Playa Calera

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Du tager til Playa Calera for at få fred og ro. Den lille beskyttede lavastrand ligger kun et stenkast væk, og tagterrassens hyggelige poolområde har udsigt over havet. De rummelige lejligheder og den velsmagende morgenbuffet gør opholdet ekstra skønt.


Værelsestyper

Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool på taget og restauranten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 80 m
Til centrum: 950 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Playa Calera er et fint lejlighedshotel med en central beliggenhed i rolige og hyggelige La Playa kun 80 meter fra lavastranden. På hotellet findes der en fin tagterrasse med pool, stor solterrasse og separat børnepool. Solstole og parasoller.

Her er også en buffetrestaurant, som serverer internationale og lokale retter. Gratis wifi på hele hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i La Gomera

Gran Rey

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.

Jardin del Conde

Bo i første parket til havet, nær den lille strand og centrum af La Puntilla. Det hyggelige poolområde ligger mellem hotellets tre bygninger, smukt beklædt med palmer og frodige blomsterbede. I nærheden findes restauranter til de aftener, du ikke ønsker at lave mad i lejligheden.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et lejlighedshotel med en god central beliggenhed i den hyggelige bydel La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra nogle lejligheder kan du nyde de smukke udsigter over bjergene, og på taget ligger det charmerende poolområde med solterrasse.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotel på La Gomera, og hotellet er velegnet til dem, der vil spille golf, nyde smuk natur, spise godt og slappe af i spaen. Hotellet har flere restauranter, poolområder og en Beach Club på den private strand. Lej en bil og oplev en meget smuk, frodig og grøn ø - La Gomera.