Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 32 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Det lå tæt ved vand og god service på stranden og fin morgenmad
-

Bekræftet køb : 2024-06-20


10 ud af 10

+
Lille hotel
-

Bekræftet køb : 2024-06-20


8 ud af 10

+
Den gode service og personalet, mangel på elevator, vi boede på 2. Sal, og min veninde kom derned med brækket storetå, så det var ikke let at komme derop for hende
-
Det eneste minus var manglen på elevator

Bekræftet køb : 2024-06-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-06


8 ud af 10

+
Imødekommende og venligt personale
-
Stolene ved siddepladsen på værelset var for høje og dermed ubehagelige at sidde på i længere tid. Ved godt, at det er individuelt, men det var en øv-oplevelse for os.

Bekræftet køb : 2024-06-06


8 ud af 10

+
Meget sød personale, meget imødekommende .
-
Det eneste dårligt der er at sige er morgenmaden, Det samme hver dag, i 7 dage, det kunne være dejligt med noget bedre brød, evt omelet , pandekager

Bekræftet køb : 2024-05-30


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Det er et slidt hotel. Når man har betalt for en to-værelses lejlighed, så forventer man, at der er et spisebord på altanen, men nej, det kunne kun blive til et sidebord, sådan et der forefindes ved poolen. Vi måtte bede om et ekstra bare for at kunne sidde og spille et spil og have kopper samtidigt. Vi spurgte på 2.dagen om vi kunne på afgangsdagen, betale for de 6 timer ekstra, men nej, det kunne vi ikke. Ved poolen kunne man ikke skylle sig før man gik i poolen, da det åbenbart ikke er færdigt. Man skal selv gå efter at få betjening ved poolen.

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

41% af gæsterne anbefaler

64 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
20
Middel
 
10
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

23-06-2022

af 259gretem

Ferie

Vi er 2 vennepar som har været på ferie på Villa Sun Flower hotel i Alanya. Rengøring har været i top ligeså har betjeningen. Vi havde en tjener der fulgte os de 9 dage vi var på hotellet. Hans navn er Ismail Kusøksiz, han var hjælpsom, flink og havde altid et glimt i øjet. Venlig hilsen Rie, Lars, John og Grete

 
28-08-2019

af 573sonjap Herlev, Danmark

Ferie august 2019

Vi ankom til hotellet kl 1 om natten. Apollo rejsebureau satte os 200 m fra hotellet, ingen guide til at følge os til hotellet - buschaufførens anvisning ->den vej. Lejligheden var på 3. sal - ingen elevator eller personale til at hjælp os op af alle de trapper. Ok soveværelse Ok altan - dog med meget gamle slidte stole - vi måtte bruge alle puder i lejligheden til at sidde nogenlunde. Køkken ok køleskab - resten af inventar i køkkenet ikke brugbart. Støj fra nærliggende bar til kl 2 hver aften, vi kunne dog lukke vinduer og døre for at reducere støjen, men så blev temperaturen ca 45 grader i lejligheden. Rengøring 👎🏿 Vi oplevede ikke gulvet uden snavs. Bedste oplevelse ved denne rejse varmt stranden med gode gratis liggestole og super service fra strandpersonalet var 50 m fra hotellet.

 
07-06-2019

af Bjarne J

Rigtigt fint oplevelse på hotel og restaurant.

Vi boede på Sunflower Apart Hotel fra 20. - 28. april 2019. Det var alt i alt en super god oplevelse, og personalet var helt fantastisk. Både i restaurant og reception hjalp de med alt fra turforslag og til anskaffelse af plastikstrips til kufferten. På restauranten var en ung tjener under oplæring, som var superflink. Ham var vi rigtigt glade for! Rengøringspersonalet gjorde meget ud af oplevelsen, og foldede svaner af sengetøjet til vores 3-årige dreng :-D Larm fra Sunflowers eget diskotek og også naboens om aftenen indtil kl. 02 om natten, men det var ikke så slemt, når døre og vinduer blev lukket. (Der var ikke vanvittigt varmt, da vi var der) Vi havde et vestvendt værelse. Der fik man fantastisk udsigt over stranden, men diskotekslarmen lige ind om aftenen. På de østvendt værelser, var de mere forskånede fra larmen, men havde ikke udsigten... Rigtig fin Wi-Fi, selv på værelset. Der var forstærkere på hver etage. Vi brugte ikke værelset i dagtimerne, der var vi på tur, så vi lagde ikke mærke til om elkedel fungerede, og om alt bestik var der osv. Kvaliteten på værelset var ikke overvældende, men heller ikke slidt. Så det var helt tilpas, og sengene var altså også helt fine!! Der lå endda tæpper, da det blev RET koldt om natten.

 
18-05-2015

af Klaus S Århus, Danmark

Det var ikke så ringe enda...

Vi bookede først og læste anmeldelserne senere, vi rejse derfor med blandede følelser. Men kunne dog (heldigvis) ikke genkende diverse anmeldelser. Vi boede en uge (10.05-17.05) og synes at vi fik lige præcis det vi betalte for. Værelser var fine, ikke super høj kvalitetsstandard og der blev gjort rent hver dag, her kunne vi sagtens holde en uges ferie. Vi mødte på intet tidspunkt sure miner eller personalet. Nej tværtimod – smil om kap med solen. Vi bookede med morgenmad – ok det var tyrkisk morgenmad med tro det eller lad være så var vi jo i Tyrkiet. Manglede der noget blev der omgående fyldt op. Det eneste som nok afholder os fra at vælge Sunflower igen er den irriterende baslyd fra naboens diskotek. Lyden dunker til klokken 3-4 om morgen, og det er simpelthen for meget. Men er du 18-25 og fester det meste af natten vil du nok ikke lægge mærke til det. Madrøgen/lugten kunne anes men var absolut ikke generend – måske er der blevet gjort noget. Hvis dunken kan ændres så er Sunflower med dennes beliggenhed mega tæt ved stranden bare valuta for små penge. … og husk altid – Du får hvad du betaler for.

 
22-01-2015

af nielsj992 Bruxelles, Belgien

Bo ikke på dette hotel hvis du ønsker en god ferie

Tyveri, verbale overfald af hotel management, så højt støjniveau det er umuligt at sove om natten,strøm mangel i flere dage. Havde booket 2 ugers ferie på hotel Sunflower, men måtte flytte fra hotellet efter en uges ferie, da vi blev direkte truet af hotel ansatte, da vi klagede over aircondition, der ikke havde virket i flere dage og havde gjort vores seng ubrugelig med kondens vand. Jeg ved at hotellet kun er 2 stjernet og vores forventninger var også derefter, men, jeg har rejst de sidste 30 år i mange lande og boet på mange hoteller i alle kategorier og har ALDRIG oplevet en hotelmagement der lyver, stjæler og direkte truer deres gæster. Jeg har aldrig tidligere måtte flygte fra et hotel midt i min ferie, så, hvis i ønsker en god ferie, undgå for alt i verden hotel Sunflower