Coconut Grove og Key Biscayne

Coconut Grove & Key Biscayne

Et af de fedeste kvarterer i Miami er Coconut Grove. Det var her, at de første indvandrere kom til Florida i begyndelsen af 1800-tallet, og det er den bydel, der er blevet befolket kontinuerligt i længst tid. Coconut Grove var først sin egen by, og så blev den en del af Miami i begyndelsen af 1900-tallet. Her kan du stadig se ældre maleriske huse - miljøet i bydelen adskiller sig fra øvrige Miami, som har mere moderne arkitektur og et højere tempo.

Coconut Grove

Hvis du tilfældigvis er i Coconut Grove på en tirsdag eller torsdag aften, kan du prøve en gratis yogatime i Peacock Park. Det er en Vinyasa-baseret yoga udført af certificerede yogainstruktører udendørs i parken. Yogatimen starter kl. 18.00 og fortsætter i en time. Du har sikkert ikke taget yogamåtten med på ferien, men her laver du bare solhilsnen på græsset.

For dig der er interesseret i lidt historie, kan vi anbefale Vizcaya Museum and Gardens, en historisk bygning fra begyndelsen af 1900-tallet inspireret af italiensk arkitektur. Huset ligger lige ved vandet og har en gårdhave, der er et slot værdigt. Her kan du slentre rundt i de gamle smukke omgivelser.

Mad i Coconut Grove

Gå ikke glip af Floridas limefrugter, mens du er her. De serveres i mange forskellige former, hvoraf Key Lime Pie Martini er en af de mere spændende. Det er en martini serveret med søde kiksstykker omkring glaskanten. Tilsyneladende finder du den bedste på Greenstreet Café i Coconut Grove. Udover drikkevarer er der masser af god mad og fine røde plyssofaer.

Madkulturen i Miami er stærk. På Strada in the Grove kan du opleve fantastisk italiensk mad og god service. Efter en fantastisk tallerken med muslinger kan du fortsætte med en dessert, som hedder duga. Tiramisu, gelato, citroncheesecake og pannacotta er blot nogle få eksempler på, hvad du kan vælge imellem. Det anbefales at bestille bord mindst tre dage i forvejen.

Biscayne Bay Miami

Key Biscayne

Kører du over sundet Biscayne Bay fra Coconut Grove kommer du til den lille ø Key Biscayne. Her kan du tage hen et par timer for at slappe lidt af fra den hektiske by. Øen har kun været beboet i omkring 60 år, da vejen mellem Coconut Grove og Key Biscayne ikke blev åbnet før år 1947. Siden da er øen blevet befolket, og i 1970'erne boede Richard Nixon her i perioder af sin tid som præsident.

Key Biscayne har en 18-hullers golfbane, som siges at være Floridas bedste par-72 bane. På Crandon Golf har PGA Championship Tours været afholdt, og det er en oplevelse at spille på denne bane omgivet af vand og den smukke mangroveskov, der er typisk for denne del af verden. Banen er placeret ved Crandon Park, hvor der også er tennisbaner og fitnesscenter til udendørs træning. Book din tee her. For dig der kan lide at tilbringe tid under vandet, er der mange fine vrag at opleve på en dykkertur.

Hvis du tager en tur til den sydlige del af Key Biscayne, kommer du til Bill Baggs Park, hvor du kan se det historiske fyrtårn, som er Miamis ældste bygning. Du kan komme med på en guidet tur, hvis du vil en tur op til fyret og gå en smuk tur rundt i parken. Her kan du svømme i fred, fordi de andre turister hænger ud på South Beach i stedet.

Mad på Key Biscayne

Hvis du vil spise på Key Biscayne, skal du tage til de befolkede dele af øen. Oasis Sandwich Shop ligger lige ved siden af Crandon Park og er et godt sted til en frokost. De serverer guddommelige cubanske sandwicher, som du kan tage med.

Er du i stedet interesseret i en middag, anbefaler vi den indiske restaurant Ayesha med sin tikka masala kylling og lam i karry. Priserne kan være lidt højere end gennemsnittet, men det er bestemt det hele værd, fordi det er svært at finde en bedre indisk restaurant i hele Miami-området.