Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 11 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dusit Thani Hua Hin ligger lige ved stranden, og i hotellets have er der to store pools og en solterrasse med solstole og parasoller. Begge pools har en lavere del, men ikke separate børnesektioner. Pool-/strandhåndklæder findes på værelserne.

Mad og drikke
The Restaurant er åben hver dag fra kl. 06.00 til 23.00, og her kan du vælge mellem internationale og lokale retter fra en omfattende a la carte-menu. Middag med italienske smage serveres på restauranten San Marco et par aftener om ugen, og hvis du vil nyde autentisk thailandsk køkken, er Ban Nanjarong stedet at spise tirsdage, torsdage og fredage. Til en romantisk middag skal du vælge Rim Talay Bar & Grill på stranden og med smuk havudsigt - og skaldyrsmiddag hver lørdag. Nyd livemusik hver fredag og lørdag i Polo Bar, eller måske eftermiddagste eller en kølig drink i lobbybaren. Ved poolen, på Sala Thip Pooolside Terrace, kan du spise frokost, vælg mellem thailandske og internationale retter eller måske bare nyde en forfriskning fra poolbaren.

Aktiviteter
Forkæl dig selv med afslappende og beroligende behandlinger på Devarana Spa. Der er en bred vifte af forskellige skønhedsbehandlinger og massage at vælge imellem. Gratis fitness-faciliteter. Vandsport samt tennis, squash og badminton mod betaling. Mange rigtig gode golfbaner i nærheden af hotellet. Der tilbydes forskellige aktiviteter for både børn og voksne i løbet af dagen.

Øvrigt om hotellet
Grais wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gratis hoteltransport til centrum af Hua Hin, ca. 11 kilometer væk, tre gange dagligt. Ca. 1 kilometer til outlet-centeret med de mange butikker.

Ekstra faciliteter for gæster i Club-værelser og suiterne
Gæster i club-værelserne og suiterne tilbydes en række ekstra faciliteter såsom adgang til privat ind- og udcheckning, Club Lounge, der serverer morgenmad og forfriskninger hele dagen. Der er også en række internationale aviser. Computere med internetadgang. Derudover tilbydes vask og strygning af tre stykker tøj dagligt. Shuttleservice hver dag mellem kl. 12.00-22.00 til det centrale Hua Hin. Gratis adgang til sauna, dampbad og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud "to for en" massage og ansigtsbehandlinger på Devarana Spa.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.
Halvpension og helpension kan tilkøbes.
Halvpension er morgenmadsbuffet og frokost eller middag.
Helpension er morgenmadsbuffet, frokost og middag. (Drikkevarer til maden indgår ikke til frokost og middag.) Nytårsmenu indgår.

Alle hoteller i Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyd et ophold på det eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort beliggende lige ved stranden i Hua Hin. På dette 5-stjernede hotel er atmosfæren rolig og behagelig, og man kan få masser af mulighed for at nyde ferien fuldt ud.