1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, med enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Mulighed for ekstra opredninger i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. (I nogle 2-værelses lejligheder er der kun aircondition i soveværelset). Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.

Større 2-værelses lejlighed

Større 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Mulighed for ekstra opredning i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. (I nogle 2-værelses lejligheder er der kun aircondition i soveværelset). Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. To balkoner.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.