Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Fjerde person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse Plus

Deluxe-værelser plus med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Fjerde person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Fjerde person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Familie-værelset består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Spiseområde. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 106 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Pool Bungalow

Bungalower med privat pool og smuk udsigt over Nai Harn-søen og de nærliggende bjerge. På terrassen er der borde, stole og solstole. Poolen er på omkring 24 kvm. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Fjerde person sover i eksisterende senge. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 110 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.