Amora Beach Resort

Velkommen til Amora Beach Resort og smukke Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor have med den dejlige strand som nærmeste nabo. For en forfriskende dukkert kan du vælge at svømme i havet eller ved et af hotellets tre poolområder, hvor du også finder et sjovt plaskebassin til familiens mindste. Med hotellets bus kan du nemt komme ind til Patong eller Phuket by.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser plus for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amora Beach Resort består af flere bygninger beliggende i en frodig have lige ved den dejlige sandstrand Bangtao Beach på øen Phuket. Her kan du slappe af ved de tre poolområder, heraf en familiepool med rutsjebane og en mere lavvandet splashpool til børn, en stor pool med en mere lavvandet sektion for børn og en lidt mere lavvandet pool til bare at slappe af. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet. Ved stranden er der et begrænset antal solstole.

Buffetrestauranten Isla All-Day Dining serverer thailandske og internationale retter til morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten Nora Beach Club serveres frokost og middag, men også Afternoon tea. Den kombinerede bar og restaurant Astra på taget af restauranten Isla byder på smukke solnedgange og her kan du få en drink, spise frokost, spise en romantisk middag og se en film senere på aftenen. Lobbybar hvor man kan få noget godt at drikke og noget sødt - åben fra sen morgen til sent. Et par aftener om ugen venter aftenunderholdning og livemusik.

Af aktiviteter findes bordtennis, billard og beachvolley. Massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 3-10 år med engelsktalende personale. Legeplads og legerum.

Gratis wifi på hele hotellet. Med hotelbussen kan du nemt komme til både Patong og Phuket by mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30, frokost kl. 11.00-16.00 og middag kl. 17.00-21.00.

Alle hoteller i Bangtao Beach

Dusit Thani Laguna Phuket

Hotel Dusit Thani Laguna Phuket ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Bangtao Beach. Foruden stranden frister hotellet med et smukt poolområde, flere restauranter og egen golfbane. Ekstra luksus kan findes i 3-værelses villaerne med privat pool, der kan rumme op til seks personer.