Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 13 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Store lejligheder, fin rengøring, venligt personale, meget roligt, god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

56 bedømmelser
Meget godt
 
28
Godt
 
19
Middel
 
2
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

20-05-2024

af 49mariannek Vejle, Danmark

Dejligt hotel

Et hyggeligt hotel, med gode rene værelser og dejlig altan. Hotellet ligger meget centralt i Alanya med tæt ved stranden og hovedgaden, men alligevel roligt. I gården er der en stor legeplads med masser af familieliv om aftenen. Personalet er flinke og hjælpsomme, som de fleste tyrkere.

 
10-09-2022

af Nyborgm København, Danmark

Sidste gang

Lyt til et godt råd, bliv væk...arrogant receptionist og en ejer som er total ligeglad med din mening .. Eneste plus en rengøringsdamen og Murat ved baren, resten kan man ikke skrive meget positivt om...

 
01-10-2017

af Christa H

Go helhedsoplevelse

Rigtig god beliggenhed, der er rent og pænt, rigtig god og venlig betjening hele vejen rundt, blandt personalet. Eneste lille minus er....... madrasserne er meget hårde, både sengene og i sovesofaerne.

 
14-07-2017

af Y8768PMannak Odense, Danmark

Rent, roligt og centralt

Vi boede i en lejlighed på dette hotel i 9 dage, og det kan kun anbefales. Rengøringsstandarden er høj, og der bliver gjort rent i hele lejligheden dagligt. Det ser ud til, at sengetæpper og puder også vaskes mellem besøgene, så det virker indbydende. Lejlighederne er velindrettede, og man kan sagtens selv lave mad, hvis man orker det (det er så billigt at spise ude, at vi ikke overvejede det). Der er en fin terrasse, hvor man kan opholde sig om aftenen og nyde udsigten ud over borgen. Der er kun aircondition i soveværelset (og det betaler man for separat), så hvis man er flere end to personer, der overnatter, skal man belave sig på overnatning i en varm stue. Poolområdet er fint og virker rent. Det er ikke egnet til mange små børn i og med, at der ikke er særskilte børneområder. Restauranten serverer dejlig mad, så der er ingen grund til at gå ud at spise hele tiden. Morgenmaden (tyrkisk) kan også anbefales, og der er mulighed for at få yoghurt, müsli, vandmelon og blødkogte æg som tilbehør. Hvis I savner rugbrød, så tag et med i kufferten og opbevar det i køleskabet på værelset :-) Personalet taler engelsk, og er meget behjælpelige. Man kan få vasket sit tøj billigt ved henvendelse i receptionen.

 
03-10-2016

af John Sommerfeld... P

Hyggeligt hotel

Super hyggeligt lejligheds hotel, perfekt beliggenhed, tæt på strand og hovedgade,venlige og hjælpsom personale, rent og pænt overalt, skift af sengetøj hver dag, som var meget positivt. Vi spiste pø hotellet 3 gange i løbet af ugen, til stor tilfredshed. Kan absolut anbefales.