Bedømmelse af Khaolak Emerald Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,5 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Super service lækker beliggenhed God muligheder for aktiviteter i området Familievenlig
-
Den ene pool var meget slidt (ved siden af Wai Wai), med knækkede fliser, udsugning der manglede rist. Vores mindste datter havde svært ved buffet retterne, og børnemenu mulighederne faldt ikke altid i hendes smag. Så en mulighed er fritter som fast bestanddel af frokost/aften. Snack mellem kl 14-15, når frokost er 1230-1430 erfor tidlig. Kunne med fordel være ml 15-16. Hvis der kunne være is til snack, kunne det også være lækkert😀

Bekræftet køb : 2024-02-16


8 ud af 10

+
Det 2. Værelse vi fik efter at være flyttet fra den brandfælde vi fik til at starte med
-
Det er rystende at i, Apollo, ikke har undersøgt at det hotel i samarbejder med ikke har flugtveje samt at der ikke er skilte af samme på værelserne. Det er brandfælder lagt de fleste af værelserne.

Bekræftet køb : 2024-02-09


5 ud af 10

+
At det lå tæt på stranden.
-
Inventar var meget slidt fx løse lister ved seng, generelt virkede det som en tidligere renovering var maling og pyntelister på oprindeligt inventar. Madrassen i sengen var slidt op. Skimmelvækst i badeværelse flere steder fx i vindue, hvor gardin var hængt op for at skjule det, skimmelvækst ved fuger ved vask og væg. Værelset manglede en lænestol. Restaurant meget overfyldt.

Bekræftet køb : 2023-12-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

1366 bedømmelser
Meget godt
 
789
Godt
 
322
Middel
 
145
Mindre godt
 
66
Dårligt
 
44

5 nyeste bedømmelser

05-02-2024

af Fridthjof Østjylland, Danmark

Fantastisk strand, flot resort, mangler vedligehold

Der er ingen tvivl om at det ligger ved en fantastisk strand, og så har man super smilende personale, som ikke forstår engelsk. Det gør ikke noget , smil er dejligt. Desværre virker stedet slidt, og i mange tilfælde holder man ikke øje med de små ting. En trappe til vores hus var gelænder ved at falde fra hinanden, løse skruer i solvogne, affald ved pool stod indtil jeg efter 7 dage klagede. Ruder på værelse beskidte. Fliser i pool løse. Aircon i trænings center fungerede ikke 100 %. Det er synd, da det er et super fedt sted.

 
11-02-2023

af Helene B

God 3 ugers familieferie

Vi har boet på hotellet 3 uger Jan/feb. ‘23. Med 3 børn. Boede i familieværelse. Fin plads, men meget støj fra gangen. Hotellets beliggenhed er perfekt ift. udflugtsmål, strand, lidt byliv udenfor hotellet, restauranter på stranden. Vi har været på 5 dagsture og 4 mindre ture. Book hos lokale arrangører. Selve hotellet er gammelt at se på. Trænger til diverse reparationer og istandsættelse. Både på bygninger, værelser og særligt ved poolområdet. Løse fliser, manglende fuger m.v. Vi var trætte af solsengspolitikken. Man må ikke reservere, men selvom vi kom til pool ret tidligt med 3 små børn, var alt reserveret og folk dukkede først op til deres senge flere timer senere og nogen kom aldrig. Personalet er meget hjælpsomme og serviceminded men meget få taler en anelse engelsk. Morgenmadsbuffet er udemærket - meget standard. Vi spiste alle øvrige måltider udenfor hotellet.

 
24-02-2020

af W2044ILchristianp

1 uge

Hej Vi blev lidt skuffet da vi ankom her efter en uge i kata, Poolen til børn er ret slidt samt rutchebanen, de har svært ved at holde deres børnepool ren da der er græs og jord rundt om poolen, poolen ved stranden er også godt slidt Der er fine aktiviteter for børnene dagen igennem og til aften 18.30 til 19.30 ca. dette trækker hotellet op da vores største har været glad for det Værelserne er pæne men man skal være obs på at der ingen elevator er på hotellet så man skal forberede sig på lidt trapper alt efter hvilken etage man bliver placeret på Morgenmaden syntes at mangle lidt udvalg i forhold til mange andre hoteller vi har været på Der er ok med resturenter lige uden for hotellet det er super dejligt Vi syntes hotellet er i den dyre ende i forhold til standen af deres pools og området ved poolene

 
31-12-2019

af larshjorth1981 Rødovre, Danmark

Beliggenheden trækker hotellet op

Vi har brugt 2 uger på Emerald Beach Resort & spa hen over jul og nytåret 2019 vores værelse har været super fint og servicen på hotellet er rigtig god. Morgen maden er buffet og her er der et godt udvalg. Minus ved hotellet er hvis man har børn i klap/barnevogn eller hvis man sidder i kørestol så er der ingen elevator det bliver man lidt træt af. Så er der børnepoolen som så rigtig god ud på billederne, her er den noget slidt og de små vandrutsjebaner er i stykker ligesom en del fliser mangler osv. Det trænger til en kærlig hånd. At hotellet ligger helt ned til vandet og at man kan nyde solnedgangen derfra er skønt. Restauranten man spiser morgenmad på, er dyr at spise frokost og aftensmad på. Så går hellere 5 min ned til byen og få bedre mad til billigere priser. Der mangler toiletter nede ved restauranten ved vandet.

 
24-11-2019

af Familienbruun

Dejligt feriested

Dejligt hotel for børnefamilier med morgenmad buffet, skøn pool ved stranden hvor man kan se de flotteste solnedgange. Tæt på strand og lokal by med spisesteder. Venligt og hjælpsomt personale som er meget. Gode hotelværelser med fin rengøring hverdag.