Club-værelser

Pæne club-værelser i klassisk stil med trægulv og fine farver. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar, daglig opfyldning af vand på flaske (gratis), frisk frugt samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med regnbruser og toilet. Balkon.

Gæster i club-værelserne tilbydes en række ekstra faciliteter såsom adgang til privat ind- og udcheckning, Club Lounge, der serverer morgenmad og forfriskninger hele dagen. Der er også en række internationale aviser. Computere med internetadgang. Derudover tilbydes vask og strygning af tre stykker tøj dagligt. Shuttleservice hver dag mellem kl. 12.00-22.00 til det centrale Hua Hin. Gratis adgang til sauna, dampbad og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud "to for en" massage og ansigtsbehandlinger på Devarana Spa.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser beliggende i den del af hotellet, som kaldes Prime Wing. Indretningen er klassisk med trægulv og fine farver. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar, daglig opfyldning af vand på flaske (gratis) samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar med brus samt toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.