Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Havudsigten fra værelset og at der var rent og pænt.
-
Hvis man bestilte en kop kaffe eller noget at drikke i baren om aftenen kunne der ofte gå 30 min inden det kom.

Bekræftet køb : 2023-10-03


9 ud af 10

+
Pool/stranden m. solstole + håndklæder
-

Bekræftet køb : 2023-09-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-11


4 ud af 10

+
Lokationen
-
Jeg havde regnet med et bedre service niveau, oftest stod man og ringede i lang tid efter hjælp som ikke kom. Morgenmaden var overordnet fin, men der manglede mange ting.

Bekræftet køb : 2023-09-05


7 ud af 10

+
Beliggenheden ved vandet
-
Servicen i receptionen var langsom. Vi bad om bøjler til skabet og nøgle til pengeskabet. Bøjler fik vi aldrig og nøglen to mindst et døgn at få, hvor vi måtte spørge rigtig mange gange, før der skete noget.

Bekræftet køb : 2023-08-28


8 ud af 10

+
Pool området. Restauranten var nydelig. God udsigt over vandet. Også flot udsigt fra balkonen på værelset.
-
For højt musik, men nok fra nærliggende hoteller. Ærgerligt man ikke kunne ligge ved poolen og bare nyde vandets skvulpen op ad vandkanten. Heldigvis kunne vi ikke høre musikken på hotelværelset når døren var lukket. Desuden meget støj fra køleskabet. Føltes lidt som at være på en færge ind i mellem.

Bekræftet køb : 2023-08-22


9 ud af 10

+
Beliggenheden lige ud til havet.
-
For meget støj fra barer og diskoteker

Bekræftet køb : 2023-08-22


8 ud af 10

+
Renlighed og personalet
-
Boede på værelse 100. Lige ud til vejen støj fra biler, mennesker og musik, hver dag. Når støjen fra gaden og andet stoppede, omkring klokken 5, startede larmen fra rummet lige nedenunder hvor der blev smidt rundt med spande og div ting. Containere til skrald fra 2 hotellet blev kørt frem og tilbage med støjgener begge veje, hver dag Containere til skrald stod lige nedenfor vires altan så kunne indimellem ikke side på altanen pga lugtgener. 😩😩😩

Bekræftet køb : 2023-08-21


6 ud af 10

+
God beliggenhed ved vandet.
-
Ikke muligt at få to nøgler til værelset. Dårlig lunken morgenkaffe, kedeligt brød og ingen bacon😀

Bekræftet køb : 2023-08-15


7 ud af 10

+
Beliggenhed i vandkanten. God rengøring omkring pool området. Imødekommende personale
-
Vi havde ikke forventet at det var et børnehotel. Så bliver pool området for lille, når der også skal være små børn der. I jeres beskrivelse af hotellet, giver det ikke indtryk af at det er et børne hotel. Der var meget skrig og skrål.

Bekræftet køb : 2023-08-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

127 bedømmelser
Meget godt
 
65
Godt
 
37
Middel
 
12
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

21-08-2022

af Rubendk

Værste hoteloplevelse!

Det er det værste hotelværelse som vi har boet på. Vi fik ikke det værelse som vi havde betalt mange penge for, men derimod et værelse, der mindende om en fugtig kælder, der lugtede af svamp, hvor der blev forsøgt på at overdøve lugten med en masse klor. Ingen balkon som lovet, men direkte ud til strandstole og larmende musik. Der var beskidt både inde og ude, og stort set det meste virkede ikke. Ingen mulighed for at have vinduer åbent for sollys, da vi ellers ville blive overbegloet af andre gæster og grundet direkte adgang til standen, var det ikke muligt blot at at få en lille stund med ro eller at tage en lur. Sengetøjet var fugtigt grundet værelsets tilstand, skabet i stykker og afløbet stoppet, ydermere kunne madrasserne trænge til en udskiftning. Morgenmaden var også frygtlig ringe, og personalet på stedet var ubehøvlede og virkede ligeglade med os. Jeg vil fraråde alle at benytte dette hotel. Det er direkte sundhedskadeligt at bo på værelset. Vi fik vores ferie ødelagt på grund af dette hotel.

 
02-06-2018

af Mimi M

Alletiders personale og beliggenhed

Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Hotellet har terrasse med borde ud til havet med den smukkeste udsigt og fin lille badestrand direkte fra hotellet. Man kan gå fra værelset til strand uden at skulle ud og der håndklæder og liggestole. Værelser og arealer er pænt rene og der er god plads her i slutningen af maj. Morgenmad ok buffet. Vi spiser fiske og pastaretter til frokost eller aften dagligt og nyder udsigten. Let og veltillavet mad. Gå afstand til byens strandpromenade er under en km. Der er private p-pladser til lejebil.

 
15-06-2024

af Krisonderweg

OMG wat een teleurstelling!

Modern en zeer net hotel met fantastische kamer, prachtig zicht op zee. Fijn zwembad en goede ligging. MAAR, buiten de vriendelijke jonge dame aan de receptie werkt iedereen hier tegen zijn zin. Als zij er niet is krijg je geen antwoorden, geen stadsplannetje, geen handdoek voor het zwembad. In de kleerkast hangen 2 (twee) kleerhangers; voor een verblijf van 6 dagen met 2 personen is dit wat weinig. Nee je kan er geen bij krijgen, orders van de directie. De bartender van het hotelrestaurant is te lui om te bedienen en kijkt je liefst buiten. Het ontbijt is een vrij beperkt buffetje. De koffie is ronduit slecht. Je kan buiten zitten met zicht op zee. Dat is heel fijn! De coctails in de lounge zijn veel te duur voor wat het is, als het druk is heb je maar een half glas... We hebben ons aan zo veel dingen geërgerd, nee wij komen niet terug.

 
17-05-2024

af Yoshi H

Top verblijf

Prachtig hotel. De faciliteiten zoals zwembad en de lig bedjes allemaal top. Het restaurant was nog niet open want we waren voor het seizoen maar ook dat zag er prachtig uit. Goed ontbijt en bijzonder lief personeel! Klein ‘minpuntje’: ik vond de badkamer in de hotelkamer gedateerd.

 
07-09-2023

af miranda t Apeldoorn, Holland

Mooi hotel en top locatie

Zoals al vele jaren een top hotel, met zeer vriendelijke familie. Nu hebben ze het verbouwd met oa lounge bar en mooi zwembad. Elke dag schoonmaak en bad handoeken bij receptie te verkrijgen. Zeer goed en uitgebreid ontbijt en top locatie .