Playa Calera Apartments

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Playa Calera Apartments er et lejlighedshotel med en god central beliggenhed i den hyggelige bydel La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra nogle lejligheder kan du nyde de smukke udsigter over bjergene, og på taget ligger det charmerende poolområde med solterrasse.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 3-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stor og dejlig lejlighed med altan, samt en dejlig pool på taget. Beliggenheden var også perfekt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 27 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 950 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Playa Calera Apartments poolområde ligger på taget. Ved poolområdet findes solstole og parasoller. Et stenkast væk ligger en lille lavastrand. Ca. 60 meter væk ligger nabohotellet Playa Calera, hvor der er reception, og det er også her, måltiderne nydes, hvis du tilkøber dette. Gratis wifi på fællesområder. Mange trapper på hotelområdet. Hotellet ligger i den lille by La Playa. Til større centrum er der ca. 950 meter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Mod betaling:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Måltiderne nydes på nabohotellet Playa Calera. Halvpension vil blive serveret fra 1. november 2024

Alle hoteller i La Gomera

Gran Rey

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.

Jardin del Conde

Bo i første parket til havet, nær den lille strand og centrum af La Puntilla. Det hyggelige poolområde ligger mellem hotellets tre bygninger, smukt beklædt med palmer og frodige blomsterbede. I nærheden findes restauranter til de aftener, du ikke ønsker at lave mad i lejligheden.

Playa Calera

Du tager til Playa Calera for at få fred og ro. Den lille beskyttede lavastrand ligger kun et stenkast væk, og tagterrassens hyggelige poolområde har udsigt over havet. De rummelige lejligheder og den velsmagende morgenbuffet gør opholdet ekstra skønt.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotel på La Gomera, og hotellet er velegnet til dem, der vil spille golf, nyde smuk natur, spise godt og slappe af i spaen. Hotellet har flere restauranter, poolområder og en Beach Club på den private strand. Lej en bil og oplev en meget smuk, frodig og grøn ø - La Gomera.