Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-
Billederne på hjemesiden, lever ikke op til verkligheden. Smart at opdatere billederne.

Bekræftet køb : 2021-08-08


5 ud af 10

+
Stille og roligt hotel og ligger godt
-
Rengøringen, opfølgning for personalet, rengøring ved udendørs arealer, Mere profesionelle medarbejder der er mere hjælpsomme.

Bekræftet køb : 2021-08-01


6 ud af 10

+
Venligt personale. Fine faciliteter.
-
Skimmelsvamp under aircondition på værelset. Kedelig turist-mad. Larm tidligt om morgenen fra restaurant, der lå ved siden af værelset. Desuden havde vi terrasse ved siden af en trappeopgang, det havde været rart at den var mere privat.

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
Pool arealet med børneafdeling, legerum og ikke mindst personalet på hotellet. Lejligheden havde også en dejlig temperatur.
-
Der var skimmelsvamp i loftet i gangen hvor der også dryppede med vand fra airconditionen. Der manglede en stol på terrassen og der var lidt revner i de resterende

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
Den virkelig gode service samt pæne og rene omgivelser
-
"Havudsigten" var ikke 100% som forventet.

Bekræftet køb : 2021-06-27


8 ud af 10

+
Beliggenheden, masser af plads og solstole ved poolen
-
Jeg sov på en sovesofa i en 2v superior lejlighed, væk med stuemøbler ind med senge. Man er der for at sove og hvile.

Bekræftet køb : 2021-06-27


8 ud af 10

+
Mangel på gæster
-
Flere P-pladser

Bekræftet køb : 2021-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

224 bedømmelser
Meget godt
 
96
Godt
 
85
Middel
 
22
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

22-07-2018

af Camilla R

Ikke familievenligt/roligt

Vi valgte son rigo fordi vi ønskede en rolig ferie for voksne hvor vi selv kunne opsøge hvor meget fest og larm vi gad i byen. Hotellet beskrev sig som værende henvendende til vores klientel samt børnefamilier. Beliggenheden er lækker og tæt på stranden og personalet er venligt og hjælpsomt med fin service i receptionen. De har fin underholdning til både børn og voksne. Lejlighederne er okay og som beskrevet og vist på billederne,med et fint lille funktionelt køkken hvor vi præsterede at lave en del måltider. Når det så er sagt er væggene papirs tynde og her er MEGET lydt. Snakken mm fra flere lejligheder væk høres højt og klart i lejligheden og madlugt mm trænger også ind fra andre lejligheder. Jeg sov med ørepropper i 14 dage og blev vækket samtlige gange hver nat af snak, latter, skramlen med møbler, ringen og banken på og smækken med døre mm. Det værste var dog alle de unge mennesker der hver dag, nogen gange fra morgenstunden, hele aften og nat, hørte høj musik ude på altanen hvor de Drak sig fulde og var hensynsløst højlydte til stor gene, ikke kun for os. Hotellet greb ikke selv ind, men skal dog have den ros at de tog vores klager alvorligt hver gang og bad dem dæmpe sig. Desværre måtte vi bede om dette på dagligt basis alle 14 dage, nogle gange flere gange. Et par gange opleve vi også at blive vækket igen meget tidligt på morgenen af de kom larmende hjem fra byen og måtte også her klage. Det blev voldsomt belastende til sidst og hotellet burde gribe forebyggende ind når de netop bryster sig af at være et familie hotel der ikke tolererer den slags. De Burde måske være lidt mere informative om nogle ordens regler og være lidt bedre til at håndhæve dem og informere på forhånd. Især når et hold unge checket ind. De unge larmede også gerne i poolen til længe efter 21 hvor hotellet oplyser den lukker, hvilket også bliver trættende i længden når man Bor lige ud til og i forvejen hører på den, naturligvis forventelige støj derfra hele dagen. Meen om aften vil man gerne kunne sidde og føre en rolig samtale på altanen og hygge sig og det var desværre umuligt. Ret ærgeligt at tage hjem uden at have haft en nats ordentlig søvn i 14 dage. Rengøringen var overfladisk og mangelfuld. Særligt gulvet blev ikke rengjort ordentligt og vi måtte selv vaske borde og flader af. Vi kommer ikke igen desværre.

 
09-10-2017

af Annimerete Løkken, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlig mad

Har været på hotellet 3 år i træk fordi det er et absolut dejlig hotel. Vi har intetat klage over. Dejlige værelser med havudsigt. Dejlige senge. Rengøring i top. Venligt hjælpsomt personale. Maden er helt i top. Dejlig varieret og personalet i restauranten er hjælpsomme og servicemindede.

 
16-10-2015

af Ulla D Glostrup, Danmark

Bunden af bunden

Meget slidte og hærgede lejligheder. Råd, fugt og snavset. Dårlig, eller ingen rengøring. Hullede og snavsede håndklæder. Uhygiejnisk restaurant med gamle madrester på servicet. Ikke særligt venligt personale.

 
10-09-2015

af Johnny L Haderslev, Danmark

Lækkert beliggende lejlighedshotel

Stort og velbeliggende hotelkompleks beliggende centralt i forhold til stranden, 150 meter, supermarkeder og gode spisesteder. Har egen morgenmadsrestaurant og flere pools, og barer med god betjening, Hotellet ligger i et område med mange tysktalende gæster

 
21-07-2013

af 194MS194

Pænt middelklassehotel med få mangler

Rigtig dejligt hotel med et super venligt personale. Fine lejligheder, hvor især de ekstra senge burde skiftes ud med nogle bedre. Til gengæld ligger hotellet centralt for både spisesteder i massevis, strand og busstoppested til både Palma og til lufthavnsbus. Meget rimelige priser i baren på hotellet, hvor der både kan købes drikkevarer og småretter. I baren et meget venligt personale, der er gode til at servicere gæsterne. Underholdning på hotellet næsten dagligt, hvis man er til det. Buffet er stor og billig, men ikke så interessant, hvis den indtages dagligt. Let at finde bager, hvor morgenbrød kan købes. Her kan man roligt holde ferie.