Bedømmelse af Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 246 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenhed, god service, ret god mad, og drikke
-
Manglede liggestole og parasoller

Bekræftet køb : 2024-04-07


7 ud af 10

+
Personalet
-
For mange mennesker og hotellet trænger til renovering

Bekræftet køb : 2024-03-31


10 ud af 10

+
At der var aktiviteter og alligevel ro til at man kunne slappe af.. flotte udeområder, meget hyggeligt og der var små butikker så man kunne shoppe lidt. God placering og tæt på alle mulige indkøbsmuligheder..også i gå afstand.
-
Det eneste jeg kan komme I tanke om er at det nærmeste var umuligt at få en plads/liggestol ved poolen, fordi folk "reserverede" liggestolene selvom de ikke havde brug for dem før timer senere.... Ved ikke om det er noget der kan gøres noget ved, ville ikke selv vide hvad man kunne gøre...

Bekræftet køb : 2024-03-31


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-31


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-31


7 ud af 10

+
Mange muligheder
-
Kampen om liggestole var skræmmende.Ikke hotellets skyld men de gæster der ikke accepterede de regler der var. Der var meget støj i spisesalen.Kunne ikke sidde og føre en samtale uden at hæve stemmen betragtelig.Der kunne gøres en del ved akustikken

Bekræftet køb : 2024-03-31


9 ud af 10

+
Virkelig positiv over mad og drikke
-
Manglede toilettet ved poolområdet (hvor børn også var)

Bekræftet køb : 2024-03-24


9 ud af 10

+
Hyggeligt og smukt
-
Lidt slidt

Bekræftet køb : 2024-03-17


9 ud af 10

+
Omgivelser og beliggenhed.
-
Vi har været på hotellet mange gange. Der dækkes ikke længere op med duge på bordene i restauranten og personalet har virkelig travlt,- man fornemmer underbemanding.

Bekræftet køb : 2024-03-10


9 ud af 10

+
Fin rengøring og generelt sødt personale
-
Italiensk restaurant var elendig Og tjenerne ville bare have os ud så de kunne lukke

Bekræftet køb : 2024-03-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

8523 bedømmelser
Meget godt
 
4713
Godt
 
2432
Middel
 
864
Mindre godt
 
295
Dårligt
 
220

5 nyeste bedømmelser

04-04-2023

af Frank K

5 stjerner herfra

Vi er lige kommet hjem med vores 3 drenge 8 - 12 - 14 år fra et rigtigt dejligt ophold. Man kan altid finde noget at brokke sig over, hvis man gider gå ned i detaljen - ja hovedpuderne var ikke de bedste, og aircondition på værelset larmede lidt - men ellers var der intet at brokke sig over. Drengene var vilde med al den forskellige mad de kunne få, både morgen, middag og aften i buffeen, og de 3 hotel restauranter (italiensk/mexicansk/asiatisk) vi besøgte. Personalet var super søde, venlige og imødekommende - rent og pænt, både på værelse, i og omkring pools og spisesteder. Fin underholdning/aktiviteter omkring pools hver dag og aften både for børn og voksne. Kan kun anbefale andre med børn at vælge dette hotel.

 
13-04-2022

af Llr04011946 Ålsgårde, Danmark

Kommer ikke igen

Hotellet er pænt og rent og buffeterne samt morgenmaden er rimelig gode, når man tænker på at der skal bespises 1000-1200 personer når der er fuldt besat som nu. Tjenerne og køkkenpersonalet er meget effektive og særdeles hurtige til at betjene de mange mennesker. Maden er ikke top top, men udmærket. Dog medfører den store aktivitet en meget høj støj af snak, tallerkner og glas mm. Med hensyn til at få en liggestol ved poolen er det et kapløb med tiden. Der er masser af liggestole og 4-5 pools, men folk lægger deres håndklæder for at reservere tidligt om morgenen, men kommer først betragtelig senere for at benytte dem. Personalet lægger en seddel på, at tingene bliver fjernet kl 09.30 såfremt man ikke har indtaget sin plads. Men det sker aldrig, så der er aldrig plads til alle. Der burde de være konsekvente når folk først kommer 5-6 timer senere. Derudover spiller de meget høj musik ved poolen, samt ved underholdningen om aften. De spiller og synger godt, men det forhindrer en almindelig samtale.

 
26-03-2022

af K A København, Danmark

Forfærdeligt hotel

Vi var der i uge 7. Og havde betalt en formue for ferien. ( Dk. 23.000) 2 voksne og 1 barn Vi fik anvist et værelse ud til poolen, fint nok. Glade var vi, da vi den første dag skulle hygge ved poolen. Det var totalt umuligt at få en liggebriks, ALLE var reserveret/spæret. Sådan var det resten af ugen. Vi prøvede at klage over ubenyttede brikse, hvor der bare lå et par underbukser el legetøj. Intet skete. Vi så gæster der løb ned tidligt om morgenen og spærrede brikse, til trods for det ikke var tilladt. Vi blev vækket hver morgen, meget tidligt af rengøringspersonalet der kørte med deres vogne på gangene. Værelset var så slidt, og sengene dårlige. Og der var utroligt lyt. Så var der spisesalene. Der var støjniveau, det var så slemt at spise der. Maden var som man kan forvente. Vi kommer aldrig igen, og hotellet er ikke 4+ værd, max 2+. Vi føler os totalt til grin. Personalet i receptionen var møgsure, og vidste ikke om de gad at ekspederer gæsterne. Aldrig mere dette hotel 👎👎👎

 
11-12-2021

af Palle A Aalborg, Danmark

Nedsat serviceniveau

Dette var vores 6. Ophold og denne gang var det mindre godt. Der var for lidt personale til de mange gæster. Pga COVID-19 blev minibaren ikke fyldt med øl og vand; Men der kunne godt leveres vand og man kunne selv tappe øl fra fad i baren, så COVID er bare en undskyldning. Lyspunktet er den italienske restaurant, Portofino, som fastholder et flot kvalitetsniveau

 
24-10-2021

af LisbethNobel Middelfart, Danmark

Fantastisk hotel med service i top

Vi har netop tilbragt efterårsferien på dette skønne sted. Kan VARMT anbefale hotellet for familier med både små og store børn. Vær obs på stort område og en del trapper hvis man er gangbesværet. Lækker mad i buffet restaurant og fint at msn kan vælge 3 X besøg på a la carte restauranter på hotellet og nabohotellet. 2 store poolområder med en roligt område plus en opvarmet pool med aktiviteter og mere “larm” service fra restaurant og bar personalet helt i top og virkelig lækker og varietet mad. Underholdning med god musik om aftenen, her kan man også sidde i et roligere område. Vi har været på Tenerife flere gange - helt klart et af de bedste hoteller.