Strande & havbassiner i Puerto de la Cruz

De sorte lavastrande i Puerto de la Cruz skaber en fantastisk kontrast til alle de grønne palmer, farverige blomster og det blå hav. Derudover tiltrækker Puerto de la Cruz med sine enorme havvandsbassiner Lago Martiánez. Her har vi samlet vores yndlingsstrande i Puerto de la Cruz.

Playa Jardin på Tenerife - rejsetips Apollorejser.dk

Playa Jardin – tre sorte lavastrande

Playa Jardin er en af ​​Tenerifes mest kendte strande – ikke mindst takket være, at stranden er så smuk med sort lavasand, svajende palmer og kaktusser. At det også ligger centralt i Puerto de la Cruz gør, at det er nemt at komme hertil.

Stranden er skabt af César Manriques og består faktisk af de tre strande Playa del Castillo, Playa del Charcón og Playa de Punta Brava, som alle har en perfekt halvmåneform og er adskilt af sorte lavasten. Bare vær opmærksom på, at bølgerne ofte kan være meget høje.

Langs strandene er den brede strandpromenade og forbinder strandene, de grønne haver og restauranterne. Der findes flere andre strande, du ikke må gå glip af, når du besøger Tenerife, tag del af vores bedste tips her!

I Puerto de la Cruz kan du bade ved de berømte havvandsbassiner i Lago Martianez

Puerto de la Cruzs populære havvandsbassiner

Blandt svajende palmer og med udsigt over Atlanterhavet anses havvandsbassinerne i Puerto de la Cruz for at være nogle af verdens smukkeste poolfaciliteter.

Lago Martiánez har en enorm sø, der rummer 27.000 kubikmeter vand, flere øer, springvand, tropiske laguner. Omkring det store bassin er der flere mindre bassiner, tilpasset både voksne og børn. Bassinerne blev skabt tilbage i 1977 af den kendte kanariske arkitekt César Manrique, og området har alt til at gøre dagen her både afslappende og skøn! Der er også flere restauranter og barer i området, den mest spektakulære er poolbaren, der ligner et stort piratskib.

Hvis du vil bo i nærheden af ​​havvandsbassinerne, så book hotellerne Valle Mar eller Bahia Principe Sunlight San Felipe.

Lavastranden El Bollullo, Tenerife - rejsetips Apollorejser.dk Playa El Bollulla er ifølge mange Tenerifes smukkeste strand

Playa El Bollullo - Tenerifes smukkeste strand?

Vil du opleve den sorte lavastrand på Tenerife? Et tip er at besøge Playa El Bollulla, som ligger ca. 4 kilometer øst for Puerto de la Cruz. Med sit fine sorte sand og afsondrede beliggenhed anser mange dette for at være Tenerifes smukkeste strand.

Playa El Bollullo ligger langt under klipperne og for at komme til stranden skal man gå ned ad en stejl bjergsti. Så det er ikke noget, vi anbefaler dig at gøre, hvis du er gangbesværet eller har en barnevogn med. Men når du først er nede på stranden, er det besværet værd! Sandet er meget blødt og smukt sort. Vær blot opmærksom på, at der kan være høje bølger og undervandsstrømme. Nede på stranden er der en enkel strandrestaurant, hvor man kan spise frokost og oppe ved parkeringspladsen er der en à la carte restaurant.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Puerto de la Cruz, find og book en rejse til Puerto de la Cruz eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Puerto de la Cruz

Hvad kan man lave i Puerto de la Cruz? Hvilke strande er de bedste? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Puerto de la Cruz på Tenerife!

Se alle vores rejsetips til Puerto de la Cruz

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her