lukke rummet, og enten lave et helt nyt eller slet ikke have det. Ligeledes så står der i reglementet at man SKAL have lange bukser på (som mand) og at der er dresscode til aftensmaden. Dette er IKKE gældende! Folk sad i hotpants, shorts, toppe, bikini med en gennemsigtig trøje over også. Det er ikke i orden. Det er fair om dagen, men om aftenen bør de virkelig holde fast i reglerne. Det er virkelig noget der trækker ned! Jeg gider ikke kigge på bikinier og hotpants til aftensmaden! ūüėě Selvom det er et 3 stjernes hotel, er der nogle basis ting som bare BØR være i orden. Dog var der også et par plusser, som er værd at fremhæve: - All inclusive prisen er rigtig god. - De laver gode drinks - især Gin & Tonic! - De har lækre salater til både frokost og aftensmad (dog ville jeg ønske at der var flere vegetariske / veganske muligheder) - Og især flere af tjenerne her i blandt Marian og Denis, gjorde dagen god med spas og humor. Der var en anden mandlig tjener med briller, som jeg ikke kan huske navnet på. Han var også sød, og meget venlig mod os. Personalet er for det meste søde og venlige. ūüôā - Daglig rengøring af værelset, og det var ganske okay. Kun lidt små justeringer i forhold til vedligeholdelse af badeværelset. (mug / fugt mm.) I det hele taget ganske okay, og især den Cypriotiske buffet var SKØN!

 
23-08-2021

af georgia a Larnaca, Cypern

VERY POOR HOTEL!

ő§he hotel had one small parking in front. They changed our towels one time ONLY in 4 days and it only had 1 elevator which was very small and every time we had to wait 10 minutes to go to the 4th floor . The room was nothing special and the cleaner just made the bed and left.

 
16-08-2021

af sofialR7394OY

Disappointed

Unfriendly staff in the reception, not sufficient breakfast (no fruits,crepes or cakes the same every day) noisy air condition, no soaps in the rooms. I will not stay there again and definitely will not recommend it!

 
06-08-2021

af O780NYjoaquins

Top Friendly personal @ the Hotel

Room are ok for 3 star hotel ,but they should better clean ,Food is ok with flavour and they change daily @ night ,the hotel is very flexible and u can change your meal @ night for meal in the afternoon ,Reception very Friendly and Flexible ,the hotel is just 2-3 min from Beach ,everywehre markert u can buy fresh drinks from A to Z friendly people @ the hotel and in Supermarket (not expensive ) All inclusive is not the best opcion that drinks in Supermarkt are so shapper i was with breakfast and dinner und was enough and good choise for us ,u can change dinner for lunch and @ night eating out ,@ night to eating out u need (30-42 Euro pro person) but to make holidays there 10-12 days is enough