Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dets centrale beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Avanti bor du med en perfekt beliggenhed i Saigon, nær alle byens seværdigheder som Ben Than Market, operahuset og katedralen Notre Dame.

Hotellets restaurant V Restaurant & Lounge serverer både vietnamesiske og internationale retter, og caféen The V Café har en fantastisk udsigt over Ben Than Market - specielt natmarkedet!

Receptionen er åben døgnet rundt og du surfer gratis wifi på hele hotellet. På hotel Avanti føler du byens puls og alle byens muligheder. Bytrafik uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffét

Alle hoteller i Saigon

Liberty Central Saigon Point

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.

Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.