Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 30 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
fin mad, cola/øl god, drinks var som sædvanligt rent sprut. fint med 2 pools, dog for lidt siddeplads/liggestole, dejligt med underholdning næsten hver aften.
-
kakkelakker, for lidt siddeplads/liggestole,

Bekræftet køb : 2024-06-13


8 ud af 10

+
Venligt personale og god varieret mad
-
Ingen kommentarer

Bekræftet køb : 2024-06-13


4 ud af 10

+
-
Hotel værelset var så lille at man ikke kunne sidde på toilettet.. det svarer ikke til 4 stjerner. Køleskabet larmede så man ikke kunne sove.

Bekræftet køb : 2024-06-06


3 ud af 10

+
At kunne checke ud
-
Et lig der var smikket op så det kunne klare en sæson mere

Bekræftet køb : 2024-06-06


10 ud af 10

+
Altid venlig, smilende personale
-
Elevatoren var ude af drift flere gange. Tror de gjorde hvad de kunne, for at udbedre fejlen, boede på 5 sal.

Bekræftet køb : 2024-05-30


8 ud af 10

+
God service
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
Beligenhed dejlig strand med god service og alt incl.
-
Som enlig rejsende var værelse placering alt for dårlig og opgradering alt for dyr Det skal i se på havde jo betalt gebyr ved bestilling af rejsen

Bekræftet køb : 2023-10-09


3 ud af 10

+
Jeg synes ærligtalt ikke der var noget godt ved hotellet.
-
Bruseren på badeværelset var totalt kalket til og der blev ingenting gjort ved det, selvom det blev påpeget. Altandøren var så rusten at den næsten var umulig at åbne uden vold og man turde ikke lukke den, når først man fik den åbnet. Der var fyldt med støv under sengen og under skrivebordet - ikke særlig lækkert. Maden i restauranten var forfærdelig. Det mandlige personale på hotellet var utrolig ubehagelige, forstået på den måde, at de ikke lod en være i fred, var hele tiden flirtende og forsøgte at lægge an på en hele tiden, man kunne ikke få fred til bare at holde ferie.

Bekræftet køb : 2023-08-14


7 ud af 10

+
Servicen, renligheden og personalets hjælpsomhed.
-
Maden var som beskrevet en kæmpe skuffelse. Man fik så vanvittig god (og billig) mad udenfor hotellet, at det er skørt de kunne lave så mange forskellige retter med så lidt smag og så tørt (Ålæs umuligt at tygge selvom vi har gode tænder)

Bekræftet køb : 2023-06-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

782 bedømmelser
Meget godt
 
446
Godt
 
206
Middel
 
72
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

08-06-2024

af Bianca E

God oplevelse

En rigtig god plads. Første gang i Tyrkiret og der var den bedste oplevelse. 100% vi kommer igen her næste gang. Min mand og jeg var rigtig glade for for sommerferrie her i Alanya. Hver aften har været show time med live musik og andre oplevelser. Vi elsker Alanya.

 
27-10-2023

af 537verap Nykøbing Mors, Danmark

Skønt og lækkert all incl hotel

Boede på nyrenoveret værelse i hovedbygningen med udsigt over pool og strand. Sengene var gode, eneste minus var puderne de var knaldhårde. Fik nye, men de var ligeså hårde. Så døjede med ondt i nakke og hoved..Heldigvis havde de en dygtig kvindelig massør i kælderen. Fik massage 2 gange under ferien. Hun var eminent god. Stranden lå lige over vejen, masser af solsenge og strandbar i all incl. vi badede mange gange dagligt, husk badesko da der er en del sten. Masser af muligheder af mad og drikke. 3 gange hovedmåltider i spisesalen. Der var simpelthen alt muligt. Om aftenen stod der kok og stegte kød på terrassen. Har boet på mange all incl hoteller og Monart city er i top med deres mad. Desuden var der 2 caféer på området og en snackbar i kælderen i bygning B. Der kan bestilles mad fra menukort såsom pasta, burger, kylling og pizza. Ved poolen var der bar og de serverede lækre drinks. 5 dage i ugen var der underholdning ved poolen, nogle aftener med dans, det var så hyggeligt. Personalet var flinke og hjælpsomme. Rengøring var så fint. Spisesalen er meget lille med dårlig akustik og man sidder ved borde med andre gæster. Det er ikke alle der kan lide det. Men kæmpe anbefaling fra os 2 fra Danmark. Vi kommer gerne igen.

 
06-08-2023

af Henrik A Silkeborg, Danmark

ikke et hyggeligt sted at spise.

Fed strand, skøn beliggenhed, sødt personale, rent hotel, gode drinks.....men buffeten er den værste all inkl. oplevelse vi har haft. Der blev ikke fyldt op og den var trist og uappetitlig at kigge på. Aftensmaden var fra 19-21 og når vi kom kl 20 var næsten alt maden væk og der blev ikke fyldt op. personalet begyndte at rydde op og lukke ned kl 20.30 og der var larm og skramlen fra deres aktivitet indtil kl 21. Slet ikke et hyggeligt sted at spise og da dette er et vigtigt moment på vores ferie, kommer vi aldrig tilbage til dette hotel.

 
11-07-2023

af Suslun02 Odense, Danmark

Pænt hotel med rigtig god mad

Pænt og meget rent hotel. Personaler er dog meget dårlige til engelsk. En stor og meget varieret buffet 3 gange om dagen. Maden var super god.Fint udvalg i isbar, snackbar og cafe.Dejligt udvalg af Hamam og massage til en god pris. Ulemper: Det er to bygninger med hver sin lille pool, hvor det er svært at få mulighed for at svømme. Isbar, cafe og snackbar ligger ikke i forbindelse med poolområde, og bortset for is skal alt andet indtages på stedet. Virkelig dårlige drinks. Der er masser af liggestole både ved pool og strand, men det er næsten umuligt at få plads hvis man ikke smider håndklæder fra morgenstunden. Det kræver badesko at bade på stranden da der udelukkende er sten i vandet.

 
18-06-2023

af ClausKof København, Danmark

God service på hotellet

Hotel lå tæt på vandet og havde næsten underholdning hver dag på hotellet. Underholdning var dog lidt kedeligt, da der kun var bands, sangere og DJ som optrådte. Personalet var flinke og sjove. Maden var lidt ensformigt. Hotel lå tæt på centrum. Hotel er delt op i tre bygninger, hvilket vi først opdagede, da vi kom til hotellet. Vi skiftede værelse gratis på hotellet, fordi der var meget larm i den ene bygning, som lå tæt på strandvejen.