Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

3350 bedømmelser
Meget godt
 
1878
Godt
 
914
Middel
 
294
Mindre godt
 
130
Dårligt
 
134

5 nyeste bedømmelser

09-03-2020

af lones573 Køge Kommune, Danmark

Venlig service

Vi har boet her i 2 uger og er fuldt tilfredse med den service vi har modtaget. Personalet er venlige og imødekommende. Der kommer havskildpadder ind til stranden hver dag, hvor de bliver fodret med tang. Der bliver holdt opsyn så gæsterne kan fodre men ikke røre skildpadderne. Masser at snorkle efter.

 
06-02-2020

af nichlas87 Værløse, Danmark

Lækre omgivelser og fin service

Generelt er hotellet rigtig godt. Det er i den dyrere ende af det man betaler i Sri Lanka. Servicen er generelt god. Vi havde en uheldig oplevelse med deres roomservice som ikke var helt optimal og så tager de ekstremt høje priser for deres kørsel til og fra lufthavnen eller lignende, hvor man kan få det langt billigere lige over på den anden side af gaden

 
18-03-2019

af HelenaPernille København, Danmark

Mega god placering

Hotellet ligger lige ud til stranden med havskildpadder, som du kan fodre med tang. Der er et godt poolområde, med liggestole til alle. Der bor to store leguaner og en masse søde egern. Desværre er der også vanvittigt mange larmende fugle, som ikke er så søde. Frokostbuffeten er god med et kæmpe udvalg.

 
02-02-2019

af 978allanb København, Danmark

Kommentar til Dorthe L’s vurdering

Umiddelbart efter Dorhe postede sin vurdering mødte repræsentant fra management op på værelset. Sandsynligvis var årsagen til de fugtige gulve at vi havde slukket for a/c. Vi talte ligeledes om forløbet i receptionen. Professionel og konstruktiv problem håndtering.

 
01-02-2019

af Dorthe L

Små uforskammet personale i receptionen og vådt gulv på værelset

Små uforskammet personale i receptionen, vi skulle vente og vente - vi besluttede at gå et par timer, så de havde ro til de de skulle, MEN det samme skete da vi kom tilbage “ sit over there and wait!!!!!!”, Gulvet på værelset var vådt da vi kom op på værelset, det tørre ikke, så rummet er fugtigt nærmest klamt. Det samme gentog dig dagen efter. Men dejlig morgenmad