Rejser til Koh Samui

Koh Samui:

  • • Kilometerlange strande
  • • Masser af liv i Chaweng

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Koh Samui er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt speciel atmosfære med stille strandliv. En ferie på Koh Samui giver dig mange skønne oplevelser med sol og strand. Er du til et fornøjeligt forlystelsesliv, har Chaweng et godt udbud, som appellerer til de fleste.

Fakta om Koh Samui

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 80 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer

Senest 3 uger før afrejse vil du modtage dine billetter via post eller email. Her vises flytiderne til og fra Thailand, samt tiderne for indenrigsflyvningen.

Venligst vær opmærksom på, at ved check-in hos Thai i København, bedes I vise begge billetter og spørge om Thai kan checke bagagen hele vejen igennem til Koh Samui. Dette er dog ikke noget Thai er forpligtet til, da det er 2 separate billetter.

Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, vil I blive nødt til at hente bagagen ved ankomst i Thailand, og derefter skal bagagen checkes ind igen ved videreflyvning med Bangkok Airways til Koh Samui.

Ved ankomst til Phuket/Bangkok Lufthavn skal man gå gennem paskontrollen, afhente bagage og gå ud gennem ankomsthallen. Check-in er på anden sal i samme bygning som ankomsthallen.

Ved ankomst til Samui Airport følg skiltene mod meeting point/meeting area.

Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Finkornet sand ved øens længste strand, Chaweng Beach, der er ca. 7 km lang. Lamai Beach, Boh Phut og mange andre mindre strande på øen har lidt grovere sand. Om sommeren er strandene lavvandet pga. tidevandet, specielt i nordlige Chaweng. Understrøm forekommer i perioder. Hold øje med flagene på stranden.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Boh Phut Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 31°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
8,5 ud af 10 Koh Samui
Vores gæsters vurdering, Baseret på 40 anmeldelser