Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon i stueplan. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Fjerde og femte person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar inkluderet med ikke-alkoholdige drikkevarer. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm. inkl. balkon
Antal personer: 1-5 personer eller 1-5 personer, heraf 3 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Fjerde person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar inkluderet med alkoholfrie drikkevarer. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44-58 kvm. inkl. balkon
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Fjerde person sover i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med alkoholfrie drikkevarer inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm. inkl. balkon
Antal personer: 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.