Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
5,6 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
5,6 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,9 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,1 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
Stille, da der ingen kunder er på hotellet
-
Rengøringen skal være bedre, og brugen af ​​aircondition bør være gratis, fordi vejret er omskifteligt og varmt, og der skal bruges en Gratis opbevaringsboks .

Bekræftet køb : 2024-06-06


3 ud af 10

+
personalet
-
soveværelse for lille, døre kunne ikke åbnes helt pga seng ingen ac i stue ,ingen mulighed for skygge på altan manglede køkkenudstyr

Bekræftet køb : 2023-10-02


1 ud af 10

+
Bord og stole på altanen
-
Det var så dårlig service. Meget uprofessionelt., viste ikke vi ankom om aften, spurgte hvad vi vil... Der står chefens motorcykel i lobbyen, stank af benzin. Håndklæderne vasker hotellet selv, de var så stive. Poolen var sindsyg kold, da solen aldrig kunne opvarme den, da hotellet skyggede for solen. Det spa som ligger på hotellet er bestemt ikke et spa. Det er damer som er meget lidt påklædt og der ankommer kun mænd om aften der, så tænker bestemt ikke af det var et spa sted. Tror der var med happy ending... Iflg guiden Simon, kommer der klager ang hotellet, så tænker ikke vi er de første der klager.

Bekræftet køb : 2023-09-25


4 ud af 10

+
-
køb wc papier ikke ok

Bekræftet køb : 2023-06-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

51 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
14
Middel
 
9
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

26-09-2022

af Nadiabj

Ganske fint

Okay der var en smule beskidt på gulvene og vi skulle selv vaske køleskabet rent. Der var kun rengøring 2 gange, men udover det så er det altså et fint hotel. Solen rammer desværre først poolen omkring kl. 13 i september. Det tager 20min at gå ind til centrum ca. 40kr med taxa. Poolen var ren hver eneste dag + man kan købe god mad ved poolens område. Der er 24/7 døgn kiosk på hotel. Sengene var fine nok men hvis man ligger sig med hovedet i fodenden ligger man bedre. Btw forfærdelige poolstole desværre. Jeg er tilfreds og kommer gerne tilbage!

 
24-08-2022

af SusJ2

Tæt på strand og trygt for alene rejsende

Lidt nedslidt men hyggeligt hotel, tæt på stranden. Gratis liggestole ved Beach 6. For alene rejsende, betales der kun 200-300 kr ekstra for at have en 2 værelses lejlighed selv 👍🏼 hyggeligt pool område. Venligt personale. Værelses rengøring er rigtig fin. Hyggelig lille altan med udsigt

 
30-07-2022

af Hersteds S

Beskidt og ulideligt varmt

Vi ankom om natten og fik et virkelig beskidt værelse hvor køleskabet var fyldt med vand og altan døren ikke kunne lukke næsten.toiletbrættet sad helt løst og der var rigtig beskidt. Der var kun aircondition på værelset så der var ulideligt varmt at sove i stuen. Vi fik dog et nyt værelse dagen efter som var lidt bedre. Rengøringen kom de første dage, derefter så vi dem ikke. Vi fik stjålet 4 neglelakker af rengøringen, som stod på badeværelset, heldigvis var vores tøj låst af i vores kufferter. Personalet var dog venlige i reception, bar og butikken.

 
27-07-2022

af 369gittev Ao Nang, Thailand

Ulækkert.

Jeg er i tyrkiet mindst 5 gange om året, så jeg har prøvet nogle hoteller rundt omkring. Dette er dog det værste hotel, vi har været på. Møgbeskidt. Karkalakker og ingen rengøring overhoved. Vi turde ikke, engang pakke vores tøj ud af kuffereten, Så vores tøj lå i kuffertern hele ugen. Køkken faciliterne var ikke eksisterenede eller det som lå, møgfedtet. Første dag, lå der en kæmpestor kakarlak med ekskrementer i håndklædet. Vi fik receptionisten til at fjerne den, med det resultat at vi ingen håndklæder havde. Det fik vi først efter adskillige henvendelser i receptionen., men det tog så også 3 dage. Uhøflig betjening, både fra reception og fra baren, undtagen natportien, som virkelig prøvede, at gøre en forskel. Det eneste positive, er poolområdet. Det er rent og der er sol hele dagen. Desværre var det Bayram, så det var umuligt at finde et andet hotel.

 
19-07-2022

af Egon W Roskilde, Danmark

Rigtig godt lejlighedshotel

14 dages ophold på dette hotel. En god oplevelse. Gode værelser, venligt og imødekommende personale, godt pool område med restaurant. Hotellet ligger meget tæt på stranden (nummer 6) hvor faciliteterne er gode. Kommer gerne igen til dette hotel...