Bedømmelse af Khaolak Emerald Beach Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

1266 bedømmelser
Meget godt
 
724
Godt
 
310
Middel
 
134
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

11-02-2023

af Helene B

God 3 ugers familieferie

Vi har boet på hotellet 3 uger Jan/feb. ‘23. Med 3 børn. Boede i familieværelse. Fin plads, men meget støj fra gangen. Hotellets beliggenhed er perfekt ift. udflugtsmål, strand, lidt byliv udenfor hotellet, restauranter på stranden. Vi har været på 5 dagsture og 4 mindre ture. Book hos lokale arrangører. Selve hotellet er gammelt at se på. Trænger til diverse reparationer og istandsættelse. Både på bygninger, værelser og særligt ved poolområdet. Løse fliser, manglende fuger m.v. Vi var trætte af solsengspolitikken. Man må ikke reservere, men selvom vi kom til pool ret tidligt med 3 små børn, var alt reserveret og folk dukkede først op til deres senge flere timer senere og nogen kom aldrig. Personalet er meget hjælpsomme og serviceminded men meget få taler en anelse engelsk. Morgenmadsbuffet er udemærket - meget standard. Vi spiste alle øvrige måltider udenfor hotellet.

 
24-02-2020

af W2044ILchristianp

1 uge

Hej Vi blev lidt skuffet da vi ankom her efter en uge i kata, Poolen til børn er ret slidt samt rutchebanen, de har svært ved at holde deres børnepool ren da der er græs og jord rundt om poolen, poolen ved stranden er også godt slidt Der er fine aktiviteter for børnene dagen igennem og til aften 18.30 til 19.30 ca. dette trækker hotellet op da vores største har været glad for det Værelserne er pæne men man skal være obs på at der ingen elevator er på hotellet så man skal forberede sig på lidt trapper alt efter hvilken etage man bliver placeret på Morgenmaden syntes at mangle lidt udvalg i forhold til mange andre hoteller vi har været på Der er ok med resturenter lige uden for hotellet det er super dejligt Vi syntes hotellet er i den dyre ende i forhold til standen af deres pools og området ved poolene

 
31-12-2019

af larshjorth1981 Rødovre, Danmark

Beliggenheden trækker hotellet op

Vi har brugt 2 uger på Emerald Beach Resort & spa hen over jul og nytåret 2019 vores værelse har været super fint og servicen på hotellet er rigtig god. Morgen maden er buffet og her er der et godt udvalg. Minus ved hotellet er hvis man har børn i klap/barnevogn eller hvis man sidder i kørestol så er der ingen elevator det bliver man lidt træt af. Så er der børnepoolen som så rigtig god ud på billederne, her er den noget slidt og de små vandrutsjebaner er i stykker ligesom en del fliser mangler osv. Det trænger til en kærlig hånd. At hotellet ligger helt ned til vandet og at man kan nyde solnedgangen derfra er skønt. Restauranten man spiser morgenmad på, er dyr at spise frokost og aftensmad på. Så går hellere 5 min ned til byen og få bedre mad til billigere priser. Der mangler toiletter nede ved restauranten ved vandet.

 
24-11-2019

af Familienbruun

Dejligt feriested

Dejligt hotel for børnefamilier med morgenmad buffet, skøn pool ved stranden hvor man kan se de flotteste solnedgange. Tæt på strand og lokal by med spisesteder. Venligt og hjælpsomt personale som er meget. Gode hotelværelser med fin rengøring hverdag.

 
25-06-2019

af BettinaK107 Sorø, Danmark

Dejligt hotel tæt på vandet

Dejligt hotel med pool både i haven og ved vandet. Skønne værelser - rene og pæne. God service i receptionen. Det eneste der kan anmærkes er måske restauranten til aftensmad - der valgte vi at gå i byen.