Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Alt. Venlig/behjælpelige personale. Rengøring i topklasse. Maden i topklasse. Stedet helt perfekt.
-

Bekræftet køb : 2022-03-25


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-03-18


8 ud af 10

+
Meget høj rengøring, også af poolområdet
-
Måske lidt bedre forhold for ryger, men et par borde eller lignede med parasoller

Bekræftet køb : 2020-03-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

151 bedømmelser
Meget godt
 
126
Godt
 
19
Middel
 
1
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

07-03-2022

af HansHenrikS Hillerød, Danmark

Super hotel i rolige omgivelse

Fint hotel, med super venlig og imødekommende personale. Ligger godt i Khao Lakh og tæt på byen. Ikke mange turister i selve byen ( Covid). Hotellets restaurant og og morgen buffet er særdeles god. Prisniveau fornuftigt. Kommer gerne igen.

 
26-02-2022

af birgitten523

Et virkelig skønt hotel

Jeg kan varmt anbefale La Flora. Det er et super lækkert hotel med en moderne indretning og en fantastisk beliggenhed lige på stranden. Værelserne er store og nyrenoveret i en moderne stil. Vi boede i et seeview room med pool adgang. Det kan varmt anbefales. Vi nød at kunne glide direkte ned i poolen fra vores liggestol på terrassen. Alle pool områder er meget velholdte og indbyder til en dukkert. Man spiser godt på La Flora. Maden er lækker men lidt dyr i forhold til de omkring liggende restauranter. Hotellet kørte os til og fra COVID-19 test og hjalp med at printe de papir der skulle fremvises - rigtig god service👌🏻 Det eneste vi savnede var lidt liv i byen. Det var som at gå rundt i en spøgelsesby. Mange lukkede butikker og kun ganske få turister på restauranterne. COVID-19 har virkelig ramt hårdt. Det er muligt at tage på tur til Similan og Surin med båd direkte fra stranden, hvilket er et kæmpe plus.

 
01-12-2021

af Lisbet J

Skønt hotel

Et virkelig dejligt hotel. Vi er to voksne og to børn på henholdsvist 1 og 4år, som var der fra den 21-29/11-21 og havde et dejligt ophold. Der er kræset for hotellet, der er skønne pools, mindre men godt indendørs legeområde, en skøn udsigt, venligt personale, en virkelig lækker morgenbuffet og en god restaurant som prismæssigt var lidt dyrere end de andre i området, men maden var rigtig god. Området udenfor var forholdsvist dødt og vi kunne godt have ønsket os flere restauranter osv. i området, men vi kunne forstå på befolkningen at det skyldes covid-19 fordi mange har måtte lukke ned.

 
05-03-2020

af JLJAArhus Århus, Danmark

Afslappende atmosfære i lækre rammer

La Flora er absolut blandt mine favorithoteller i Thailand, og det nyrenoverede hotel fremstår nu mere charmerende end nogensinde. Det nye “seaside” afsnit har et dejligt poolområde med solsenge og cabanas, de sidste ideelle hvis ai rejser som familie. Værelserne er store og rummelige, med en stilfuld og moderne indretning. De skønne pool access værelser kan varmt anbefales. Her er der adgang til et særligt pool område direkte fra terrassen hvor I har jeres egne solsenge. Derudover har værelset et lækkert badeværelse med badekar, rain showet badeniche og to håndvaske så der ikke bliver kø! Restauranten ligger helt ud til stranden, så man kan nyde udsigten til havet hele dagen og ikke mindst solnedgangen. Personligt mener jeg at beliggenheden er en af de bedste i Khao Lak og kvaliteten af maden er helt i top - hvad enten I vælger thai eller internationalt. Det er også i restauranten, at morgenmaden nydes. La Flora har ligeledes et hyggeligt spaafsnit samt et poolområde for børn, hvor der ligeledes ligger en skøn børneklub med søde og venlige “barnepiger” ansat - vires børn elskede at komme lidt væk fra solen og sidde indenfor og tegne eller klatre rundt i legetårnet. Fra La Flora tager det kun få minutter at gå ud til Khao Laks store udvalg af gode restauranter og små butikker samt det lokale marked, der holder åben hver anden dag. Jeg ser frem til at vende tilbage til La Flora Khao Lak og nyde flere feriedage i skønne omgivelser og med et meget højt serviceniveau.

 
11-02-2020

af Ralph B Kolding, Danmark

Nyt lækkert hotel

Nyrenoveret lækkert hotel direkte ned til stranden med vidunderligt pool område. Værelserne rene og fine men lidt små. Maden på hotellets egen restaurant Sire er lækker og ikke specielt dyr og kan indtages helt nede ved strandkanten medens aftensolen går ned over Andamaner havet. Venligt imødekommende personale.