Bedømmelse af Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

314 bedømmelser
Meget godt
 
223
Godt
 
82
Middel
 
9
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

16-02-2024

af Lene H

Favorit-hotel i Hua Hin

Vi har nu flere gange boet på Loligo og det har hver gang været en dejlig oplevelse. Godt hotel til en særdeles fornuftig pris.Hotellet ligger tæt vandet og tæt på de fine markeder, Cicada og Tamarind Dejlige værelser, hvor rengøringen er i top. God morgenmad, serveret af venligt personale Receptionen står på pinde for dig og hjælper dig alt det, de kan og ALTID med smil på Tak til jer alle og vi ses helt sikkert igen

 
15-02-2023

af U5916MVhenrikg

Super ophold og personale på Loligo i Januar/februar

Vi havde et dejligt ophold i 12 dage på Loligo. Super venligt personale, som altid er til stede. Dejlige rene værelser. Vi kommer igen næste år har vi planlagt, og vi glæder os. Det eneste minus var Fitness-rummet som var for dårligt/lille,små vægte og af ældre dato. Marianne og Henrik Danmark.

 
29-02-2020

af Sorthat Skibby, Danmark

Lækkert Resort med høj kvalitet

Loligo er et fantastisk sted at være. Dejlige rummelige værelser, herlig morgenmad og god, god kaffe. Personalet er enestående så man føler sig virkelig velkommen og set hele tiden. Vores største anbefaling!

 
29-01-2020

af 181annikam

Fantastisk hotel

Vi har boet på dette hotel i 4 nætter man skal lede længe efter personale lige så søde som her De er meget opmærksomme på deres gæster Rigtig fint hotel og fine værelser Taxa'er lige uden for hotellet og det er billigt at køre rundt Priserne er faste og man behøver derfor ikke prutte om prisen

 
20-07-2019

af tinal519 København, Danmark

Rigtig dejligt hotel med fantastisk personale

Dette hotel kan bestemt anbefales. Det er ikke så stort og meget hyggeligt. Dejlige rene og store værelser med alten. Super god morgenmad, der bliver serveret udenfor. Personalet er helt fantastisk imødekommende, og man føler sig med det samme velkommen og godt tilpas. Vi synes beliggenheden i gå afstand til Cicada Market var perfekt. Det eneste minus var internettet, der var meeeeeget langsomt.