Fakta om Palma Nova & Magaluf

Transfer:

Når du rejser hertil, lander du i Palma de Mallorca lufthavn. Transfer fra Palma de Mallorca Lufthavn til Palma Nova & Magaluf tager cirka 30 minutter og arrangeres på egen hånd.

Strande:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornet sandstrande.

Forlystelser:

Palma Nova og Torrenova og Magaluf tilbyder et stort udvalg af restauranter, natklubber, diskoteker og barer.

Transport:

Veludviklet bussystem på hele øen. Stort udvalg af taxaer og biludlejning.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde sportsinteresserede. Stort udvalg af vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandreture.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.