Fakta om Cala D'or

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 200 DKK pr. person. En øl ca. 25 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Cala d'Or ca. 1 time. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

I Cala d'Or bader man i små badebugter, som ikke er lavvandede. Her er fine muligheder for diverse former for vandsportsfaciliteter og snorkling.

Forlystelser:

I Cala d'Or er der elegante gågader med mange butikker. Her er barer og restauranter samt nogle få diskoteker. Forlystelseslivet er koncentreret omkring marinaen.

Transport:

Gode busforbindelser på hele øen. Mange taxier og transportmidler findes i stor udstrækning.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde for den sportsinteresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.