Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 73 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


5 ud af 10

+
Værelset
-
Dårlig, kedelig mad. Bitte små sodavand/øl, og hvad de kaldte drinks var så dårlig.

Bekræftet køb : 2022-09-19


7 ud af 10

+
Poolen var dejlig kølig, men den ligger i skygge/delvis skygge det meste af dagen
-
Vi brød os ikke om maden, men det var nok allermest det som var skuffende

Bekræftet køb : 2022-09-19


7 ud af 10

+
at poolen var dyp så der ikke var så mange børn, vores værelser.
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-12


8 ud af 10

+
God service generelt, vi fik en kørestol til vores barnebarn + faktisk også fri wifi!
-

Bekræftet køb : 2022-09-12


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-12


10 ud af 10

+
Alle er smidende og glade
-

Bekræftet køb : 2022-08-29


9 ud af 10

+
Vi var der for 7 år siden og der var det super godt og nu er det oveni købet renoveret .....Så absolut til det bedre .... Dejligt hotelđź‘Ť
-

Bekræftet køb : 2022-08-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

59% af gæsterne anbefaler

530 bedømmelser
Meget godt
 
178
Godt
 
149
Middel
 
90
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
63

5 nyeste bedømmelser

27-05-2022

af 178signeh

Lidt skuffet

Hotellet ligger centralt, både i forhold til by og strand. Hotellet er rent og pænt og der er hver dag blevet gjort fint rent på værelserne. Maden har været varieret og udemærket. Årsagen til kun to stjerner er: - Hotellet egner sig ikke til en familie med mere end 2 børn, da der ikke er mulighed for at sidde ved samme bord og spise. Man må højest sidde 4 ved et bord og selvom der er ledige borde må de ikke rykkes sammen så man kan sidde med alle sine 4 børn. - Mange hjemløse katte i restauranten. - Wifi er mod betaling og koster 14 euro for 7 dage (pr devices). Det løber op når man er en familie på 6. - Der er all inklusive men kun gratis is mellem 16-17. Nogle af isene i det tidsrum er rigtig gode, desværre skal man være heldig at få en af de gode, da de helst ikke vil af med dem. - På vores booking står der 2 x dobbeltværelse. Definitionen på et dobbeltværelse ifølge hotellet og Apollo er, at der på hotelværelset er en dobbeltseng og en enkeltmandsseng i samme rum - og altså ikke 2 værelser. - Fitnesscenteret var under renovation og lukket.

 
26-07-2019

af Lars A

Skuffende!!!!!

Den har 4 stjerner - det burde den ikke have!!!! Vi havde bestilt 3 værelser og fik 2....først næste nat fik vi det 3. værelse.... De lokale informerede os om, at dette hotel overbooker værelserne konstant....da vi var her, havde de overbooket 20 værelser!!!! :( Der er pænt i de nye bygninger, men vi fik værelser i den gamle bygning og her hang elektriciteten ud af væggen. Lofter, vægge og paneler var i stykker. Rengøring var helt ok, men ikke gjort dagligt, som lovet. Håndklæder blev kun skiftet 1 x pr uge imod de 3 gange, som var oplyst. Maden var faktisk ok, men kedelig. All incl. af drinks var der alligevel begrænsning på. En del af personalet var uhøflige. Hotellet ligger helt ud til gaden, så helt ok at der er trafikstøj, men ikke ok, at gæster på hotellet kan holde fest til den lyse morgen uden, at der bliver tysset på dem - ingen fik noget søvn. Ikke ok at gæster kan tage deres surfbræt med i hotellet pool. Utrolig mange russiske gæster på dette hotel.

 
14-04-2019

af JoanK1100

Middelmådig

Værelserne var virkelig i dårlig forfatning. Maden var ok men meget var det samme hver dag. Den ene dag var der en kat der sked i kanten af poolen og på trods af at vi gjorde opmærksom på det flere gange, gik der dage før den blev fjernet. Udvalget af drikkevarer er meget begrænset og de drinks vi fik var meget stærke. Under vores ophold blev rigtig meget af hotellet renoveret, så der var konstant larm og støv.

 
13-03-2019

af Poul M

Dejligt sted med en fed terrasse ud til vejen

Har været her to gange og har været yderst tilfreds. Fine værelser, venligt og serviceminded personale. Værelser med fin balkon, fin udsigt mod havet, borgen eller bjergene. Pool med sol det meste af dagen. Hotellet har en terrasse ud mod vejen, med bar. Super hyggeligt samlingssted om aftenen

 
22-07-2018

af Kristian H Dalbyover, Danmark

Godt til prisen. Rent og pænt, og med god beliggenhed.

God beliggenhed i forhold til byen/bazar og Kleopatrastranden. Der er ikke langt ind til byen, og der er aftale med en strand om stole og parasoller, 200m fra hotellet. Vi boede der i en uge, og havde 2 værelser. Begge værelser var af god standard, og alt på værelserne fungerede som det skulle. Værelserne var rene og pæne. Hotellet generelt kan virke lidt rodet, men fungerer rigtig godt, når man finder ud af hvor tingene er placeret. Poolen er fin og ren, og virkede stor nok til de mennesker der var på hotellet under vores ophold - med den undtagelse, at ALT for mange havde luftmadras eller kæmpe badering med i poolen, og så bliver der lidt trangt! Der måtte efter min mening, gerne strammes op på dette, fra hotellets side. Personalet udfører deres job tilfredsstillende, men som andre skriver, er der ikke meget udstråling af glæde og venlighed overfor gæsterne, dette ville trække atmosfæren op i et niveau, hvor gæsten ville føle sig mere tilpas, og deres slogan 'Come as guest, leave as family' ville passe noget bedre! Maden var typisk tyrkisk buffet, og der manglede på intet tidspunkt noget. Fadene blev hele tiden fyldt op, og kvaliteten af maden var efter hvad vi tidligere har prøvet, i den høje ende. Alt smagte godt, og var veltilberedt. Der var temaaften fredag og lørdag, hvor hele restaurantområdet pyntes og der gøres lidt ekstra. Vi ville ikke tøve med at vælge dette hotel en anden gang.