Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 15 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,7 / 10
Mad og drikke
 
9,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Maden , beliggenheden og meget store smukke værelser .
-
Lidt svært / langt at komme fra pool til strand . Toiletter var der ikke mange af og ikke ved spise stederne .

Bekræftet køb : 2024-06-06


7 ud af 10

+
personalet var meget imødekommende.
-
Hotel kunne godt bruge en opdatering. (så lidt slit ud) personale i baren kunne ikke blande drinks, selv om de var på kortet.

Bekræftet køb : 2023-07-31


9 ud af 10

+
Poolen / Personalet / atmosfæren
-

Bekræftet køb : 2023-07-31


10 ud af 10

+
Alt var helt fantastisk lige fra man går ind på det, faciliteterne, maden, servicen, venligheden osv. Wauw - vi gerne derhen igen!
-

Bekræftet køb : 2023-06-26


10 ud af 10

+
Alt levede op til forventningen, fantastisk service alle vegne incl vores rengøring på værelset.
-

Bekræftet køb : 2023-05-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

732 bedømmelser
Meget godt
 
497
Godt
 
159
Middel
 
49
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

04-07-2023

af 541birgittes Odense, Danmark

A LA CARTE RESTAURANT ER IKKE FOR ALLE.

Mor med 2 piger på næsten 11 og næsten 16 år. Ville bestille en aften på en af de 3 a la carte restauranter. Men familiehotellet Melas Resort har åbenbart regler om at børn kun kan besøge a la carte restauranten på 9 etage hvis børn er over 12 år. Det er nogle regler der ikke angives nogle steder. Jeg har i vert fald ikke set dem. Det er jeg ret utilfreds med og det udgør altså en streg i regningen Melas Resort! Jeg er ellers en tilfreds kunde. Eneste opmærksomhed jeg vil dele er at dette hotel er med mange trapper og faciliteter er fordelt på flere planer

 
06-09-2019

af Martin S

Supersted👌

Fantastiskt sted, flotte arealer, lækker mad, kæmpe kagebord, stort drinkkort, god underholdning, supersød og venlig personale og ikke mindst fantastisk beliggenhed. Perfekt til børnefamilier med rummelige lejligheder👍

 
13-07-2019

af 993majbritts

Fantastisk

Lige hjemvendt fra denne helt fantastiske dejlige ferie, et super hotel med gode og flotte værelser, super service overalt på stedet, vi har bestemt ikke manglet noget- stor dejlig buffet både morgen, middag og aften, pragtfuld service ang bagage og et køleskab fyldt op dagligt med drikkevarer (øl, cola, Fanta og vand) rengøring i fuld top og hverdag👌🏼underholdning og hygge i baren perfekt. Stranden lækker og byliv med diverse butikker er super. Hyggelig Strandpromenaden lige udenfor hotellet. Vi var en familie på 6 den ene med kørestol, dog ikke så kørestol egnet, der er mange trapper og niveau forskelle. Men det afholder os ikke fra at komme igen.

 
11-07-2019

af Martin K

Stort , meget stort Tysker hotel med nogenlunde service

Velkommen til Melas Resort , hvis du vil tiltales på tysk og stå op klokken 6.00 for at få en liggestol ved poolen er dette stedet for dig.. Hvis man er børnefamilie og har et håb om at ungerne finder legekammerater de kan tale med er dette ikke stedet.. vi var der en uge i Juli og var de eneste danskere... Apollos beskrivelse af stedet er ikke i overensstemmelse med sandheden ... der er KUN en pool hvor der iøvrigt kun er liggestole til 1/3 af hotellets gæster... koldtvandspoolen er lukket om sommeren !!!! Minigolf også med et gran salt 4-5 baner se foto All inklusive restauranten minder om en Stats restaurant fra det gamle Sovjet .. maden er ok men det samme hver aften .. der mangler også en decideret børnebuffet... væbn jer med tålmod da køen i restauranten ofte en lang ... der er dog en super fin og skønt beliggende strandbar med små simple retter som kan anbefales frem for frokost buffeten servicen generelt og værelserne er helt i top Beliggenheden super. Stranden fin dog skal man passe på store skarpe sten i vandet som der ikke bliver advaret imod, i den uge vi var der kom 2 yngre mennesker slemt til skade pga disse sten.

 
14-08-2012

af 306Michaelvisitor København, Danmark

Godt hotel men plads til forbedringer.

Var på dette hotel ultimo juli 2012 - 11 dage. Rejste 2 voskne og 2 børn. Vi havde bestilt 2 dobbeltværelse med skrå havudsigt. Personalet er meget imødekommende - ingen problemer der. Tysk er det sprog der tales mest. Engelsk kan dog tales lidt af personalet i receptionen. Værelserne er hotellets største aktiv. Masser af plads og pænt indrettet. Der er meget stille - man kan ikke hører andre på gange m.m. Fladskærm og lækkert badeværelse. Køleskabet fyldes hver dag med sodanvand, vand og øl. Havudsigten er fremragende. Restaurantens mad er hvad med kan forvente af et 5-stjernet hotel, men heller ikke imponerende (vi har prøvet en del all. incl. hoteller). Negative ting: Poolområdet er meget småt og solsenge bliver reserveret tidligt. Hvis man forsøger at reservere en solseng er der risiko for at poolmanden fjerner ens ting og ligger dem i receptionen - skete 2 gange. Ved spisning bestiller man hvad der skal drikkes og der kan godt gå et stykke tid inden det sker. Bedre at gæsterne selv henter deres drikkevarer. Om det er for at spare eller for at give gæsterne service ved vi ikke, men det er et lille irriterende moment. Ville vi komme igen: Formentlig ikke. Værelserne er fremragende, men hotellets pool er bare ikke OK. Prøv pegasos World - det er en pool. De har så bare et problem med maden.