Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,8 ud af 10 baseret på 77 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,8 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,3 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Havudsigt og balkon
-
Poolen var lukket.

Bekræftet køb : 2024-06-02


8 ud af 10

+
Morgenmaden var super lækker
-
Poolen, den var beskidt/ mega ulækkert vand, sagde det til vores guider på 1 dagen som ville tage kontakt til hotellet. På ferien skrev vi en klage omkring poolen den kunne ikke bruges og var beskidt, brun og meget klam, med fuglelort og Gran fra træet - har fotos Her sender personalet dagen inden vi skal hjem at vi kan bruge nabo poolen, hvorfor fik vi ikke det afvide på 1 dagen og de tømte så poolen dagen før hjemrejse - det var bestemt ikke det værd og nu havde vi jo købt ferien med pool også var den ikke brugbar enormt skuffende. Vil aldrig anbefale dette hotel pga poolen.

Bekræftet køb : 2023-10-08


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


8 ud af 10

+
De ansatte var utrolige søde og imødekommende. Det var rent og pænt Rene håndklæder hver dag!
-
Badeværelset var rent men glas i brusekabine var flækket, brusehovedet gået fra hinanden og altan var fuld af vand fra aircondition fordi slangen ikke var gjort længere end midt ud på altangulvet og ikke til afløbet. Naboen til hotellet var et diskotek og spillede utrolig højt musik hver aften i en uge. Det synes jeg ikke stod beskrevet nogle steder, da jeg bookede hotel.

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-28


4 ud af 10

+
De ansatte ved morgenmaden
-
Støjhelvede udover alle grænser. Det var uudholdeligt. Pengene spildt og en meget træt og ikke udvilet gæst der kom hjem. Aircondition virkede heller ikke. Varmt og fugtugt i værelset.

Bekræftet køb : 2023-08-21


5 ud af 10

+
Desværre ikke noget
-
Ud fra beskrivelsen levede hotellet ikke op til mine forventninger

Bekræftet køb : 2023-08-20


4 ud af 10

+
Beliggenheden
-
bedre pool måske, vi manglede også lidt et sted på hotellet hvor man kunne være om aftenen drikke en drink eller sådan noget

Bekræftet køb : 2023-08-20


3 ud af 10

+
-
Generelt dårlig stand. Beskidt. Personalet var ikke serviceminded og de var dårlige til at tage hensyn. Det var ikke til at få plads ved stranden.

Bekræftet køb : 2023-08-14


7 ud af 10

+
At det lå lige mit i byen
-

Bekræftet køb : 2023-08-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

20% af gæsterne anbefaler

63 bedømmelser
Meget godt
 
11
Godt
 
25
Middel
 
17
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

03-06-2023

af Trinemat København, Danmark

Hvis du ønsker en larmende ferie

Hvis du er til svært høy Music, slik at du ikke kan side på din altan og nyde et glas vin på aften uden at måtte have ørepropper i, for nabo hotellet spillet svært høj music hver aften. Hotellets bar var lukket, så vi måtte ud for at købe noget at drikke og spise. Det var også tydelig at vi var kommet nogle uger for tidlig, for hele Hotel familien og ansatte holdt på at arbejde ved stranden, så det var larm når man skulle ligge ved standen og slappe af Hotellet er fint, rent og fine værelser, bare synd man ikke kan tage et bad inden man skal hjem. Efter en lang dag på stranden inden bussen går

 
02-06-2023

af LisbethH100 Vallensbæk Strand, Danmark

Støjhelvede fra diskobar som er nærmeste nabo

Hvis du kan lide at høre musik på grænsen til det skadelige for øret, skal du vælge et værelse med havudsigt. Vil du have mere fred og ro, skal du vælge et værelse ud til den trafikerede vej. Det er en flot, men absolut ikke fredfyldt udsigt ud over havet - øv.

 
07-10-2018

af Henrik W

En ekstra uges sol ferie

Et rigtig dejligt hotel. gav et lille ekstra beløb og fik det mest fantastiske værelse med altan med direkte udsig ud over vandet, hvilket klart kan anbefales. Hotellet ligger ca. 5 min. Gang fra centrum af byen.

 
22-09-2017

af Benny D Ringsted, Danmark

Flot moderne hotel

Vi boede i et meget lækkert værelse med total havudsigt. Et stort dejligt badeværelse, hvor der dog manglede et "skævt" afløb efter badet - gulvet blev derfor lidt vådt. Der var en stor terrasse med 4 stole og et mindre bord. Et mindre køleskab gjorde, at vi om aftenen, efter at have spist, kunne sidde og nyde en kold forfriskning og udsigten over det Joniske hav. Personalet både i receptionen, restauranten og rengøringen var høflige og venlige og meget hjælpsomme. Morgenmaden var glimrende og udbuddet afvekslende. Vi havde læst inden rejsen, at morgenmaden var ret dårlig, men det må være ændret efterfølgende - måske efter klager? Eneste rigtige ulempe var perioder med basstøj fra et nærliggende diskotek, men efter at vi havde klaget vores nød til rejseselskabet, virkede det som om, at støjen blev kraftigt reduceret! Den tilhørende bar havde dog et dårligt sortiment - man kunne ikke købe hverken cola eller hvidvin - men alskens former for spiritus.

 
09-10-2023

af Pamela L

Saranda Hösten 23

Poolen var inte igång - när den startades var där ingen rening så den var full med smuts och fågelträck, dvs otjänlig Strandbaren var stängd Man deladade ut Masternyckel till ett av rummen. vårt resesällskap, så dom kund öppna alla hotellrum Vårt första rum stank av avlopp Vårt andra rum var fint och mer uppgraderat än dom i källaren Läget är bra, och stranden funkar om man inte vill ge sig iväg till annan strand Personalen tyvärr lite dåliga på Engelska, men hjälpsamma