Weekend market i Bangkok

Shopping i Bangkok

Den fantastiske shopping, der tilbydes i Bangkok, er en stærk medvirkende faktor til byens popularitet som rejsemål. Her finder du alt og lidt mere, fra mærketøj til gode priser, kunst og kunsthåndværk og elektronik på gigantiske markeder og i enorme stormagasiner.

Kongen af markeder

Chatuchak Weekend Market er det største marked i Bangkok. Det dækker et enormt område og sælger alt fra himmel til jord. Her er en butik med speciale i tøj til hunde! Som navnet antyder, er markedet kun åbent i weekenderne. Find herhen: Tag skytrain til den sidste station på Sukhumvit-linjen, Mo Chit (N8). Følg skiltene til Chatuchak og efter en kort gåtur er du fremme. Tip! Tag herhen om morgenen eller tidligt om formiddagen, da er der færre mennesker og lidt køligere.

Shopping Bangkok

Shop løs i stormagasiner

Hvis du vil, kan du tilbringe hele din ferie, og mere til, med at shoppe i forskellige stormagasiner. Vi beskriver ikke alle, men her er en kort præsentation af hvad du kan finde i nogle af dem: Siam Paragon (placeret ved Bam Station Siam, egen gangbro): Mærketøj i alle prisklasser, biograf med film hele dagen, state-of-the-art gym, flere Starbucks, indendørs akvarium i kælderen. Noget mere? Ja, du kan også købe din helt egen Ferrari på anden sal.

MBK (ved BTS station National Stadium, egen gangbro): I markedsstil med små butikker og smalle gange. Mobiltelefoner, tøj og sko er kombineret med thaiguld og møbler.

Central World: Beliggende ved Ratchaprasong krydset midt i shoppingområdet. Thailands største stormagasin (også blandt de største i verden). Butikker, restauranter og meget meget mere. Uanset hvilken tid på året du er i Bangkok, er der næsten altid en form for udsalg i en eller flere af de største varehuse omkring Siam Square (Cm2). Her finder du designer tøj af enhver art.


For computernørder

Alt i computerudstyr og alle tænkelige og utænkelige hjælpemidler og tilbehør findes i Panthip Plaza eller Fortune Town. Pantip Plaza ligger på Petchburi Road, en længere gåtur fra Central World. Fortune Town er noget mere tilgængeligt - tag metroen til Rama IX stationen, og du vil ende foran stormagasinet.