Udsigt over Bangkok

Oplev Bangkok

Byen Bangkok er en spændende kontrast til det afslappende strandliv på øerne og kysterne i landet. Her kan du opleve alt fra de pulserende gader i Bangkok til et væld af markeder og forskellige parker. Et tip er at opleve Bangkok til fods. Du vil helt sikkert støde på mange positive overraskelser og uforglemmelige indtryk. Det "skjulte" Bangkok findes der og ligger ikke langt fra turistvrimlen.

Det ægte Bangkok

Hvis du vil opleve det ægte Bangkok - især indenfor det kulinariske område - tag en skytrain til Ari-stationen (N5 på Sukhumvit-linjen). Bliv på vestsiden af ​​Phahon Yothin Road og gå op til Soi Ari. Der er små labyrinter med et næsten uendeligt antal restauranter, små butikker og markedspladser. Prøv nogle af gadekøkkenerne, der serverer risretter med and, kylling eller oksekød og et stort udvalg af snacks i alle former. Skolebørn, kontormedarbejdere, bygningsarbejdere, motorcykelchauffører og tuktuks - Ari er et af de mest interessante hjørner i Bangkok. Tip! Den bedste tid at komme her er tidlig aften.

Khao San Road

Kendte gader

Sukhumvit Road Soi 1 til Soi 20 er Thailands længste vej. Den strækker sig helt til den cambodjanske grænse. Vejen kantes af små sidegader (soi) med markeder, barer, restauranter, hoteller og lejlighedskomplekser. Et af de mest turistede områder i byen, hvor flere bosiddende mindretalsgrupper (vesterlændinge, russere, afrikanere, arabere, indianer) har bosat sig i området og sat deres eget præg på deres egen "soi". Her kan du få madretter med aroma og smag fra alle verdens hjørner. Ønsker du at møde backpackere er Khao San Road-området du skal besøge. Selve Khao San og de små gader rundt om er tapetseret med restauranter, barer, små hoteller og rejsebureauer. Det var også her, at de indledende scener i filmen "The Beach" med Leonardo di Caprio blev optaget.

Lumpiniparken

Hver eftermiddag når solen begynder at synke, vågner Lumpini Park i Bangkok. For eksempel kan du benytte lejligheden til at deltage i en af ​​de aerobic events der arrangeret i parken klokken 18. Det er meget populært hos borgerne i Bangkok og er værd at opleve eller deltage i - både for motionen, men også som en oplevelse. Det koster ingenting, så tilslut dig bare, følg instruktørens anvisninger og få sved på panden. Tip! Vær klar lige før klokken 18, så chancerne bedst for at få en deltagerplads. Så vil du også opleve, at nationalsangen bliver spillet i højttalerne, dagligt kl. 08.00 og 18.00. Når denne sang spilles stopper joggere, tennisspillerne sænker deres ketsjere, børnene holder op med at lege i sandkassen - kort sagt stopper alle aktiviteter i et øjeblik. Når tonerne dør ud, genoptages aktiviteterne som på kommando. Den pludselige standsning af aktivitet kan også opleves, f.eks. ved en sky train station på samme tidspunkter.

Blomstermarked Bangkok

Spændende markeder

I luften spreder sig duften af rose, jasmin og lilje. Du nærmer dig Pak Klong blomstermarkedet. Her kommer blomsterhandlere fra både Bangkok og de nærliggende provinser for at gøre deres indkøb. Oplev hvordan du laver de smukke blomsterarrangementer, der bruges til at dekorere restauranter og hoteller og se, hvordan blomsterkransene til åndehuse fremstilles. Markedet er åbent 24 timer i døgnet. Tip! Det bedste er at komme her sent på eftermiddagen eller aftenen. Find herhen: Du kommer nemt hertil med ekspresbåde på Chao Phraya-floden. Gå ud ved Memorial Bridge (Saphan Puut), drej til venstre og fortsæt langs floden. Forbi busserne og fortsæt ligeud.

Mahachai Market i Bangkok er faktisk et af Thailands største fiskemarkeder, og i tillæg til fisk sælges også mange andre produkter. Men måske er det ikke fisk, der gjorde markedet populært. Det er også blevet kendt for toget, der går højest usædvanligt kører lige gennem markedet. Kun få minutter, før toget kører langsomt forbi, går de handlende ind i de specielt byggede stande for at give plads til toget. Mahachai Market er beliggende i Samut Sakhon-området, lige udenfor Bangkok centrum.