Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 82 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
6,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Personale i reception og udsigt
-
Personalet dom man blev overfuset af , maden var så meget genbrug efter andre måltider det ikke var til at spise. Sengene kunne man mærke fjedre igennem . Rengøring sjusket.

Bekræftet køb : 2022-10-09


6 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


10 ud af 10

+
Tæt på både strand og bycentrum.
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


8 ud af 10

+
belilgenhed
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


10 ud af 10

+
Personalet i bar og restaurant utrolig søde. Maden god og varierende fra dag til dag. Super god beliggenhed i forhold til by og strand. Fint pool område, dog ikke så stor pool, der kunne godt være plads til lidt flere solsenge ved pool området.
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


5 ud af 10

+
Personalet var meget søde og serviceminded
-
Poolområdet var alt for småt, altanerne var meget små, maden var kedelig

Bekræftet køb : 2022-08-21


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-08-10


4 ud af 10

+
Den gode service.
-
Der var beskidt, og næsten ingen liggestole ved poolen,

Bekræftet køb : 2022-08-02


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-20


9 ud af 10

+
Der var rent og ordentligt og maden fungerede fint.
-

Bekræftet køb : 2022-07-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

260 bedømmelser
Meget godt
 
145
Godt
 
62
Middel
 
31
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

14-11-2021

af susannebjerres

Fint 3 stjernet hotel

Super god beliggenhed. Pænt hotel med dejlige værelser. Dog med en meget lille altan. Maden smager godt, men er ikke særlig varieret fra dag til dag. Dejligt pool område, men det er meget dårlige liggestole- de burde virkelig skiftes ud allesammen.

 
21-02-2019

af tibbe86

Dejlig ferie

Skønt hotel tæt på byen, stranden og havnen. Værelserne var lækre. Maden på hotellet var fantastisk altid noget man kunne lide. Poolområdet var skønt og rent. Personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales!

 
25-07-2017

af sbirkelyng København, Danmark

Ganske okay, dog flere justeringer.

Der er dog et par minuser ved at bo på Stamatia Hotel. Flere af personalet misforstod flere gange vores forespørgsler (spurgte på engelsk). Det er virkelig et minus, når det er et forholdsvis stort hotel med mange gæster. Meget af aften underholdningen var på Russisk, fordi der var mange russere i den uge vi boede der, og det gjorde at vi (engelsktalende) ikke rigtigt kunne være med i f.eks. musikquiz eller andre underholdningsaktiviteter. Det er ærgerligt! Sengene på værelserne hænger ikke sammen, det er upraktisk hvis man som par, vil sove tæt, da man ryger ned i revnen og sengene skilles. Fitness-faciliteterne er EKSTREMT ringe, og bør ikke eksistere. Der lugter af mug, og aircondition virker ikke. De muligheder der er for at træne er ikke værd at bruge. Flere af maskinerne virkede ikke optimalt dernede. De burde lukke rummet, og enten lave et helt nyt eller slet ikke have det. Ligeledes så står der i reglementet at man SKAL have lange bukser på (som mand) og at der er dresscode til aftensmaden. Dette er IKKE gældende! Folk sad i hotpants, shorts, toppe, bikini med en gennemsigtig trøje over også. Det er ikke i orden. Det er fair om dagen, men om aftenen bør de virkelig holde fast i reglerne. Det er virkelig noget der trækker ned! Jeg gider ikke kigge på bikinier og hotpants til aftensmaden! ūüėě Selvom det er et 3 stjernes hotel, er der nogle basis ting som bare BØR være i orden. Dog var der også et par plusser, som er værd at fremhæve: - All inclusive prisen er rigtig god. - De laver gode drinks - især Gin & Tonic! - De har lækre salater til både frokost og aftensmad (dog ville jeg ønske at der var flere vegetariske / veganske muligheder) - Og især flere af tjenerne her i blandt Marian og Denis, gjorde dagen god med spas og humor. Der var en anden mandlig tjener med briller, som jeg ikke kan huske navnet på. Han var også sød, og meget venlig mod os. Personalet er for det meste søde og venlige. ūüôā - Daglig rengøring af værelset, og det var ganske okay. Kun lidt små justeringer i forhold til vedligeholdelse af badeværelset. (mug / fugt mm.) I det hele taget ganske okay, og især den Cypriotiske buffet var SKØN!

 
18-10-2022

af FarAway18321285858

Not the best

The beds were very bad, the springs felt on the back, no decent blankets and the reception only gave a thin blanket without a duvet cover. The cleaning was incomplete and questionable to say the least. The food was the same every day, even on the promised Cypriot night there was no Cypriot food. It was also special that the waiters picked up the plates right in front of your nose as soon as you managed to swallow the last piece. All inclusive drinks were served in plastic cups and were like juice. Yes, I spent a week here, but the hotel has so many flaws, such as the rudeness of the staff, that I will never return or recommend it to others. However, the location and the hotel manager were a good plus.

 
13-07-2022

af Rita L

A very nice and clean Hotel.Friendly stuff and walking distance to everything!!!

Nice and clean Hotel.Friendly stuff.Breakfast buffet has big variety.Close to restaurants and cafes.Walking distance to beach and the amusement Park if u have kids.Hotel has got also small pool for children.Strong WiFi and good air-conditioning in room.