1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med terrasse og pooludsigt. Kombineret soveværelse og opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Wifi og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med pooludsigt eller delvis havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon, nogle med pooludsigt og nogle med delvis havudsigt. Cava, nødder og tørret frugt er på værelset ved ankomst. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Wifi og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.