Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 68 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-04


8 ud af 10

+
det er centralt.
-

Bekræftet køb : 2023-12-17


5 ud af 10

+
Værelset
-
Kedelig mad og underholdning

Bekræftet køb : 2023-12-17


10 ud af 10

+
Central beliggenhed og ro
-

Bekræftet køb : 2023-02-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-22


7 ud af 10

+
Lå centralt, venligt personale
-
Værelset lå i stueetage lige ud til trafikvej med meget støj fra busser og varebiler. Hoveddør var så utæt at al færdsel på gangen virkede meget støjende.

Bekræftet køb : 2023-01-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

1568 bedømmelser
Meget godt
 
347
Godt
 
573
Middel
 
372
Mindre godt
 
163
Dårligt
 
113

5 nyeste bedømmelser

27-01-2024

af Brian O

Urimelig meget støj

Der forekommer støj om natten da hotellet ligger i byen. Urimelige støjgener! 18 dage på værelse 240 uden sammenhængende søvn en eneste nat. Hotellet ønskede ikke at hjælpe med problemet og få os flyttet til et værelse uden støj. Flaskecontainer uden for værelset holdt os vågne hver nat. Når barer og pubs lukkede, skulle tomme flasker smides ud. Bakkende lastbiler med seriøst høje bak alarmer, sikkert renovation, larmer urimelig meget Rengøringsrum til sikkert hele hotellet lå under, så vi blev vækket meget tidligt hver morgen af rengørings vogne/linned vogne med hårde hjul der kørte i flise gangene. Et afløb i brusekabinen larmede i døgndrift. Ikke engang et håndklæde over, formåede at dæmpe støjen. Vi havde bestilt værelse med pooludsigt Et træ mellem altan og pool forhindrede udsigt og tog de få solstråler der kunne have ramt altanen om aftenen. De tre lejligheder burde slet ikke lejes ud. Og bliver de det, burde man anbefale hører værn hvis folk vil ha deres nattesøvn.

 
17-12-2023

af nokkedk Danmark

Godt hotel, men meget larm fra gaden

Hotellet ligger rigtig godt, og man kan sagtens gå til og fra strandene. Sengene er gode og lejligheden (2 vær. lejlighed) har det vi har brug for. Der er en el-kedel, så man kan lave morgenkaffe. Der er gode muligheder for at handle ind i et supermarked rundt om hjørnet (gå til højre, når du kommer ud til hovedindgangen og drej ned af vejen til højre forbi busstationen - så kommer SuperDino henne på højre hånd). Poolområdet er fint, dog er solsengene meget slidte og hårde at ligge i. Mange optager solsenge ved at smide deres håndklæder tidligt - og så smutter de igen… Vores balkon havde sol hele dagen, så den foretrak vi fremfor poolområdet. Ærgerligt der ikke er solsenge på balkonerne :-) Der er ekstremt MEGET larm (trafik) fra gaden, den ene morgen kl. 5.45 gik nogle mænd igang med at beskære palmetræer! Jeg havde mailet til hotellet og ønsket en balkon mod syd med med sol hele dagen - og det fik vi :-) Jeg kunne godt finde på at booke det igen (hvis prisen er god). Der er ingen aircondition, så det er ikke et hotel jeg vil booke om sommeren, hvor det er rigtig varmt.

 
19-02-2023

af E5158ZQj_rgens Silkeborg, Danmark

Rimelig

Et hotel med 3.5 stjerne burde have en kaffe maskine, håndsæbe på badeværelse og måtte i badet så man ikke skrider. Ang. aflevering af nøgle i receptionen ved leje af bil, det var så ikke muligt, har aldrig oplevet det, da vi har rejst meget. ellers var hotellet rimeligt. (Boede der i 4 uger)

 
20-11-2022

af Plambech1711 Holbæk, Danmark

Dejligt hotel med lækkert poolområde.

Dejligt hotel med lækker poolområde. Som andre har skrevet, så er der rigtig meget larm fra vejen, trafikstøj fra mange busser og lastbiler samt støj fra barer på den anden side af gaden. Vi spiste morgenmad i lejligheden, og aftensmad en gang på hotellet. Det var ikke særlig spændende. Frokost/snack ved poolbar var ganske fint.

 
25-04-2022

af VidarSilkeborg Silkeborg, Danmark

Ferie 05-april-19 april 2022.

Vi var 2 familier der her i April holdt ferie på dette hotel.Det var rigtig flot vejr.Vi havde kontaktet hotellet med ønske om at bo i den høje hvide bygning,da der var elevator.Vi havde endda sendt mail med billede med kryds ud for de lejligheder vi ønskede.Vi vidste ikke at de øverste var Penthouse lejligheder,men vi fik dem lige nedenunder.Lejlighederne 29-39-49 kan virkelig anbefales.Store altaner med sol fra morgen til aften.Udsigt til poolområdet med den dejlige opvarmede pool.Efter morgenbuffet i restauranten,som frarådes på det kraftiske,kunne vi ,fra vores altaner,nyde morgenshovet hvor livredderen gik rund og fjernede de håndklæder som folk allerede begynde at lægge på solsengene om aftenen og tidligt morgen.Der står store skilte hvor det oplyses at det ikke er tilladt.Han lagde så håndklæderne pænt sammen på et bord ved poolområdet.Når folk så opdagede at håndklæderne var fjernet blev de virkelig uforskammede over for livredderen.Det er nogle ferierejsende i en nøddeskal. Og så til stor advarsel.Køb endelig ikke hotellets morgenmads buffet.Vi har ALDRIG,på vores mange ferierejser,oplevet så elendig morgenmad.Meget lille udvalg,lang kø ved kaffe og juiceautomater.Man kunne vælge om man ville have at kaffen blev kold inden man kunne få den varme ret eller omvendt.Meget tæt pakket i restauranten elv om vi prøvedwe at komme på forskellige tidspunktet.Det var ikke de ansatte i restaurantens skyld for de var flinke nok. Vi kunne også ønske lidt bedre bemanding i receptionen så den stakkels dame ikke skulle tage telefonen hele tiden.Nu lyder det hele nok negativt men det var det absolut ikke.Dejlige lejligheder,gode senge,nogenlunde wifi og super vejr.Restriktioner med mundbind blev ophævet inden vi rejste hjem.