Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 126 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Balkon. Men havde også betalt extra.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-09-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-16


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Badeværelse

Bekræftet køb : 2019-09-16


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


9 ud af 10

+
Vi betalte for opgradering til moderniseret værelse med storslået havudsigt - absolut en vinder!! Fra at være reserveret, blev værtsparret rigtig flinke og imødekommende.
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


6 ud af 10

+
At det var tæt på stranden.
-
At der nogle ordentlige solsenge. Samtlige var faktisk i stykker. Hotellets beliggenhed var oplagt til noget aktivitet om aftenen. Der skete absolut intet.

Bekræftet køb : 2019-08-26


9 ud af 10

+
-
Større brusenische, et toilet som skyller hver gang man trækker ud, dyner i stedet for lagen!! Og til sidst at madrasserne til solsengene var gratis for beboerene Man kunne evt leje/få et håndklæde til at tage med til stranden. Ens eget håndklæde bliver ret surt og træt efter 6 dage med sol og saltvand

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

62 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
16
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

05-10-2018

af allan_risom Drakona, Grækenland

Lille, hyggeligt og rent

Hotel delfini ligger meget centralt i Saranda Og det er derfor muligt at gå til stortest alt. Værelserne er lidt små men rene - dem i stue etagen er nyrenoverede, mens 1. Sal er “ brugte” men stadig pæne og rene. Vi favde en fantastisk udsigt over til Korfu og til havnen i Saranda. Et hotel jeg gerne vender tilbage til

 
15-09-2018

af annettep796 Trget, Kroatien

Hyggeligt og rent hotel

Vi boede i et værelse med havudsigt. Værelset var forholdsvis lille og lidt slidt. MEN det var spotless, der blev gjort grundigt rent hver eneste dag. Her var fred og ro, god lydisolering mellem værelserne. Fantastisk udsigt og solnedgang. Morgenmaden var varieret og der var det man har brug for. Personalet var venlige smilende og gode til engelsk. Stranden nedenfor hotellet var udemærket, ja man skal betale 12 kr for en madras, den bliver så til gengæld båret hen på plads ;-) vandet er rent og klart. Nemt at komme i fra badebroen. Der var en strandbar på hotellet. Man kunne bestille drikkevarer og lette retter. Betjeningen var venlig og hurtig. Maden god. Hotellets placering er rigtig fin og central, der er ikke langt at gå indtil byen. Der ligger et minimarked lige over for hotellet, restauranterne ligger som perler på en snor... Vi vil bestemt bo på Delfini igen, når vi kommer tilbage til Albanien.

 
29-06-2018

af 789nickic

Værste af det værste. Vælg et andet hotel....

Fortrød inderligt at have booket hotel Delfini i Saranda. Først og fremmest var der sååå meget larm, råben, og skrigen, om afterne, og nætterne,så godt som alle dage at det var ulideligt, så vi ville have haft mere ro, så skulle vi været blevet derhjemme. Vi konfronterede ejerne af hotellet med at der var larm, men de var kun uhøflige og ligeglade og ville ikke løse vores problemer med larm på hotellet,lige medmindre HVIS vi ville betale flere tusinde danske kroner ekstra for at flytte værelse til et mere roligt område af hotellet ! Totalt absurd mangel på serviceminded hotel at man skal betale ekstra for at kunne sove om natten ! Har aldrig prøvet noget lignende. Først da vi klagede over larmen til vores rejsebureau, gjorde hotellet noget ved hotellet - uden at hotellet kunne score ekstra indtægt ud af problemerne med larmen. Hotellet har ikke en egentlig strand, men nærmere en stensats med en lille badebro. Hotellet reklamerer med at deres liggestole er gratis at benytte hvilket kun er den halve sandhed, da hotellets personale hver dag går rundt i blandt gæsterne og indkræver penge for at benytte hynderne, der ligger på solstolene. Bliver det næste mon så også ekstrabetaling for at benytte hynderne på stolene i morgenmadsrestauranten?? ;-) Vælger man ikke værelse med havudsigt, så er værelserne af ret ringe kvalitet, og ret kedelige - umoderne og slidt...... Sengen skildte ad flere steder og var stenhård... Fjernsynet var virkelig lille og svært at se ordentlig, og skrattede bare man skruede en lille smule op for lyden. Maden var ikke noget at skrive hjem om - baconen til morgenmaden var mere rå end færdiglavet ! Frugten der blev serveret var brun og uappetitlig !

 
01-02-2018

af Claus0099 Malmø, Sverige

Super dejligt hotel..

Super venligt hotelpersonale, de nye værelser er fantastiske. Kan ikke finde noget negativt. Dejlig ny terrasse med adgang til en lille badebro. Ikke egnet til gangbesværede. Dejlig morgenmad og bar ved terrassen .

 
02-09-2017

af 468teresea

Uro

Mig og min kæreste har været en uge på hotel delfini.. Nogen skrev der var fred og ro, men det var da virkelig det sidste der var.. Der var så meget utro hele tiden.. Både aften og nat.. Service var okay.. Men synes nu godt de kunne smile, og sige Godmorgen uden man selv sku sige det først..Hvis jeg skal til Albanien igen vil jeg ikk vælge det her hotel igen desværre.. Rengøring var super og morgenmad var også godt.. Men servicen skal også være der for jeg vælger det.. Det skader ikke at smile og være imødekommende.