Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler og Chromecast. I nogle værelser er der væg til væg-tæpper. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelserne består af to dobbeltværelser med connecting door.

Familie-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler og Chromecast. I nogle værelser er der væg til væg-tæpper. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 4 personer.

Suite

Suiter med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Sofa og lænestole. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespressomaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler og Chromecast. Nogle suiter har væg til væg-tæpper. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med delvis havudsigt eller udsigt mod Teide. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler og Chromecast. Walk-in closet. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.