Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Maden der medfølger er kedeligt. Hvorimod maden man køber var bedre.

Bekræftet køb : 2024-06-03


9 ud af 10

+
Udsigten og afstand til stranden
-
Ville gerne have haft all include

Bekræftet køb : 2024-05-30


8 ud af 10

+
Personalet var klart det bedste ved hotellet og beliggenheden.
-
Vi havde en kakerlak på værelset, som vi slog ihjel. Sagde det til receptionen næste morgen, som sagde de ville gøre noget ved det. Udvalget ved morgen- og aftenbufferne - det var simpelthen for kedeligt, desværre. Morgen: Nogle af de tyrkiske små pølser, ala cocktailpølser, som bliver stegte. Lidt større udvalg af tilbehør, når man vælger at få omelet, f.eks. champignon, skårne pølser eller lign. Der var ingen strøsukker. Aften: Der var ikke så meget udvalg i tilbehør, men heller ikke i kød. Der var ca. 2 slags forskelligt kød, og hvis det ene var kalve- eller oksekød, så var det sejt. Så er der udvalget af frugt - det var heller ikke særlig stort, hverken morgen eller aften. Tyrkisk mad er ellers rigtig godt - men her var det ikke det bedste, desværre.

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
Der var en god stemning på hotellet. Tjenerne i restauranten var hurtig til at tage mod bestilling og rydde af. Der var styr på det og der var også tid til at snakke.
-
Vi havde udsigt til en hæk. På den anden side, var der en sti ned til en strand, så der kan nok ikke laves om på det. Vi brugte ikke swimmingpoolen.

Bekræftet køb : 2023-08-21


7 ud af 10

+
-
Vandudstigt meget begrænset da vi kiggede lige ud i en palme

Bekræftet køb : 2023-06-19


10 ud af 10

+
Det er roligt. Ingen børn.
-
Fik først et værelse med udsigt til en mur, men fik næste morgen opgraderet til et andet og godt værelse

Bekræftet køb : 2023-06-12


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


9 ud af 10

+
Poolområdet
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

165 bedømmelser
Meget godt
 
65
Godt
 
53
Middel
 
27
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

01-05-2023

af Connie W

Så er vi tilbage

Ja så er vi her igen, og kan kun sige, stor ros til det hele endnu engang. Flotte nye forbedringer igen. Personalet er stadig top profesionelle. Man føler sig altid meget velkommen, med en personlig velkomst i receptionen. Stadig rent og pænt.

 
25-04-2022

af Connie W

Skønt. Sjovt. Afslappende festligt og charmerende

Dette hotel er et af de bedste i alanya, jeg har været der mange gange, men i pr var der lavet en masse forbedringer. Det var også før men nu er der bare skønt. Personalet altid så søde og professionelle. Urg han gjorde vores morgner gode med sin søde charme og altid venlig måde at være på. Faciliteterne er flotte og altid meget rene. Man får gjort rent have dag med nye håndklæde af søde rengørings damer. Jeg tror aladdin beach Hotel har den bedste personale stab i hele alanya.

 
17-10-2019

af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Super dejligt hotel

For andet år i træk boede vi på hotellet. Beliggenheden er fantastisk lige ved Kleopatra stranden. Hotellet er pænt og rent vil kategorisere det til en 3+. Maden er udemærket, der er halvpension med i prisen. Personalet er søde og hjælpsomme. Spaen i kælderen er god. Vi kommer gerne igen.

 
29-09-2019

af kcmadsen Otterup, Danmark

Fantastisk ferie

Hotellet er kun 3 stjernet - hvilket er for lidt i forhold til andre 3 stjernet vi har boet på i Alanya - bestemt en 4’er 😊 Mindre hotel og ikke store værelse og altaner - men super fint til os. Hotellet ligger fantastisk og sødt/flinkt personale hele vejen rundt 😊 Maden synes vi var meget imødekommende og godt med smag 👏 dejligt lunt brød til morgen og aften - og altid 6-7 forskellige varme retter til aftensmad - plus salater og frugt og desserter. Et hotel vi bestemt vil vende tilbage til 😊

 
04-09-2019

af Lise Lotte B Varde, Danmark

Oplevelse af 14 dages ferie på hotellet.

Jeg har sammen med min mand og vores 22 årige datter holdt 14 dages ferie på hotellet i August 2019 (uge 33.34.) Vi har haft en dejlig solskinsferie og mødt mange søde mennesker, men frem for alt har vi oplevet personale som faktisk er skyld i at en stor del af at vores oplevelse af ferien har været perfekt - på hver deres måde har været med til at give os en fantastisk ferie. Vi mødte verdens sødeste tjener Gokhan Selcuk, som var den største grund til vi følte os super godt behandlet gennem hele vores ferie. Vi har sjældent mødt mere servicemindet og sød betjening, og når vi gav ham drikkepenge, havde han svært ved at modtage dem. Han hjalp os både da vi mistede vores VISA kort og da min mand havde fødselsdag. Vi skylder ham stor tak for en skøn ferie (og kommer tilbage næste år mest grundet hans gode behandling). Vi mødte masser af sødt personale, selv den svedende rengøringskone, havde en dejligt smil på læben og altid en høflig bemærkning til os. Emre D Can var en tjener af de andre skønne mennesker vi mødte og vil huske fremover. Simon Ebbesen fra Primotours var en helt igennem sød og hjælpsom guide, som Primotours kan være stolte af. Vi har følt os rigtig godt behandlet gennem hele ferien - men særligt de nævnte personer har været med til at gøre det til noget særligt. Et fint hotel, lidt kedelig mad, men okay. Værelserne er fine, altanen er ikke brugbar til andet end at tørre badetøjet efter en skøn solrig dag. Tusinde tak for en skøn ferie. Vi ses igen... :o) (( Der var en enkelt tjener som ikke var en god oplevelse "Happy" - han var et kapitel for sig selv, men lad os ikke ødelægge en god ferieoplevelse på grund af en enkelt uheldig oplevelse)). Vi vil til enhver tid anbefale stedet - vi ses til næste år ( hvis personalet er de samme).. :o)