Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser Plus

Pæne og rummelige deluxe-værelser Plus med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Opholdsrum med sovesofa, tv samt bord og stole. Stort køleskab og en kaffemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Pool Bungalow

Rummelige bungalower med privat pool og smuk udsigt over Nai Harn-søen og de nærliggende bjerge. Dobbeltseng. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og et udbud af film. Køleskab, lille fryser og el-kedel. Kaffemaskine med kapsler samt kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med solstole.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.