Club-værelse

Club-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar hvor en daglig påfyldning af en flaske vand er inkluderet samt frisk frugt. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster i club-værelserne tilbydes en række ekstra faciliteter såsom adgang til privat ind- og udcheckning, Club Lounge, der serverer morgenmad og forfriskninger hele dagen. Der er også en række internationale aviser. Computere med internetadgang. Derudover tilbydes vask og strygning af tre stykker tøj dagligt. Shuttleservice hver dag mellem kl. 12.00-22.00 til det centrale Hua Hin. Gratis adgang til sauna, dampbad og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud "to for en" massage og ansigtsbehandlinger på Devarana Spa.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i den del af hotellet, der hedder Prime Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar hvor daglig genopfyldning af en flaske vand er inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Suite

Suiter med balkon. Suiten består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et walk-in-closet og et opholdsrum med mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Den fjerde person skal være et barn og dele en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar hvor daglig genopfyldning af en flaske vand er inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster i suiterne tilbydes en række ekstra faciliteter såsom adgang til privat ind- og udtjekning, Club Lounge, som serverer morgenmad og forfriskninger hele dagen. Der er også en række internationale aviser og mulighed for at foretage lokale telefonopkald samt computere med hurtig bredbåndsforbindelse. Derudover er vask og strygning af tre beklædningsgenstande pr. dag inkluderet. Shuttle service hver dag mellem kl 12.00-22.00 til det centrale Hua Hin. Gratis brug af sauna, dampbad og jacuzzi i The Pavillion. Gratis træning i Sports Pavillon. Tilbud "To for én" på massage og ansigtsbehandlinger i Devarana Spa.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 1 barn.