Deluxe-værelse i bungalow

Deluxe-værelser i bungalower. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Der bliver trangt på værelset, hvis man bor 4 personer. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse af varierende størrelse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalower med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der bliver trangt på værelset, hvis man bor 3 personer. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse af varierende størrelse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse i bungalow

Familie-værelser i bungalower med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt køjeseng for børn. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse af varierende størrelse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse i bungalow

Superior-værelser i bungalower beliggende nær stranden. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Der bliver trangt på værelset, hvis man bor 3-4 personer. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse af varierende størrelse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.