Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser plus

Pæne og rummelige deluxe-værelser plus med en dobbeltseng eller to separate senge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser med to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to separate senge. Opholdsrum med sofagruppe, tv samt bord og stole. Stort køleskab og en kaffemaskine med kapsler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Pool Bungalow

Rummelige bungalower med privat pool og smuk udsigt over Nai Harn-søen og de nærliggende bjerge. Dobbeltseng. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og et udbud af film. Køleskab, lille fryser og el-kedel. Kaffemaskine med kapsler samt kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.