Bedømmelse af Tac Premier Hotel & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

59% af gæsterne anbefaler

503 bedømmelser
Meget godt
 
174
Godt
 
146
Middel
 
87
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
54

5 nyeste bedømmelser

26-07-2019

Indlæg af Lars A

Skuffende!!!!!

Den har 4 stjerner - det burde den ikke have!!!! Vi havde bestilt 3 værelser og fik 2....først næste nat fik vi det 3. værelse.... De lokale informerede os om, at dette hotel overbooker værelserne konstant....da vi var her, havde de overbooket 20 værelser!!!! :( Der er pænt i de nye bygninger, men vi fik værelser i den gamle bygning og her hang elektriciteten ud af væggen. Lofter, vægge og paneler var i stykker. Rengøring var helt ok, men ikke gjort dagligt, som lovet. Håndklæder blev kun skiftet 1 x pr uge imod de 3 gange, som var oplyst. Maden var faktisk ok, men kedelig. All incl. af drinks var der alligevel begrænsning på. En del af personalet var uhøflige. Hotellet ligger helt ud til gaden, så helt ok at der er trafikstøj, men ikke ok, at gæster på hotellet kan holde fest til den lyse morgen uden, at der bliver tysset på dem - ingen fik noget søvn. Ikke ok at gæster kan tage deres surfbræt med i hotellet pool. Utrolig mange russiske gæster på dette hotel.

 
14-04-2019

Indlæg af JoanK1100

Middelmådig

Værelserne var virkelig i dårlig forfatning. Maden var ok men meget var det samme hver dag. Den ene dag var der en kat der sked i kanten af poolen og på trods af at vi gjorde opmærksom på det flere gange, gik der dage før den blev fjernet. Udvalget af drikkevarer er meget begrænset og de drinks vi fik var meget stærke. Under vores ophold blev rigtig meget af hotellet renoveret, så der var konstant larm og støv.

 
13-03-2019

Indlæg af Poul M

Dejligt sted med en fed terrasse ud til vejen

Har været her to gange og har været yderst tilfreds. Fine værelser, venligt og serviceminded personale. Værelser med fin balkon, fin udsigt mod havet, borgen eller bjergene. Pool med sol det meste af dagen. Hotellet har en terrasse ud mod vejen, med bar. Super hyggeligt samlingssted om aftenen

 
22-07-2018

Indlæg af Kristian H Dalbyover, Danmark

Godt til prisen. Rent og pænt, og med god beliggenhed.

God beliggenhed i forhold til byen/bazar og Kleopatrastranden. Der er ikke langt ind til byen, og der er aftale med en strand om stole og parasoller, 200m fra hotellet. Vi boede der i en uge, og havde 2 værelser. Begge værelser var af god standard, og alt på værelserne fungerede som det skulle. Værelserne var rene og pæne. Hotellet generelt kan virke lidt rodet, men fungerer rigtig godt, når man finder ud af hvor tingene er placeret. Poolen er fin og ren, og virkede stor nok til de mennesker der var på hotellet under vores ophold - med den undtagelse, at ALT for mange havde luftmadras eller kæmpe badering med i poolen, og så bliver der lidt trangt! Der måtte efter min mening, gerne strammes op på dette, fra hotellets side. Personalet udfører deres job tilfredsstillende, men som andre skriver, er der ikke meget udstråling af glæde og venlighed overfor gæsterne, dette ville trække atmosfæren op i et niveau, hvor gæsten ville føle sig mere tilpas, og deres slogan 'Come as guest, leave as family' ville passe noget bedre! Maden var typisk tyrkisk buffet, og der manglede på intet tidspunkt noget. Fadene blev hele tiden fyldt op, og kvaliteten af maden var efter hvad vi tidligere har prøvet, i den høje ende. Alt smagte godt, og var veltilberedt. Der var temaaften fredag og lørdag, hvor hele restaurantområdet pyntes og der gøres lidt ekstra. Vi ville ikke tøve med at vælge dette hotel en anden gang.

 
03-05-2018

Indlæg af Anne Maya P

Fantastisk

VI elskede at bo her, rent og dejligt sted, tæt på stranden. VI var 6 gange i spa til massage og en hammam. Personalet var så søde og hjælpsomme. Absolut anbefalesesværdigt. VI var der udenfor sæson, det er vi glade for.