Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

336 bedømmelser
Meget godt
 
186
Godt
 
102
Middel
 
23
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

25-09-2023

af petrozap Hillerød, Danmark

Hold jer væk fra dette hotel

Hotellet er meget slidt, personale meget ubehøvlet i receptionen. Poolene udenfor er meget medtaget og fliserne er løse. Indendørs pool er mega slidt. Faciliteter låst af hvis man skal bruge sauna eller jacuzzi skal man betale og bestille 2 timer før. Vandet var os møgbeskidt. Har rejst verden rundt og aldrig betalt for min safebox på værelset. Men det skal man her. Der er ingen børneunderholdning. Deres børneklub er helt fortabt. En stor bil i midten og borde og stole. Ingenting børnene kan lege med. Maden er hvad den er. Intet specielt. Jeg vil ikke anbefale dette hotel til nogen. Det eneste positivt er at stranden er 200 meter væk.

 
22-07-2018

af Camilla R

Ikke familievenligt/roligt

Vi valgte son rigo fordi vi ønskede en rolig ferie for voksne hvor vi selv kunne opsøge hvor meget fest og larm vi gad i byen. Hotellet beskrev sig som værende henvendende til vores klientel samt børnefamilier. Beliggenheden er lækker og tæt på stranden og personalet er venligt og hjælpsomt med fin service i receptionen. De har fin underholdning til både børn og voksne. Lejlighederne er okay og som beskrevet og vist på billederne,med et fint lille funktionelt køkken hvor vi præsterede at lave en del måltider. Når det så er sagt er væggene papirs tynde og her er MEGET lydt. Snakken mm fra flere lejligheder væk høres højt og klart i lejligheden og madlugt mm trænger også ind fra andre lejligheder. Jeg sov med ørepropper i 14 dage og blev vækket samtlige gange hver nat af snak, latter, skramlen med møbler, ringen og banken på og smækken med døre mm. Det værste var dog alle de unge mennesker der hver dag, nogen gange fra morgenstunden, hele aften og nat, hørte høj musik ude på altanen hvor de Drak sig fulde og var hensynsløst højlydte til stor gene, ikke kun for os. Hotellet greb ikke selv ind, men skal dog have den ros at de tog vores klager alvorligt hver gang og bad dem dæmpe sig. Desværre måtte vi bede om dette på dagligt basis alle 14 dage, nogle gange flere gange. Et par gange opleve vi også at blive vækket igen meget tidligt på morgenen af de kom larmende hjem fra byen og måtte også her klage. Det blev voldsomt belastende til sidst og hotellet burde gribe forebyggende ind når de netop bryster sig af at være et familie hotel der ikke tolererer den slags. De Burde måske være lidt mere informative om nogle ordens regler og være lidt bedre til at håndhæve dem og informere på forhånd. Især når et hold unge checket ind. De unge larmede også gerne i poolen til længe efter 21 hvor hotellet oplyser den lukker, hvilket også bliver trættende i længden når man Bor lige ud til og i forvejen hører på den, naturligvis forventelige støj derfra hele dagen. Meen om aften vil man gerne kunne sidde og føre en rolig samtale på altanen og hygge sig og det var desværre umuligt. Ret ærgeligt at tage hjem uden at have haft en nats ordentlig søvn i 14 dage. Rengøringen var overfladisk og mangelfuld. Særligt gulvet blev ikke rengjort ordentligt og vi måtte selv vaske borde og flader af. Vi kommer ikke igen desværre.

 
09-10-2017

af Annimerete Løkken, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlig mad

Har været på hotellet 3 år i træk fordi det er et absolut dejlig hotel. Vi har intetat klage over. Dejlige værelser med havudsigt. Dejlige senge. Rengøring i top. Venligt hjælpsomt personale. Maden er helt i top. Dejlig varieret og personalet i restauranten er hjælpsomme og servicemindede.

 
16-10-2015

af Ulla D Glostrup, Danmark

Bunden af bunden

Meget slidte og hærgede lejligheder. Råd, fugt og snavset. Dårlig, eller ingen rengøring. Hullede og snavsede håndklæder. Uhygiejnisk restaurant med gamle madrester på servicet. Ikke særligt venligt personale.

 
10-09-2015

af Johnny L Haderslev, Danmark

Lækkert beliggende lejlighedshotel

Stort og velbeliggende hotelkompleks beliggende centralt i forhold til stranden, 150 meter, supermarkeder og gode spisesteder. Har egen morgenmadsrestaurant og flere pools, og barer med god betjening, Hotellet ligger i et område med mange tysktalende gæster