Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

2912 bedømmelser
Meget godt
 
993
Godt
 
991
Middel
 
557
Mindre godt
 
205
Dårligt
 
166

5 nyeste bedømmelser

26-12-2023

af 551sabia

Flot Hotel

Super flot hotel, venligt personale. God mad og børnevenligt med masser af plads samt stor vandland. God underholdning om aften og børneklub. Vi var 5 personer afsted 3 børn 2 voksne, der var noget for alle.

 
10-03-2023

af conniecC7991GV

En dejlig ferie på Relaxia Lanzasur Club.

Et dejligt sted med hyggelige bungalower, et skønt pool område med masser af solvogne, en fin restaurant med udmærket buffet - måske lidt ensartet efter en uge - overalt mødte vi et flink personale, som var behjælpelig med alt.

 
02-01-2023

af johnnyk665 Ålbæk, Danmark

Fantastisk til børnefamilien

Vi havde en dejlig ferie. Børnene hyggende sig i de opvarmede pools og deltog løbende i de forskelle aktiviteter der blev arrangeret af personalet.. Maden var rigtig god. Der var noget for alle.. Vi var dog ikke imponeret over vandlandet. Der var nogle meget sure livreddere der fløjtede hele tiden og de første dage var det aktivitets tårn vores børn kunne bruge, desværre i stykker.. Vil anbefale det til børnefamilier..

 
02-10-2022

af sabinekH6951TR

Rigtig godt til familier med børn

Vi havde den bedste ferie på Lanzasur Club. Rent over alt, nye håndklæder og redt seng hver dag. Maden var alletiders! Personalet var søde og glade. Mini disko om aftenen var et hit. 3 minutters gang til den fineste strand. Vil anbefalde det til alle og vil så gerne derned til dette sted igen.

 
23-07-2022

af jacob0033 Slagelse, Danmark

Dårlig mad for engelsk præet Barpersonale vil have penge for dårlig service

Hotellet er præet af at der kommer mange fra England der er ikke til at få plads ved poolen da folk lækker håndklæder for morgenstunden af og personalet gør ikke nået ved det. Bar personalet vil hved at de kan få penge af englænder. Så hvis de ikke får penge af dig får du dårlig service. Rengøring på værelse var kun meget lidt ingen gulvvask i en uge ingen sæbe. Jeg har været mange steder og jeg mener ikke at det hotel bør have 3+ stjerner 2+ burde være nok