Bedømmelse af Be Live Experience Orotava

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 294 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Hotellets Beliggenhed og vores udsigt fra værelset, vi boede på 11. Etage med delvis havudsigt. Hyppige skift af håndklæder og sengetøj.
-
Mere smag på buffet.

Bekræftet køb : 2023-04-02


8 ud af 10

+
Lyst og luftigt. Kunne sidde udendørs ved måltiderne.
-
Slidt badeværelse. Manglede siddepladser i værelset. Havde ønsket værelse med sol. Fik oplyst ved indcheckning, at det så var dyrere værelser. Han talte ned til os. Talte, som var vi dumme. Umuligt at få en dialog med ham. Andre i selskabet boede, som vi havde ønsket. Trist, at skulle ud af hotellet for at få lidt sol.

Bekræftet køb : 2023-04-02


3 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Af salgsmaterialet, fremgik det at der var WiFi på alle værelser. DET VAR DER IKKE. På altanen, var der intet signal. På værelset var der en downloadhastighed på0,24 Mbit/s iflg. Bredbandskollen. (Dokumentation kan fremsendes). Desuden var hotelets internet ikke sikret eller krypteret, og WiFi versionen var WiFi 4, der var moderne i 2009. Fra receptionens side, fortalte man efterfølgende at deres WiFi var piv åbent og de anbefalede at man ikke brugte sin egen mailadresse, men oprettede en fake-mailadresse. Disse forhold er fuldkommen uacceptable i 2023.

Bekræftet køb : 2023-04-02


4 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Slidt og gammelt. Usselt poolområde. Maden uinspirerende

Bekræftet køb : 2023-04-02


9 ud af 10

+
Dejlig spansk mad der var forskellig hver dag.
-
Poolen åbnede først kl. 10.00. Det var for mig sent.

Bekræftet køb : 2023-04-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-02


9 ud af 10

+
Personalet meget hjælpsomme, utrolig god service, hurtige gan der skete et uheld, med en plastik stol på terrassen, og jeg kom til skade.
-

Bekræftet køb : 2023-04-02


5 ud af 10

+
Placering centralt i byen
-
Var lidt intetsigende. Overrasket over at hotellet var fire-stjernet. Større fokus på positiv attitude blandt tjenere. En var rar og hyggelig, de øvrige virkede lidt “sure”, og uinteresserede i gæsterne

Bekræftet køb : 2023-04-02


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Der var ikke frisk morgenbrød

Bekræftet køb : 2023-03-26


8 ud af 10

+
Godt og venligt personale. Pænt rent alle steder. Maden god og varieret.
-
Mangler elkedel på værelset. For dem der vågner tidligt og gerne vil have en kop kaffe på altanen.

Bekræftet køb : 2023-03-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

2178 bedømmelser
Meget godt
 
809
Godt
 
711
Middel
 
407
Mindre godt
 
140
Dårligt
 
111

5 nyeste bedømmelser

19-04-2023

af MarionnSynne Kongens Lyngby, Danmark

Maden perfekt og spansk. En oplevelse.

Maden perfekt og spansk. En oplevelse. Dejligt hotel. Dog lidt ked af at poolen først åbner kl. 10.00 Rengøringen kunne godt gøres bedre. En perfekt placering i Puerto del la Croz. Man kunne gå til det hele.

 
23-02-2023

af henrikj526 Tignale, Italien

Go placering

God placering. Få parkeringspladser men lige over på den anden side af vejen er der stor parkeringskælder, her koster det 50 euro mod 45 på hotellet for en uge. Maden var ikke det bedste med det gik. Vi valgte ikke at opgradere til all inclusive, hvilket var en go ide. Centeret over på den anden anden side af vejen er virkelig billig med vare. Restauranterne har meget rimelige priser i området og er virkelige gode. Vi ramte ikke et dårligt sted i den uge vi var der. Hotellet ligger rigtig fint i forhold til byen. Der blev gjort rent på værelserne hverdag det var rigtig godt. Poolen er virkelig kold 🥶. Vi brugte det store poolområde nede i byen det er rigtig godt 5 euro for voksen og 3 euro for børn.

 
04-01-2023

af Gniske82 Esbjerg, Danmark

Be Live or keep alive

I og for sig var hotellet ok værelserne og omgivelserne var pæne og rene, personalet i reception og restaurant venlige og smilende, havde dog indtryk af meget få forstod og kunne kommunikere på engelsk. Beliggenheden af hotellet er ganske fin, der er ikke langt til vandet, havnen og der ligger masser af butikker i området. Jeg havde en fin udsigt til vandet og Teide. Hyggeligt poolområde, man kunne stort set altid få en liggestol uanset hvilket tidspunkt på dagen man kom, det eneste minus - poolen var iskold, for mig gjorde det ikke så meget, da jeg godt kan lide “det kolde gys”, men den kunne godt være lidt opvarmet om ikke andet for de få børn der var på hotellet. Jeg havde bestilt all inklusive, men det var slet ikke det værd - sagt meget pænt så var maden på hotellet elendig, jeg havde det elendigt i min mave på 3 dagen og kastede op, så fandt hurtigt ud af hvilket mad der var “sikkert” at spise og hvad jeg skulle holde mig langt fra. Talte på min sidste aften med nogle andre danskere der også boede på hotellet, de havde også haft det dårligt i maven med opkast og havde været indlagt 2 døgn omkring samme tid jeg havde det dårlig - måske er det et tilfælde måske ikke. Vil jeg besøge hotellet igen - Nej tak.

 
20-02-2022

af Departure32971643212 Solrød Strand, Danmark

Kedeligt hotel, ingen sol men derimod cigaret røg på altanen. Kedeligt cafeteria med dårlig hygiene og mad der er brændt på

Hvis man har havudsigt, er der overhovedet ingen sol på altanen (dette gælder lige fra solopgang til solnedgang) Ved solsengene ved poolen, kommer solen ca. kl. 11.00. Ingen hygge i restauranten, virker mere som et cafeteria. Hygiejnen er ikke helt i top. Der dækkeservietter på bordene, disse bliver aldrig tørret af, blev fjernet så bordene kunne tørres af og lagt på igen (uden aftørring). Kaffemaskine ind i mellem meget uhygiejnisk. Maden kan ikke anbefales, flere ting på buffeten brændt på dagligt. Det er ikke muligt at købe andet mad end den daglige buffet. "Ikke ryger hotel" vi kunne ikke sidde på altanen om aftenen, uden at blive generet af røg fra andre altaner. Receptionen kunne/ville ikke gøre noget. Til gengæld har rengøringsdamen askebægre med på vognen, til dem der beder om det. Personalet søde og venlige, derfor de 2☆☆

 
17-02-2022

af Liselotte N

Dejlig ferie

Et dejlig hotel med en god beliggenhed og man har alt hvad man skal bruge uden for døren. Maden er god og personalet er smilende så man føler sig godt til pas der .der er meget frodig og grønt i Puerto del crus og en masse hyglig gader at gå rundt i bare det at stå ved vandet på promenaden og se ud på dem som surfer og se de store bølger giver ro i sindet kunne stå det nede i lang tid og bare lade tankerne flyve .så det var en fantastiks ferie kom hjem med ny energi.