Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

443 bedømmelser
Meget godt
 
327
Godt
 
79
Middel
 
19
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

31-03-2024

af Maibritt M

La Flora Hotel

Utrolig hyggeligt, rent og skønt beliggende hotel, lige ned til det skønne hav og har en masse skønne pools. Hotellet kan kun anbefales. Personalet er utrolig venlige og hjælpsomme. Og så ligger hotellet tæt på en masse hyggelige restauranter, et marked, skræddere og supermarked. Alt i gåafstand. 15 min. gang, så er man ved tsunami mindesmærket og museet. Så La Flora, er meget centralt beliggende.

 
22-03-2024

af Voyage66141065235 Helsingborg, Sverige

Det blev et engangs besøg

Hotellet ligger i et hyggeligt område med masser af dejlige små restauranter , supermarkeder og indkøb. Værelserne er gode og pæn størrelse (deluxe) og morgenmaden er rigtig god med stort udvalg. MEN de som skriver at dette er en fantastisk strand kan ikke have været andre steder i Thailand. Sandet er gruset - og masser af småsten på vej ud i have samt et stor “hul” inden du kommer ud som han være svært at komme op af når der er stærke understrømme. Havet er grumset af sand og man kan slet ikke se bunden - ikke krystalklart vand som man ellers ser. Og så er det dælme jante loven der gælder omkring solstole - 6.30 er næsten alle i første række optagede (jeg er ude at gå ikke nede at spærre stol). På trods af det dukker de fleste ikke op før 9.30-10.00 Trods at hotellets policy er at hvis man er væk 1 time fjernes håndklæder. Iøvrigt slet slet ikke nok stole til alle gæster og slet ikke ved poolen.

 
28-02-2024

af JuditAndersen

Lever ikke op til vores forventninger

Fint hotel med gode store værelser (Flora room), flot pool område, gode faciliteter. Men ikke til 4 stjerner - værelserne og området var slidt. Personalet i receptionen var søde og service minded, men på restauranten var det rigtig dårligt. De kom ikke og tog bestillinger ellers tog det rigtig lang tid, mad og drikke var dyrt så efter et par dage fandt vi både bedre og billigere mad og drikke i byen, 5min derfra. Liggestole i pool området var slidte, de var placeret meget tæt, man lå som sild i en tønde.

 
13-02-2024

af Tina B

Overvejende dejligt hotel med skøn beliggenhed. Virkelig mange højlydte børnefamilier.

Vi boede 12 overnatninger på La Flora. Skøn beliggenhed ved dejlig strand og i hyggelig by med mange restauranter, barer og stort natmarked. Fantastisk morgenmadsbuffet. Store gode værelser. Umuligt at få solstole efter kl 7.30 ved hovedpool og strand. Lidt nusset ved de andre poolområder. Mange højlydte børnefamilier, der fyldte meget ved alle poolområder. Dårlig betjening i receptionen, hvor de ansatte var uinteresserede i at hjælpe og henviste til hotellets app ( i denne måtte vi skrive samme spørgsmål flere gange og vente flere dage på svar). Det har vi ikke prøvet før i Thailand.

 
06-02-2024

af 213annemaries Santa Maria, Kap Verde

Det bedste valg

Fantastisk hotel Flot, hyggeligt og gennemført hotel. Både morgenmad og aftensmad er rigtig lækker. Underholdningen er super flot. Selv sangerne er virkelig gode. Det var vores ophold nr 2 og vi kommer igen. Vi har intet andet end ros til hotel og personale.