Værelsestyper

Deluxe-værelser

Elegant indrettede deluxe-værelser. Kaffe-/te faciliteter, espressomaskine og minikøleskab. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Ved ankomst står der en flaske vin og frugt på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv. Kaffe-/te faciliteter samt minikøleskab. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Enkeltværelser

Pænt indrettede enkeltværelser. Kaffe-/te faciliteter samt minikøleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med dobbeltseng og opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I visse værelser adskilles sovedelen fra loungeområdet med en skydedør. Gratis wifi og to tv'er med satellitkanaler. Playstation kan lånes i receptionen. Kaffe-/te faciliteter, nespressomaskine samt minikøleskab. Ved ankomst står der en flaske vin og frugt på værelset. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.