Bedømmelse af Butrinti

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

38% af gæsterne anbefaler

146 bedømmelser
Meget godt
 
17
Godt
 
41
Middel
 
39
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

06-09-2019

Indlæg af benjaminc128 Herlev, Danmark

Vær opmærksom på høj musik

Mig og min hustru har boet 1 uge på dette hotel. Hotellet er super lækkert! Vi havde en Suite, med stort badeværelse, der var rent og pænt overalt, poolen var ren og pæn, med roligt og stille musik. Morgenbuffet er okay, der bliver ikke udskiftet meget, så efter 1 uge er man blevet lidt træt af den. MEN! Nu til det værste, og det kan ødelægge hele oplevelsen, hotellet er placeret så der er diskoteker lige ved siden af, selv med lukkede døre og vinduer kan du kører bassen dunke til kl. 4 om morgenen, vi havde en altan med lækker udsigt, men sidder man derude kan man sidde og høre på techno, øv hvor er det alså ærgeligt! Derfor får det ikke mere end 3 stjerner fra os, det var ikke den type ferie vi havde regnet med på sådanne en type hotel.

 
27-07-2019

Indlæg af mulle2610

nederen oplevelse

hotellet i sig selv er fin, og poolen flot. Vi ankommer og deres tjekin er kl 14, som er ret sent. da vi ankom kl 9. også blir vi nød til at aflevere vores pas ved tjekin, som er så underligt. det ikke i ordem,, de kan tage et print af passet. og ikk beholde det fysiske pas. som også r ulovligt. personalet ved frontdesk er uprofessionelle, og u høflige. og til ingen hjælp. måske de trætte af livet. værelset er ok, rengøring ok. morgenmad er kold, men ok udvalg af mange ting. jeg fik en massage der kostede 65 euro, som er rimelig meget at give sys jeg. hvis du ikke har lyst til at bruge en bondegård på massage på hotel, så tag ud og find billigere. tæt på centrum, som er dejlig. det mest nederen vil være AT DER ER DISKOTEKER LIGE VED SIDEN AF, som hører så højt musik til kl 4 om morgenen. og det har de glemt at skrive var. HUSK ØREPROPPER, ellers overlever i ikke. jeg mistede min telefon, og jeg kunne ikke komme i kontakt med min veninde, så jeg spurgte frontdesk om jeg ku låne deres pc, så jeg ku logge på facebook og skrive til min veninde. men det måtte jeg ikke. jeg måtte låne en tlf, som er ttil ingen hjælp. da jeg ikk kan huske nummeret i hovedet. alt i alt ikk tæt på 5 stjerner , måske 2 en halv.

 
23-08-2020

Indlæg af blend123x London, Storbritannien

Lovely hotel

Very clean. Room was clean and comfortable. Swimming pool area kept clean and chairs by pool are comfortable. Staff speak good English. Plenty of parking. Only downside is fridge in the room doesn't get cold at all. Cleaning staff are friendly. Restaurant food was nice, not as nice as it was 3 years ago so not sure if a different chef now? View from balcony is lovely.

 
30-07-2020

Indlæg af Visi_AlbaTravel Tirana, Albanien

Most beautiful and lavish hotel in Albania

Brand new whole furnished , excellent service, everything was up to standards. Beautiful view to Saranda bay. Rooms were very clean and spacious, breakfast was very generous. Bars and swimming pool all very organised.

 
23-07-2020

Indlæg af fjondi_

Horrible Management

For a high-end hotel, you would not expect such a low quality service especially from the manager herself. The facilities were great, but with such management it can easily ruin your vacation. Would not recommend considering that there are many better hotels nearby. (Bonus: The wifi almost never worked). Never going back again :)