1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med et soveværelse og balkon. Lejlighederne ligger i hotellets bungalowområde - man skal krydse en vej for at komme til hovedbygningen. Kombineret soveværelse og opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader og ovn samt enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

To-værelses lejligheder med balkon. Lejlighederne ligger i hotellets bungalowområde - vejen skal krydses for at komme til hovedbygningen. Trappe med fem trin mellem opholdsrum og soveværelse. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, ovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Bemærk venligst, at værelset kan føles trangt, når der bor tre personer på værelset. Gratis aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i folde ud-seng. Gratis aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 21 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.