Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

328 bedømmelser
Meget godt
 
254
Godt
 
54
Middel
 
9
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

01-11-2023

af Jesper B

God hotel

Store værelser, med eget karbad og bruser. Rigtig god service og rent på værelset og på hotellets område. Stor pool område med adgang til stranden. Mulighed for leje af vandsport udstyr. Såsom surfing, kajak m.m. Fantastisk morgenmad med et stort udvalg.

 
02-04-2023

af Cecilie G

Alle pengene værd

Vi har tilbragt 5 dage på dette fantastiske hotel. Super beliggendehed, helt ned til stranden, tæt på by og gå afstand til stort lokalt marked. Et virkelig godt hotel med rigtig god service og god mad. Vi kommer gladeligt tilbage igen en anden gang.

 
06-03-2023

af j_rgenc138 Vestbjerg, Danmark

Hoteller er placeret tæt på det meste. Der er masser af spisemuligheder og har man lyst til at gå på marked, er det tæt

Et hotel der er placeret, tæt på det meste. Venlig modtagelse, altid klar til at hjælpe, meget venlig personale. Værelserne var store og rene. Daglig rengøring og flere gange roomservice, hvor der blev stillet nye flasker med vand på værelset. Vi boede på hotellet 8 nætter. Vi giver hotellet vores bedste anbefaling og kommer gerne igen.

 
21-02-2023

af miarudhansen København, Danmark

Fantastisk sted

Fantastisk hotel, personale, værelse og område. Der her sted har det hele. Lokal by omkring, lækker strand og mange udflugter tæt på. Vi var især glade for der var flere områder med lidt pool og solsenge. Så hvis msn ville trække sig, var der også mulighed for det. Vi var forældre og 1 barn og var vilde med stedet.

 
16-02-2023

af Tanja S

Dejligt sted

Vi boede der i 5 dags. Virkeligt et lækkert hotel. Dejlig morgenmad og hyggelig restaurant og venligt personale. Byliv lige i nærheden. Eneste minus.. der er kun få pladser som er ved poolen. Resten vender mod stranden. Vi stod tidligt op for at få gode pladser. Men vi vil gerne komme der igen.