Rejser til Koh Samui

Koh Samui:

  • • Kilometerlange strande
  • • Masser af liv i Chaweng

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Koh Samui er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt speciel atmosfære med stille strandliv. En ferie på Koh Samui giver dig mange skønne oplevelser med sol og strand. Er du til et fornøjeligt forlystelsesliv, har Chaweng et godt udbud, som appellerer til de fleste.Fakta om Koh Samui

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 80 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer

Senest 3 uger før afrejse vil du modtage dine billetter via post eller email. Her vises flytiderne til og fra Thailand, samt tiderne for indenrigsflyvningen.

Venligst vær opmærksom på, at ved check-in hos Thai i København, bedes I vise begge billetter og spørge om Thai kan checke bagagen hele vejen igennem til Koh Samui. Dette er dog ikke noget Thai er forpligtet til, da det er 2 separate billetter.

Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, vil I blive nødt til at hente bagagen ved ankomst i Thailand, og derefter skal bagagen checkes ind igen ved videreflyvning med Bangkok Airways til Koh Samui.

Ved ankomst til Phuket/Bangkok Lufthavn skal man gå gennem paskontrollen, afhente bagage og gå ud gennem ankomsthallen. Check-in er på anden sal i samme bygning som ankomsthallen.

Ved ankomst til Samui Airport følg skiltene mod meeting point/meeting area.

Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Finkornet sand ved øens længste strand, Chaweng Beach, der er ca. 7 km lang. Lamai Beach, Boh Phut og mange andre mindre strande på øen har lidt grovere sand. Om sommeren er strandene lavvandet pga. tidevandet, specielt i nordlige Chaweng. Understrøm forekommer i perioder. Hold øje med flagene på stranden.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Boh Phut Beach er rygning ikke tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 31°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Andre rejsemål Thailand

Bangkok

Book din rejse til Bangkok og oplev en hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler.

Pattaya

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer.

Chiang Rai

Chiang Rai har tidligere levet en meget anonym tilværelse, men den lille provinsby i det nordligste af Thailand oser af charme og er et perfekt udgangspunkt for spændende oplevelser i området.

Chiang Mai

Chiang Mai er en by i rivende udvikling. Det er Thailands næststørste by med ca. 150.000 indbyggere, og den er over 700 år gammel. Chiang Mais centrale placering i det nordlige Thailand gør den til et glimrende udgangspunkt for ture i området. Book fly og hotel i Chiang Mai med Apollo!

Hua Hin

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 180 km syd for Bangkok på en tange med en flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Koh Lanta

På Koh Lanta er tempoet dejligt tilbagelænet og på de lange strande trives børnefamilien godt. Under havets overflade venter en farverig verden med eksotiske fisk og smukke koraller.

Phuket

Øen Phuket er et kendt og yderst populært rejsemål i Sydthailand. Folk kommer hertil fra hele verden for at opleve et ægte paradis. Her er der noget for enhver smag! Du finder både et pulserende natteliv og fantastisk shopping.

Krabi

Provinsen Krabi har alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie i Thailand. Her kan du opleve paradisøer og skønne strande, storslået natur, bjergbestigning og ikke mindst snorkling. Fra Krabi er det et must at tage på bådudflugter i den spektakulære skærgård i Phra Nang Bay.

Khao Lak

Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Du tilbringer skønne og afslappende dage ved stranden og spiser godt på de lokale restauranter. Når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur.