Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite

Junior-suite med balkon, nogle med delvis havudsigt. Junior-suiten består af et soveværelse med loungedel. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. I nogle værelser er sovedelen adskilt fra loungeområdet med skydedøre. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Ved ankomsten findes frugt og vin på værelset. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon. nogle med begrænset havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Hvis den ekstra opredning bruges, kan rummet føles trangt.

Antal personer: 2-3 personer.