Tempel i Bangkok

Seværdigheder i Bangkok

Livlige kanaler, imponerende templer og spektakulær udsigt over den blomstrende storby - der er mange spændende attraktioner at udforske i Bangkok. Dt store templer i byen, som Wat Arun - Wat Dawn, Wat Phra Kaew - Smaragdbuddhaens Tempel  og Wat Po - Den hvilende buddha er selvfølgelig de vigtigste seværdigheder. Her får du tips til nogle andre højdepunkter i denne fascinerende by.

Kanal i Bangkok

Oplev Østens Venedig

Thonburi er den gamle del af Bangkok og ligger på den vestlige side af Chao Phraya-floden. De mange kanaler i området er årsagen til, at Bangkok tidligere blev kaldt "Østens Venedig". En bådtur langs kanalerne giver et indblik i lokalbefolkningens hverdag og et helt andet syn på byen. Du passerer De Kongelige Både og Morgengryets tempel og kan besøge Grand Palace og Smaragdbuddhaens tempel. Du kan også sejle på Chao Phraya-floden med taxabåd. Tag skytrain til Saphan Thaksin stationen (S6 på Silom linjen). Stationen er lige ved floden og er et glimrende udgangspunkt, hvis du skal med ​​taxabådene. Taxibådene er opdelt i forskellige ruter, hvor hver rute har sin egen farve.

Systemet kan virke forvirrende, så tag brug kort og spørg personalet for at finde den bedste rute til din ønskede destination. Og skulle du komme til at hoppe af på den forkerte mole, fortvivl ej. Det er nemt at få en tuktuk eller taxi. Hvis du er stået af for tidligt, skal du bare vente på den næste båd. Bådene holder op med at sejle når solen går ned.

Fantastiske udsigter

God udsigt over metropolen findes mange steder. I løbet af dagen anbefaler vi et besøg i Thailands højeste bygning, det roterende tårn på Baiyoke Sky Tower. Herfra har du en vidunderlig udsigt og får et indtryk af, hvor stor byen faktisk er. Ønsker du at kombinere udsigten med middag, eller måske en drink, kan du også besøge Vertigo på Banyan Tree eller Sirocco i State Tower. For den bedste aften udsigt over floden, tager du til 360 bar ved Hilton Millennium. Her er der dresscode og "casual smart" er et minimum. Priserne er i den øvre ende af skalaen.

Vil du vise dem derhjemme, hvordan Bangkok-trafikken virkelig ser ud? Tag skytrain til Chong Nonsi Station (S3 på Silom Line) og fortsæt et par hundrede meter til Narathiwat Ratcha Nakarin og Sathorn krydset. Her møder fire 8-vejs veje, og du får gode billeder fra den store gangbro, der strækker sig over krydset mellem 17 og 18 på hverdage.

Chinatown i Bangkok

Chinatown

Guldbutikker på i hvert gadehjørne, røde lanterner langs vejene, neonskilt, urbutikker, højhuse og kinesiske templer. Velkommen til Chinatown! Bangkok har været stærkt påvirket af den kinesiske befolkning i flere hundrede år. Chinatown er stadig et af Bangkoks livligste handelssteder.

Sampeng Lane, der strækker sig over hele området, er som en enkelt stor markedsgade. Nogle sidegader specialiserer sig i et enkelt produkt, såsom urter, sko eller skydevåben. Sørg for at prøve en ægte Dim Sum (Kinas svar på spansk tapas) på en af ​​de små familie restauranter.

Det mest populære åndehus

Erawan-alteret er det mest besøgte tempel i Bangkok. Det er her thailændere og turister kommer her for at ofre blomster og andre gaver. Årsagen er, at dette særlige åndehus har ry for at give held og lykke til de besøgende. Levende aktivitet fra tidlig morgen til sen aften og visning af traditionelle thaidanse flere gange om dagen. Hvis du kører i taxa forbi Erawan, skal du ikke blive overrasket, hvis føreren taber rattet i et par sekunder og laver et "wai" mod alteret - han viser kun respekt for andre. Find herhen: Erawan-alteret ligger på Grand Hyatt Hotel i Chit Lom. Tag en skytrain og stå af ved Chit Lom stationen.