1-værelses villa

1-værelses villaer med terrasse. Nogle villaer vender ud mod havet eller poolområdet. En dobbeltseng. Mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa og i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Boncafé kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med stort badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 58 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er i bungalows med to etager og fire værelser i hver bungalow. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm. inkl. udeplads
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse. Værelserne ligger i hotellets have. Hver bungalow har to dobbeltværelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn

Familie-værelse

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i 2-etagers bygninger i centrum af hotelområdet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i en sovesofa og en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 59 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Disse superior-værelser kan bookes til vinteren 2023/2024 og sommeren 2024. Superior-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i 2-etagers bygninger i hoteldelen midt på hotelområdet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og i en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 59 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Disse superior-værelser kan bookes indtil vinteren 2024/2025. Superior-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i bungalows i to etager med fire værelser i hver bungalow. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm inkl. udeplads
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.