Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 123 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Underholdning
-
Det var træls under spisningen at jeg tit oplevede at mit bord blevet ryddet når jeg var oppe efter mere at spise. Dette gjorde at folk troede jeg var færdig med at spise og så var der andre der tog bordet. Ved ikke lige hvad man skal gøre anderledes men jeg selv begynde at hente alt maden på en gang

Bekræftet køb : 2024-06-20


6 ud af 10

+
De første to dage, derefter blev det total over proppet med gæster
-
Var der for 12 år siden der var hotellet fyldt med russere,vi gav det en chance mere men der var det igen overfyldt.

Bekræftet køb : 2024-06-20


10 ud af 10

+
Det var pænt og rent,pool super lækker
-

Bekræftet køb : 2024-06-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-17


8 ud af 10

+
Lækker mad det var alt hvad hjertet kunne begære og altid nok kunne få pizza og burger som mellemmåltid . Café med kager . Værelser var så fint gode senge vand hverdag og fyldt op med kaffe. Sødt personale . Lækker Hamam
-
Man burde oplyse at der var høj musik hele dagen og der var aktiveteter hele dagen også om aften med fest hvor vi havde værelse ud til Følte det var et party hotel også fint hvis man vidste det så kunne man vælge hotellet fra hvis man ønskede ro . Så få lave info om hotellet om inde på jeres hjemmeside så man ved det .

Bekræftet køb : 2024-06-13


8 ud af 10

+
Maden
-
For få liggestole ved poolen. Lobbybaren var ikke ok. Drinks ikke for gode og betjeningen under al kritik. Der var ALTID meget lang kø, og alt for lidt personale. Der var desværre ikke rosévin i nogle barer.

Bekræftet køb : 2024-06-13


6 ud af 10

+
Rengøring og hjælpsomheden ved personalet i receptionen. Det meste af personalet var søde og smilende . Men ventetiden ved bar trækker ned.
-
At man stod i kø konstant for drikkevare og at poolen var dyb overalt. Deres underholdning om dagen var målrettet unge mennesker. Børn måtte helst ikke være med før til sidst. Flere bartender i baren ved poolen, engelsktalende bartender kunne også være en ide. I restauranten var det smartere med selvbetjening på drikkevare som vin, øl og sodavand. ( det fungere andre steder) Apollo skal gøre jeres kunder opmærksom på at der er underholdning ved poolen all day på nær søndag. Samt at der ikke serveres is på hortellet. Ikke engang den kiosk der ligger inde i selve hotellet.

Bekræftet køb : 2024-06-13


7 ud af 10

+
Maden var god
-
Deres bar var meget lille i udvalg af drinks og der manglede en oversigt over hvad man kunne få , man skulle hele tiden spørge om de kunne lave det og det

Bekræftet køb : 2024-06-13


9 ud af 10

+
Beliggenhed, alt var rigtig godt.
-
Hotellet levede fuldt ud op til mine forventninger.

Bekræftet køb : 2024-06-13


10 ud af 10

+
Alle søde og rare. Rigtig god mad.
-

Bekræftet køb : 2024-06-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

59% af gæsterne anbefaler

646 bedømmelser
Meget godt
 
273
Godt
 
160
Middel
 
95
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
68

5 nyeste bedømmelser

11-06-2024

af Neustrup Give, Danmark

Godt hotel

På mange måder er hotellet rigtig fint. Maden er formidabel - stor variation og meget velsmagende! Personalet er flinke - men man ser ikke mange smil - undtagen fra animationteamet. De er virkelig entusiastiske og det er tydeligt at se, at de får folk med sig. Vi syntes, de skabte meget larm - men er nok bare fordi vi ikke længere er helt unge. :-) Rengøringen er ok - dog bærer området præg af at være ret uorganiseret. Såsom at solstolene ikke bliver sat på plads eller parasoller slået ned. Bordene bliver ikke rigtig ryddet af og ej heller dækket op til de næste gæster. Der er lidt smårodet rundt omkring. Der var stort set altid lang kø i pool-baren. Een mere bag den lange skranke kunne have været gavnligt. En del af all incl er en snackbar - som laver de lækreste pizza’er med masser af fyld på. Ligeledes et patisserie, hvor man kan få de lækreste vafler og kager. Beliggenheden er superfin. Både i forhold til Kleopatra-stranden og byen/butikkerne.

 
22-06-2024

af Mie D

De er rigtig søde herover medarbejderne er rigtig gode, og jeg elsker der er aktiviteter herover.

Jeg synes at hotellet er rigtig godt, og det er rigtig stort. Medarbejderne er rigtig gode og god område tæt på det hele. Der er rigtig god mad, og jeg vil helt sikkert gerne komme her igen med familien, stedet skal jeg nok anbefale til mine familie og venner.

 
16-10-2022

af HenrikL1094

Rigtig godt hotel besøgt i uge 41

Vi kom to voksen og en datter på 15 år Vi ankom kl 3 om morgen, vi blev taget godt imod. Fuldt op på vores værelse, et godt værelse med et lille værelse man kan lukke af. Så datter også havde privatliv. Fint stor badeværelse med bruser. Maden på hotellet var ganske fin og noget nyt hver dag. Stor pool og liggestole nok til alle. Og god betjening søde og rare, og hjælpsom med hvad der var hver og se og hvor man skulle gå til og sådan små ting.personalet fortæller dog at når der er fuld booket har de mere travlt. Vi vil bestemt anbefale dette hotel og vil gerne besøge det igen.

 
27-05-2022

af 178signeh

Lidt skuffet

Hotellet ligger centralt, både i forhold til by og strand. Hotellet er rent og pænt og der er hver dag blevet gjort fint rent på værelserne. Maden har været varieret og udemærket. Årsagen til kun to stjerner er: - Hotellet egner sig ikke til en familie med mere end 2 børn, da der ikke er mulighed for at sidde ved samme bord og spise. Man må højest sidde 4 ved et bord og selvom der er ledige borde må de ikke rykkes sammen så man kan sidde med alle sine 4 børn. - Mange hjemløse katte i restauranten. - Wifi er mod betaling og koster 14 euro for 7 dage (pr devices). Det løber op når man er en familie på 6. - Der er all inklusive men kun gratis is mellem 16-17. Nogle af isene i det tidsrum er rigtig gode, desværre skal man være heldig at få en af de gode, da de helst ikke vil af med dem. - På vores booking står der 2 x dobbeltværelse. Definitionen på et dobbeltværelse ifølge hotellet og Apollo er, at der på hotelværelset er en dobbeltseng og en enkeltmandsseng i samme rum - og altså ikke 2 værelser. - Fitnesscenteret var under renovation og lukket.

 
26-07-2019

af Lars A

Skuffende!!!!!

Den har 4 stjerner - det burde den ikke have!!!! Vi havde bestilt 3 værelser og fik 2....først næste nat fik vi det 3. værelse.... De lokale informerede os om, at dette hotel overbooker værelserne konstant....da vi var her, havde de overbooket 20 værelser!!!! :( Der er pænt i de nye bygninger, men vi fik værelser i den gamle bygning og her hang elektriciteten ud af væggen. Lofter, vægge og paneler var i stykker. Rengøring var helt ok, men ikke gjort dagligt, som lovet. Håndklæder blev kun skiftet 1 x pr uge imod de 3 gange, som var oplyst. Maden var faktisk ok, men kedelig. All incl. af drinks var der alligevel begrænsning på. En del af personalet var uhøflige. Hotellet ligger helt ud til gaden, så helt ok at der er trafikstøj, men ikke ok, at gæster på hotellet kan holde fest til den lyse morgen uden, at der bliver tysset på dem - ingen fik noget søvn. Ikke ok at gæster kan tage deres surfbræt med i hotellet pool. Utrolig mange russiske gæster på dette hotel.