Fakta om Chicago

Tidsforskel:

Dansk tid -7 timer.

Sprog:

Engelsk (amerikansk).

Valuta:

USD = US Dollar.

Pas og visum:

Når man besøger USA og New York State skal ansøge om et ESTA - Electronic System for Travel Authorization. Dette skal gøres midst 72 timer inden afrejse. Når du laver ansøgningen skal du bruge dit pas og et konto-/kreditkort klart. Her kan du ansøge om ESTA.

Her kan du læse mere om reglerne for Pas og Visum til USA.

Elektricitet:

110 V. Adapter kan anbefales at tage med.

Spis ude:

Her kan du finde mad fra hele verden, og der findes restauranter i alle prisklasser. Chicago er mest kendt for sin "deep dish pizza". Steakhouses finder du også overalt, og der er du selvfølgelig nødt til at smage en stor bøf.

Transfer:

Alle internationale fly lander i Chicago O'Hare Airport. Fra lufthavnen til byen kan du komme med tog eller bus. "Blue Line-trains" er den nemmeste og billigste måde at komme ind til byen, og togene afgår fra Terminal 2. Billetter kan købes i automater med kort eller kontanter.

Strande:

Oak Street Beach, ligger midt i byen. Evanstone Beach, ligger nord for indre by med en smuk udsigt over byens skyline. Loyola Leone Beach er den længste strand i Chicago med sport såsom basketball og baseball.

Forlystelser:

Chicago myldrer af barer og pubber. Jazz og blues er stort her, og du kan altid finde en bar, hvor der spilles livemusik.

Transport:

Chicago har veludviklet lokaltrafik, og du kan rejse med bus, metro og tog. Vi anbefaler ikke at leje bil, hvis du vil bo i byen, da der ofte er meget trafik, og det er svært at finde parkering.

Sport:

Chicago er en stor by, når det kommer til sport. De største sportsgrene er basketball, baseball, amerikansk fodbold og hockey. Det er en oplevelse at se en stor kamp, og så amerikansk som det kan blive. Men book billetter i god tid, da de store kampe let bliver udsolgt.